Reclamă

Celebrități care au devenit mame: încercările prin care au trecut până și-au ținut bebelușii în brațe

În showbizul internațional există mai multe celebrități care au devenit mame și care au în spate povești emoționante. Foarte multe vedete au fost nevoite să treacă printr-o serie de încercări până când au reușit să-și țină bebelușii în brațe.

Publicat: 1 mai 2021, 7:19 / Actualizat: 10 mai 2021, 14:37

Inseminare, adopție, mamă surogat sau chiar naștere naturală, toate aceste femei puternice au fost puse la încercare de destin. După mai multe obstacole au triumfat! De cele mai multe ori vârsta poate fi un impediment, însă nu și în cazul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrități care au devenit mame

Pentru unele celebrități care au devenit mame acesta este un subiect foarte sensibil pentru că presiunea din partea fanilor este prea mare uneori. Totuși femeile acestea puternice care ies în față și care reușesc să vorbească deschis despre experiențele lor, trebuie aplaudate. Poveștile lor dau altor femei aflate în situații similare foarte mult curaj. Chiar dacă e dificil și uneori nu se mai vede luminița de la capătul tunelului, trebuie să ne păstrăm mereu speranța.

Din ce în ce mai multe dintre vedetele care au rămas însărcinate după mai multe încercări au detaliat despre această experiență și au avut curajul să vorbească. În acest fel ele ajung să își expună viața personală și să împărtășească informații prețioase. În acest fel ajung mai repede la inima fanilor.

Nume mari din industria filmului și nu numai, au făcut un pas în față și au povestit cu lux de amănunte despre cea mai tensionată perioadă din viața lor. Printre acestea se numără: Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker sau Halle Berry.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Reclamă

Mariah Carey

Interpreta a așteptat până după 40 de ani pentru a naște. Din cauza faptului că vârsta nu-i mai permitea să aibă un bebeluș pe cale naturală, aceasta a urmat diverse tratamente de fertilitate. Din păcate, Mariah Carey a fost nevoită să le repete și într-un final tratamentele au funcționat. A născut gemeni în anul 2011, dar până atunci întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

Mariah Carey este alături de Nick Cannon. Ea poartă o rochie vișinie cu fundă în față, are părul lung, lăsat pe spate, în buble lejere. El este într-un costum negru, cu o cămașă albă și un papion negru și își ține mâna pe burta ei.
Pentru că vârsta nu-i mai permitea să nască pe cale naturală, vedeta a urmat tratamente de fertilitate / Getty Images
Reclamă

Kim Kardashian

Kim Kardashian se numără printre celebrități care au devenit mame. Vedeta a născut natural prima oară, dar la următoarea sarcină a avut câteva probleme. În 2013 a născut-o pe fetița ei North, dar când a decis să rămână însărcinată a întâmpinat mai multe probleme. Într-un final artista a reușit să-l aducă cu bine pe lume și pe Saint. Însă pentru ceilalți doi copii ea a optat pentru o mamă surogat. În acest moment Kim Kardashian și Kanye West se află în proces de divorț. Cei doi vor împărți custodia copiilor.

Céline Dion

Céline Dion a suferit foarte mult când a decis că vrea să aducă pe lume un copil. După o serie de fertilizări in vitro cântăreața împreună cu partenerul ei de viață, Rene Angelil, au putut să-și țină în brațe puiul. Pentru artistă cea de-a două naștere a fost mult mai dificilă decât prima. După șase încercări de inseminare artificială eșuate și o sarcină pierdută, cuplul a fost răsplătit nu cu unul, ci cu doi bebeluși în anul 2010, menționează Brightside.me.

Chrissy Teigen

Putem spune că Chrissy Teigen a demontat miturile despre infertilitate de la Hollywood. A fost extrem de curajoasă și a găsit puterea să vorbească deschis despre această problemă. Vedeta împreună cu soțul ei, John Legend, au știut de la început că vor avea unele dificultăți în conceperea unui copil. Chrissy Teigen a completat lista vedetelor care au născut în 2015, aducând pe lume o fetiță superbă.

Beyoncé

Vedeta este cunoscută pentru piesele ei, dar doar câțiva oameni au știut până de curând detalii din viața ei privată. Artista a povestit acum câțiva ani că înainte de a o aduce pe lume pe micuța Blue Ivy a suferit mai multe pierderi de sarcină. Beyoncé a hotărât să fie mai atentă la nevoile corpului ei. Această schimbare a ajutat-o să dea naștere și gemenilor Rumi și Sir.

Nicole Kidman

În perioada în care era căsătorită cu Tom Cruise cei doi au decis să adopte doi copii, menționează publicația Thebump.com. Totuși actrița este foarte familiarizată cu diverse metode de concepere a unui copil. Nicole Kidman a devenit mamă biologică alături de noul ei partener, Keith Urban. Atunci când a încercat să conceapă și al doilea copil, artista a mărturisit că experiența a fost una foarte dificilă, așa că soluția a fost o mamă surogat.

Nicole Kidman, într-o rochie albă asortată cu niște sandale albe.
Nicole Kidman a devenit mamă biologică alături de noul ei partener, Keith Urban / Getty Images

Gwyneth Paltrow

Actrița face parte din categoria de celebrități care au devenit mame care s-au bucurat de sarcini ușoare. Primele două experiențe pentru actriță au fost minunate. Semnele de îngrijorare au apărut abia atunci când ea și soțul ei au decis să conceapă încă un copil. Gwyneth Paltrow a pierdut sarcina, experiență care aproape i-a pus viața în pericol, din cauza unor complicații medicale. Vedeta și-a dat seama că vârsta nu-i mai permite să aibă copii pe care naturală.

Halsey

Cântăreața are o situație cu totul specială. La numai 26 de ani aceasta a fost nevoită să treacă deja printr-o pierdere de sarcină. Artista a urcat în acele momente dificile pe scenă, pentru a nu-și dezamăgi fanii. Halsey recunoaște că a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și că experiența a fost una foarte dificilă. Vedeta e însărcinată din nou, bebelușul ar trebui să se nască la jumătatea anului 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×