Reclamă

Halsey a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă: „Sunt alergică la orice”

Halsey a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă. Artista a devenit mamă în luna iulie a anului trecut alături de partenerul său, Alev Aydin. Cântăreața spune că este alergică la foarte multe lucruri, iar starea sa de sănătate pare că se agravează pe zi ce trece.

Publicat: 14 mai 2022, 7:19 / Actualizat: 14 mai 2022, 8:59

Halsey și-a deschis sufletul în fața milioanelor de fani de pe internet. Artista în vârstă de 27 de ani trece printr-o perioadă dificilă din cauza nenumăratelor probleme de sănătate cu care a fost diagnosticată. Într-un videoclip de pe Instagram, Halsey a povestit de ce anume a fost absentă în ultima vreme de pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă

Halsey a decis că este momentul să ofere mai multe explicații privind starea sa de sănătate. Videoclipul a fost postat de vedetă în secțiunea de story. Ulterior aceasta a distribuit și o serie de imagini în urma testelor de alergie pe care le-a făcut.

Ultima fotografie o înfățișează pe vedetă purtând un dispozitiv care îi monitorizează bătăile inimii. În videoclipul de pe story, Halsey a povestit în detaliu ce înseamnă fiecare sindrom care i-a fost pus drept diagnostic și cum anume se manifestă acesta.

Vezi mai multe imagini cu Halsey în Galeria Foto!

Reclamă

”Știu că foarte mulți v-ați întrebat ce se întâmplă cu starea mea de sănătate. Așa cum am confirmat pe TikTok, sunt alergică la orice. Starea mea de sănătate s-a schimbat foarte mult de când am devenit mamă. M-am îmbolnăvit din ce în ce mai rău. ”

”Am fost bolnavă cea mai mare parte a timpului din viața mea de adult și pare că lucrurile continuă să se înrăutățească. Am fost spitalizată de mai multe ori din cauza anafilaxiei. După ce am reușit să văd peste 100.000 de doctori am fost diagnosticată cu mai multe probleme de sănătate.”

”Sufăr de sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a celulelor mastocitare și de sindromul de tahicardie posturală. În ciuda acestor probleme, încă suntem în căutarea unei cauze care să fi determinat apariția acestor afecțiuni”.   

Reclamă

Vedeta a încercat să-și încurajeze fanii. Ea le-a promis că se va întoarce pe scenă încercând în același timp să aibă grijă de sănătatea sa. Diva spune că show-urile sale vor fi adaptate astfel încât să nu-i agraveze problemele de sănătate pe care le are deja.

De ce probleme de sănătate suferă Halsey

Halsey nu s-a ascuns niciodată de fanii săi. Vedeta a fost de multe ori criticată pentru faptul că a alăptat în public, dar nu a fost niciodată deranjată de gurile rele. Când vine vorba de responsabilitatea sa de mamă, Halsey își ia rolul foarte în serios.

Cântăreața a adus pe lume primul său copil alături de Alev Aydin. Micuțul Ender Ridley Aydin a fost un adevărat dar pentru mama sa.

În ciuda faptului că Ender a venit ca o binecuvântare în viața artistei, se pare că starea sa de sănătate a avut și mai mult de suferit. Sindromul Ehlers-Danlos, cu care a fost diagnosticată, este o boală genetică destul de rară. Aceasta este strâns legată de o anomalie a țesutului conjunctiv. Acest sindrom regrupează afecțiuni genetice rare și diferite și produce noi mutații la nivelul genelor. În cazul unui astfel de sindrom persoanele vor observa o hiperelasticitatea pielii care duce la răni extinse și sensibilitate chiar și la cele mai mici șocuri. Apariția numeroaselor hematoame, dureri cronice, iar unele forme pot duce chiar și la apariția scoliozei.

Sindromul sjogren este o tulburare cronică a sistemului imunitar. Afecțiunea autoimună afectează țesuturile celulelor sănătoase care sunt atacate în mod eronat de către sistemul imunitar. Endometrioza este o afecțiune care apare de cele mai multe ori la femeile tinere. Este una din cauzele principale care pot duce la infertilitate. Sindromul de activare a celulelor mastocitare este o tulburare de activare a mastocitelor și este încadrată în rândul bolilor autoimune. Printre simptomele acesteia tulburări se numără de cele mai multe ori anafilaxia.

În ciuda acestor probleme de sănătate, Halsey este dispusă să organizeze un turneu muzical în perioada următoare. Vedeta spune că își va monitoriza starea de sănătate pe tot parcursul turneului și că se va asigura să le ofere fanilor un spectacol de neuitat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×