Reclamă

Emma Watson infirmă zvonurile despre viața personală. Cum a fost fotografiată recent alături de iubit

Emma Watson și-a ținut departe viața amoroasă de ochii presei. La începutul acestei săptămâni, presa britanică a răspândit zvonuri că ea s-ar fi logodit. S-a vehiculat, de asemenea, că actrița și-ar fi pus pe pauză cariera. Actrița a transmis publicului un mesaj online, în care a oferit o serie de lămuriri legate de informațiile transmise de presă. Emma Watson infirmă zvonurile despre viața personală.

Publicat: 20 mai 2021, 7:45 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:18

După aproape un an de zile în care vedeta a stat deoparte de platforma de socializare Twitter, Emma Watson a revenit pentru a clarifica informațiile neîntemeiate legate de viața ei.

Emma Watson infirmă zvonurile despre viața personală

„Dragi fani, zvonurile despre o posibilă logodnă sau despre cariera mea care este în repaos sau nu, sunt moduri de a crește audiența, de fiecare dată când dai click ți se relevă dacă sunt sau nu adevărate. Dacă am ceva să vă împărtășesc, vă promit că vă voi spune eu însămi”, a mărturisit Emma Watson.

Între timp, vă rog să presupuneți că dacă nu aflați nicio veste de la mine, aceasta înseamnă că îmi petrec pandemia în liniște, ca restul oamenilor – nereușind să fac pâine cu maia, având grijă de cei dragi, și făcând tot ceea ce pot pentru a nu răspândi un virus care încă afectează atâtea persoane. Vă transmit multă dragoste, și sper că sunteți bine și fericiți, pe cât posibil în aceste timpuri ciudate. Mulțumesc tuturor celor care muncesc atât de mult pentru ca noi restul să fim în siguranță.

Emma Watson

Watson și partenerul ei, Leo Robinton, au fost surprinși pentru prima dată de presă sărutându-se în octombrie 2020. Recent, aceștia au fost zăriți împreună într-o farmacie, informează revista Elle. În acel moment, Leo Robinton și-a închis toate conturile din rețelele de socializare, pentru a-și proteja intimitatea.

Emma Watson, alături de iubitul său, Leo Robinton
Emma Watson a fost recent fotografiată din nou alături de iubitul său / Profimedia Images
Reclamă
Reclamă

Leo Robinton este un om de afaceri din orașul american Los Angeles, care a lucrat pentru o companie legală de cannabis. Robinton ar avea 31 de ani și provine dintr-o familie numeroasă. El are două surori și un frate mai amre, dar și un frate geamăn. Una dintre surorile sale, Daisy, a postat în 2017, pe Twitter, o fotografie în care este alături de fratele său, la unul dintre protestele americane pentru susținerea drepturilor femeilor.

Emma Watson și parcursul său în lumina reflectoarelor

Emma Watson este o actriță britanică și activistă. Aceasta s-a născut în 1990 și a  devenit cunoscută pentru rolul său din seria de filme Harry Potter.

În ultimii ani, aceasta a devenit activistă pentru drepturilor femeilor și a altor cauze sociale. În anul 2014, Emma Watson fost numită ambasador de al Organizației Națiunior Unite și a susținut lansarea campaniei Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor „HeForShe”.

Emma Watson studiat la Brown University (SUA) și Oxford University, specializându-se în literatura engleză.

În timpul filmărilor pentru Harry Potter, Emma Watson a primit numeroase premii pentru activitatea sa. În anul 2010, aceasta a fost desemnată una dintre cele mai bine plătite persoane de sex feminin de la Hollywood, câștigând 19 milioane de lire sterline, doar în 2009.

Povestea autoarei cărții Harry Potter este una extrem de interesantă. Manuscrisul scriitoarei J.K Rowling a fost refuzat de 12 de către edituri, înainte de a obține sucesul binemeritat.

La finele seriei Harry Potter, vedeta și-a continuat cariera cu noi roluri în filme precum „Perks of Being a Wallflower” (2012) și „Bling Ring” (2013). Ea a jucat și într-o comedie apocaliptică intitulată „This is the End” (2013), potrivit presei internaționale.

Rolul jucat în Harry Potter i-a definit cariera

Hermione Granger este unul dintre personajele în jurul căreia se concentrează povestea cărții și filmului Harry Potter. Acesta a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje de către copii și adolescenții din întreaga lume.

Emma Watson a dezvăluit că inteligenta Hermione a fost un model pentru fetele din întreaga lume.

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

Hermione găsește o modalitate de a-și folosi inteligența și de a deveni cu adevărat liderul acestui grup care mai include doi băieți. Acesta este un fel de rol pe care și-l asumă. Hermione este cea care are mereu un plan. Ea deține controlul.

– Emma Watson

În pofida criticilor primite, Hermione continua să citească, să învețe, să ridice mâna în clasă și să pună întrebările pe care nimeni nu s-a gândit să le pună, conform MTV.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×