Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Dezvăluirile artistei care are probleme de fertilitate: „Am încercat din greu”

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Artista se confruntă de multă vreme cu problemele de fertilitate și a trecut chiar printr-un avort. Cântăreața de 26 de ani așteaptă acum primul copil.

3 martie 2021 la 8:20

Halsey a făcut publice detalii intime despre procesul ei de a râmâne însărcinată. Cântăreața în vârstă de 26 de ani și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin, așteaptă acum primul lor copil. Halsey a vorbit deschis de-a lungul anilor despre faptul că suferă de probleme de fertilitate. Artista a trecut printr-un avort chiar înainte de a deveni celebră. 

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată

Halsey a publicat luni, 1 martie, pe Instagram un mesaj în care vorește despre experiența unei sarcini planificate. 

De ce este în regulă să speculăm și să judecăm fertilitatea și concepția? Sarcina mea a fost planificată 100% și am încercat foarte mult pentru acest copil. Dar aș fi la fel de fericită chiar dacă s-ar fi întâmplat altfel”, a scris artista. 

Halsey și-a anunțat sarcina la sfârșitul lunii ianuarie pe Instagram.

În 2016, aceasta a dezvăluit în timpul unui interviu pentru Rolling Stonea rămas însărcinată cu un an înainte, chiar înainte de a-și lansa carirea, dar a suferit un avort spontan chiar înainte de un spectacol.

„Este cel mai furios concert pe care l-am susținut vreodată în viața mea”, a povestit ea. „Acela a fost momentul în care m-am gândit că nu mai mă simt ca o ființă umană. Muzica, ceea ce a însemnat Halsey și tot ce a făcut a avut prioritate față de orice decizie pe care am luat-o cu privire la întreaga situație din momentul în care am aflat până în momentul în care a mers prost. Am ieșit de pe scenă și am intrat în parcarea și am început să vomit.”, a mărturisit artista. 

Halsey a spus la acea vreme că s-a „învinovățit” pentru avortul spontan. „ Vreau să fiu mamă mai mult decât vreau să fiu o vedetă pop, mai mult decât vreau să fiu orice în lumea asta”, a declarat ea atunci. 

Iubitul lui Halsey, scenaristul Alev Aydin / Instagram

Halsey s-a operat pentru a se vindeca de endometrioză

Într-un alt interviul Rolling Stone din 2019, cântăreața a spus că se gândea să-și înghețe ouăle în vara aceea, îngrijorându-se că lupta cu endometrioza i-ar putea afecta șansele de a râmâne însărcinată.

Operațiile pentru tratarea endometriozei s-au dovedit a fi un pas pozitiv în direcția corectă, după cum a dezvăluit Halsey.

„Stai, ce ai spus? Ai spus că pot avea copii? Am sunat-o pe mama mea, plângând”, a povestit artista. Halsey a făcut apoi în glumă un „pact de sarcină” cu asistenta ei: „Nu contează. Nu trebuie să scot un al treilea album. Voi avea un copil!”

Halsey a dezvăluit pe coperta celui de-al doilea album înregistrat în studio, „Manic”, că piesa „More” are legătură cu dificultățile pe care le-a înfruntat în procesul de a rămâne însărcinată. 

„Am fost cu adevărat deschisă despre luptele mele cu sănătatea reproductivă, despre dorința de a-mi îngheța ouăle și despre endometrioză și lucruri de genul acesta”, a scris ea. „Pentru o lungă perioadă de timp, nu am crezut că a avea o familie este ceva ce voi putea face și este foarte, foarte important pentru mine.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×