Reclamă

Sophie Turner a îmbrăcat o ținută sexy. Cum a sărbătorit aniversarea celor doi ani de căsnicie

Recent, Sophie Turner a îmbrăcat o ținută sexy. Apariția actriței este foarte diferită pe conturile sale de socializare, față de personajul pe care l-a interpretat în Game of Thrones. Ea are doar 25 de ani și milioane de fani care-i apreciază în fiecare zi activitatea online dar și stilul personal.

Publicat: 19 mai 2021, 7:00 / Actualizat: 19 mai 2021, 14:10

Cu toate acestea, vedeta este destul de discretă în privința evenimentelor importante care se petrec în viața ei personală. Fanii ei află destul de târziu atunci când actriței i se întâmplă ceva special, și nu direct de pe contul acesteia de socializare, ci din presa mondenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner a îmbrăcat o ținută sexy

Actrița din Game of Thrones împărtășește doar cu persoanele apropiate cele mai frumoase evenimente din viața sa, și nu face publice clipele dragi sufletului ei. Printre acestea se numără, de exemplu, momentul în care a celebrat doi ani de căsătorie. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, Sophie Turner a îmbrăcat o ținută sexy și a ieșit la o cină romantică, la un restaurant cu specific italian, împreună cu soțul său, cântărețul Joe Jonas.

Ea a purtat un body negru, care i-a scos în evidență silueta. La rândul său, partenerul actriței, a ales o geacă verde și o pereche de pantaloni deschiși. Cei doi au fost surprinși în timp ce se bucurau de un moment special din viața lor de cuplu, la început de drum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinții unei fetițe în iulie 2020 / Profimedia Images
Reclamă

Cele două celebrități sunt împreună încă din anul 2016. Ei s-au logodit în toamna anului 2018, în luna octombrie. Totuși nimeni nu se aștepta ca nunta lor să aibă loc după doar câteva luni.

Cuplul și-a unit destinele în prima zi a lunii mai, în 2019. Evenimentul a fost unul foarte atipic. Mai exact, mireasa nu a purtat o rochie albă, așa cum suntem obișnuiți, menționează Harpersbazaar.com. Actrița a ales o salopetă cu bretele și un voal. Acest lucru a ajutat-o să se simtă foarte relaxată pe tot parcursul serii.

Detalii de la nunta lui Sophie Turner cu Joe Jonas

Reclamă

Petrecerea de nuntă a început imediat după decernarea Premiilor Billboard. Joe Jonas a cântat împreună cu fraţii lui, Nick şi Kevin, iar proaspăta lui soție a fost prezentatoare la propriul eveniment. Nimeni nu se aștepta la această abordare, destul de nonconformistă.

Cu toate acestea, tinerii au fost extrem de emoționați. „Gazda” evenimentului a fost o sosie a lui Elvis Presely. Printre invitați s-au regăsit și vedete care au participat la decernarea de mai devreme. Câteva luni mai târziu, actrița și interpretul, și-au reînnoit jurămintele. De această dată în Europa, într-o altă ceremonie specială.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt părinții unei fetițe pe nume Willa

Cei doi au devenit părinți în iulie, 2020. Numele bebelușului, Willa, le-a amintit fanilor actriței de un personaj din Game of Thrones. Din cauza faptului că nașterea a avut loc în timpul pandemiei, cuplul a avut foarte mare grijă cu cine a interacționat în acea perioadă.

Tânăra familie locuiește în Los Angeles și obișnuiește să iasă la plimbări lungi în zona în care locuiește, în ținute lejere. De aceea, atunci când Sophie Turner a îmbrăcat o ținută sexy, a atras toate privirile. Părinții micuței sunt foarte atenți și încearcă să o protejeze pe fetița lor cât de mult pot. Cu toate acestea, există foarte mulți curioși care îi surprind într-o serie de ipostaze.

Bineînțeles, și nașterea fetiței, a fost ținută în secret. Sophie Turner și Joe Jonas sunt în general, discreți cu viața privată. Ei preferă să se bucure în intimitatea familiei de toate lucrurile bune care li se întâmplă.

Sophie Turner, îmbrăcată casual, cu o bluza supradimensionată cu dungi verticale și o pereche de pantaloni scurți, largi, alături de Joe Jonas și copilul lor, la plimbare în Los Angeles.
În iulie 2020, Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți pentru prima oară. Numele bebelușului, Willa, le-a amintit fanilor actriței de un personaj din „Game of Thrones” / Profimedia Images

Cei doi au spus în mai multe rânduri că și ei sunt surprinși de cât de repede li s-au întâmplat toate, dar că nu și-ar dori să schimbe ceva. Pe vremea când filma pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones, actrița care este o figură importantă în industria cinematografică, socializa foarte mult online cu fanii ei. Ea avea grijă însă să nu dezvăluie foarte multe secrete, și totuși să-i țină pe cei interesați de subiect, cât mai conectați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×