Reclamă

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Dezvăluirile artistei care are probleme de fertilitate: „Am încercat din greu”

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Artista se confruntă de multă vreme cu problemele de fertilitate și a trecut chiar printr-un avort. Cântăreața de 26 de ani așteaptă acum primul copil.

Publicat: 3 martie 2021, 8:20 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:37

Halsey a făcut publice detalii intime despre procesul ei de a râmâne însărcinată. Cântăreața în vârstă de 26 de ani și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin, așteaptă acum primul lor copil. Halsey a vorbit deschis de-a lungul anilor despre faptul că suferă de probleme de fertilitate. Artista a trecut printr-un avort chiar înainte de a deveni celebră. 

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată

Halsey a publicat luni, 1 martie, pe Instagram un mesaj în care vorește despre experiența unei sarcini planificate. 

De ce este în regulă să speculăm și să judecăm fertilitatea și concepția? Sarcina mea a fost planificată 100% și am încercat foarte mult pentru acest copil. Dar aș fi la fel de fericită chiar dacă s-ar fi întâmplat altfel”, a scris artista. 

Halsey și-a anunțat sarcina la sfârșitul lunii ianuarie pe Instagram.

Reclamă

În 2016, aceasta a dezvăluit în timpul unui interviu pentru Rolling Stonea rămas însărcinată cu un an înainte, chiar înainte de a-și lansa carirea, dar a suferit un avort spontan chiar înainte de un spectacol.

„Este cel mai furios concert pe care l-am susținut vreodată în viața mea”, a povestit ea. „Acela a fost momentul în care m-am gândit că nu mai mă simt ca o ființă umană. Muzica, ceea ce a însemnat Halsey și tot ce a făcut a avut prioritate față de orice decizie pe care am luat-o cu privire la întreaga situație din momentul în care am aflat până în momentul în care a mers prost. Am ieșit de pe scenă și am intrat în parcarea și am început să vomit.”, a mărturisit artista. 

Halsey a spus la acea vreme că s-a „învinovățit” pentru avortul spontan. „ Vreau să fiu mamă mai mult decât vreau să fiu o vedetă pop, mai mult decât vreau să fiu orice în lumea asta”, a declarat ea atunci. 

Reclamă
Iubitul lui Halsey, scenaristul Alev Aydin / Instagram

Halsey s-a operat pentru a se vindeca de endometrioză

Într-un alt interviul Rolling Stone din 2019, cântăreața a spus că se gândea să-și înghețe ouăle în vara aceea, îngrijorându-se că lupta cu endometrioza i-ar putea afecta șansele de a râmâne însărcinată.

Operațiile pentru tratarea endometriozei s-au dovedit a fi un pas pozitiv în direcția corectă, după cum a dezvăluit Halsey.

„Stai, ce ai spus? Ai spus că pot avea copii? Am sunat-o pe mama mea, plângând”, a povestit artista. Halsey a făcut apoi în glumă un „pact de sarcină” cu asistenta ei: „Nu contează. Nu trebuie să scot un al treilea album. Voi avea un copil!”

Halsey a dezvăluit pe coperta celui de-al doilea album înregistrat în studio, „Manic”, că piesa „More” are legătură cu dificultățile pe care le-a înfruntat în procesul de a rămâne însărcinată. 

„Am fost cu adevărat deschisă despre luptele mele cu sănătatea reproductivă, despre dorința de a-mi îngheța ouăle și despre endometrioză și lucruri de genul acesta”, a scris ea. „Pentru o lungă perioadă de timp, nu am crezut că a avea o familie este ceva ce voi putea face și este foarte, foarte important pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×