Reclamă

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Dezvăluirile artistei care are probleme de fertilitate: „Am încercat din greu”

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Artista se confruntă de multă vreme cu problemele de fertilitate și a trecut chiar printr-un avort. Cântăreața de 26 de ani așteaptă acum primul copil.

Publicat: 3 martie 2021, 8:20 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:37

Halsey a făcut publice detalii intime despre procesul ei de a râmâne însărcinată. Cântăreața în vârstă de 26 de ani și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin, așteaptă acum primul lor copil. Halsey a vorbit deschis de-a lungul anilor despre faptul că suferă de probleme de fertilitate. Artista a trecut printr-un avort chiar înainte de a deveni celebră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată

Halsey a publicat luni, 1 martie, pe Instagram un mesaj în care vorește despre experiența unei sarcini planificate. 

De ce este în regulă să speculăm și să judecăm fertilitatea și concepția? Sarcina mea a fost planificată 100% și am încercat foarte mult pentru acest copil. Dar aș fi la fel de fericită chiar dacă s-ar fi întâmplat altfel”, a scris artista. 

Halsey și-a anunțat sarcina la sfârșitul lunii ianuarie pe Instagram.

Reclamă

În 2016, aceasta a dezvăluit în timpul unui interviu pentru Rolling Stonea rămas însărcinată cu un an înainte, chiar înainte de a-și lansa carirea, dar a suferit un avort spontan chiar înainte de un spectacol.

„Este cel mai furios concert pe care l-am susținut vreodată în viața mea”, a povestit ea. „Acela a fost momentul în care m-am gândit că nu mai mă simt ca o ființă umană. Muzica, ceea ce a însemnat Halsey și tot ce a făcut a avut prioritate față de orice decizie pe care am luat-o cu privire la întreaga situație din momentul în care am aflat până în momentul în care a mers prost. Am ieșit de pe scenă și am intrat în parcarea și am început să vomit.”, a mărturisit artista. 

Halsey a spus la acea vreme că s-a „învinovățit” pentru avortul spontan. „ Vreau să fiu mamă mai mult decât vreau să fiu o vedetă pop, mai mult decât vreau să fiu orice în lumea asta”, a declarat ea atunci. 

Reclamă
Iubitul lui Halsey, scenaristul Alev Aydin / Instagram

Halsey s-a operat pentru a se vindeca de endometrioză

Într-un alt interviul Rolling Stone din 2019, cântăreața a spus că se gândea să-și înghețe ouăle în vara aceea, îngrijorându-se că lupta cu endometrioza i-ar putea afecta șansele de a râmâne însărcinată.

Operațiile pentru tratarea endometriozei s-au dovedit a fi un pas pozitiv în direcția corectă, după cum a dezvăluit Halsey.

„Stai, ce ai spus? Ai spus că pot avea copii? Am sunat-o pe mama mea, plângând”, a povestit artista. Halsey a făcut apoi în glumă un „pact de sarcină” cu asistenta ei: „Nu contează. Nu trebuie să scot un al treilea album. Voi avea un copil!”

Halsey a dezvăluit pe coperta celui de-al doilea album înregistrat în studio, „Manic”, că piesa „More” are legătură cu dificultățile pe care le-a înfruntat în procesul de a rămâne însărcinată. 

„Am fost cu adevărat deschisă despre luptele mele cu sănătatea reproductivă, despre dorința de a-mi îngheța ouăle și despre endometrioză și lucruri de genul acesta”, a scris ea. „Pentru o lungă perioadă de timp, nu am crezut că a avea o familie este ceva ce voi putea face și este foarte, foarte important pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×