Reclamă

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Dezvăluirile artistei care are probleme de fertilitate: „Am încercat din greu”

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Artista se confruntă de multă vreme cu problemele de fertilitate și a trecut chiar printr-un avort. Cântăreața de 26 de ani așteaptă acum primul copil.

Publicat: 3 martie 2021, 8:20 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:37

Halsey a făcut publice detalii intime despre procesul ei de a râmâne însărcinată. Cântăreața în vârstă de 26 de ani și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin, așteaptă acum primul lor copil. Halsey a vorbit deschis de-a lungul anilor despre faptul că suferă de probleme de fertilitate. Artista a trecut printr-un avort chiar înainte de a deveni celebră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată

Halsey a publicat luni, 1 martie, pe Instagram un mesaj în care vorește despre experiența unei sarcini planificate. 

De ce este în regulă să speculăm și să judecăm fertilitatea și concepția? Sarcina mea a fost planificată 100% și am încercat foarte mult pentru acest copil. Dar aș fi la fel de fericită chiar dacă s-ar fi întâmplat altfel”, a scris artista. 

Halsey și-a anunțat sarcina la sfârșitul lunii ianuarie pe Instagram.

Reclamă

În 2016, aceasta a dezvăluit în timpul unui interviu pentru Rolling Stonea rămas însărcinată cu un an înainte, chiar înainte de a-și lansa carirea, dar a suferit un avort spontan chiar înainte de un spectacol.

„Este cel mai furios concert pe care l-am susținut vreodată în viața mea”, a povestit ea. „Acela a fost momentul în care m-am gândit că nu mai mă simt ca o ființă umană. Muzica, ceea ce a însemnat Halsey și tot ce a făcut a avut prioritate față de orice decizie pe care am luat-o cu privire la întreaga situație din momentul în care am aflat până în momentul în care a mers prost. Am ieșit de pe scenă și am intrat în parcarea și am început să vomit.”, a mărturisit artista. 

Halsey a spus la acea vreme că s-a „învinovățit” pentru avortul spontan. „ Vreau să fiu mamă mai mult decât vreau să fiu o vedetă pop, mai mult decât vreau să fiu orice în lumea asta”, a declarat ea atunci. 

Reclamă
Iubitul lui Halsey, scenaristul Alev Aydin / Instagram

Halsey s-a operat pentru a se vindeca de endometrioză

Într-un alt interviul Rolling Stone din 2019, cântăreața a spus că se gândea să-și înghețe ouăle în vara aceea, îngrijorându-se că lupta cu endometrioza i-ar putea afecta șansele de a râmâne însărcinată.

Operațiile pentru tratarea endometriozei s-au dovedit a fi un pas pozitiv în direcția corectă, după cum a dezvăluit Halsey.

„Stai, ce ai spus? Ai spus că pot avea copii? Am sunat-o pe mama mea, plângând”, a povestit artista. Halsey a făcut apoi în glumă un „pact de sarcină” cu asistenta ei: „Nu contează. Nu trebuie să scot un al treilea album. Voi avea un copil!”

Halsey a dezvăluit pe coperta celui de-al doilea album înregistrat în studio, „Manic”, că piesa „More” are legătură cu dificultățile pe care le-a înfruntat în procesul de a rămâne însărcinată. 

„Am fost cu adevărat deschisă despre luptele mele cu sănătatea reproductivă, despre dorința de a-mi îngheța ouăle și despre endometrioză și lucruri de genul acesta”, a scris ea. „Pentru o lungă perioadă de timp, nu am crezut că a avea o familie este ceva ce voi putea face și este foarte, foarte important pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×