Reclamă

Halsey

Halsey îmbrăcată într-o rochie roz în timp ce pozează la American Music Awards în anul 2019
Divertisment
// 14 mai 2022

Halsey a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă: „Sunt alergică la orice”

Halsey a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă. Artista a devenit mamă în luna iulie a anului trecut alături de partenerul său, Alev Aydin. Cântăreața spune că este alergică la foarte multe lucruri, iar starea sa de sănătate pare că se agravează pe zi ce trece.
Reclamă
JenniferLopez într-o rochie roșie în timp ce acceptă premiul Icon Award
Divertisment
// 23 martie 2022

Jennifer Lopez și Halsey au strălucit pe covorul roșu de la iHeartRadio Music Awards 2022. Ținutele purtate de cele două artiste

Jennifer Lopez și Halsey au strălucit pe covorul roșu de la iHeartRadio Music Awards 2022. Cele două vedete internaționale au întors toate privirile asupra lor. JLo a fost vedeta serii după ce s-a bucurat să primească premiul Icon Award. Artista a fost susținută de iubitul său, Ben Affleck, care s-a aflat tot timpul în public.
Halsey într-o rochie fără umeri în anul 2018 la American Music Awards
Divertisment
// 11 ianuarie 2022

Halsey a alăptat în public. Cum a fost surprinsă artista în vacanța din Puerto Vallarta

Halsey a alăptat în public. Imaginile cu artista au fost surprinse în timp ce aceasta se afla în vacanță în Puerto Vallarta. Cântăreața în vârstă de 27 de ani a fost tot timpul alături de bebelușul său, Ender Ridley.
Cântărața Halsey cu părul roz prins într-o coadă lejeră, după ce a purtat o ținută all black, cu papion la gât și cămașă albă
Divertisment
// 12 octombrie 2021

Halsey a purtat o ținută all black. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale

Halsey a purtat o ținută all black și a atras atenția tuturor. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se îndrepta la un show de televiziune, Saturday Night Live, unde urma să susțină un concert. Artista a postat chiar ea câteva imagini pe contul personal de Instagram, semn că este foarte mândră de imaginea sa.
Reclamă
Halsey pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie cu decolteu adânc fără bretele
Divertisment
// 3 martie 2021

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Dezvăluirile artistei care are probleme de fertilitate: „Am încercat din greu”

Halsey a trecut prin multe dificultăți pentru a rămâne însărcinată. Artista se confruntă de multă vreme cu problemele de fertilitate și a trecut chiar printr-un avort. Cântăreața de 26 de ani așteaptă acum primul copil.
×