Reclamă

Priyanka Chopra și Nick Jonas au distribuit prima imagine cu fiica lor. Cum arată micuța Malti Marie

Priyanka Chopra și Nick Jonas au distribuit prima imagine cu fiica lor. Cei doi părinți au prezentat-o fanilor de pe internet pe micuța Malti Marie. Cu această ocazie, părinții au împărtășit mai multe detalii despre starea de sănătate a fetiței și motivul pentru care aceasta nu a apărut până acum pe rețelele sociale.

Publicat: 10 mai 2022, 11:36

Nick Jonas și soția sa și-au deschis sufletul în fața milioanelor de urmăritori de pe Instagram. Cei doi părinți au postat imaginea cu micuța Malti pentru a celebra ziua mamei. Părinții au reflectat la ultimele zile din viața lor și la modul în care au trecut prin multe emoții intense din cauza stării de sănătate a fiicei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priyanka Chopra și Nick Jonas au distribuit prima imagine cu fiica lor.

În imaginea postată pe internet, Nick apare alături de soția sa care o ține cu grijă pe micuța Malti în brațe. Fotografia a fost surprinsă la reședința cuplului. Deși fața micuței a fost acoperită cu un emoji în formă de inimioară, admiratorii cuplului s-au bucurat să afle mai multe vești despre fiica lor.

Vezi mai multe imagini cu Priyanka Chopra și Nick Jonas în Galeria Foto!

Emoțiile puternice se citesc pe chipul celor doi părinți care au trecut prin momente de cumpănă în ultimele săptămâni. Mesajul emoționant pe care l-au postat alături de imagine i-a lăsat pe toți cei din jur fără cuvinte.

Reclamă

”De Ziua Mamei reflectăm la ultimele luni care au fost ca un rollercoaster pentru familia noastră. Mulți oameni au trecut prin astfel de clipe, dar acest lucru nu face să ne fie mai ușor. După mai bine de 100 de zile în care fiica noastră s-a aflat într-o secție de terapie intensivă neonatală, în cele din urmă, este acasă. Călătoria fiecărei familii este unică și necesită un anumit nivel de credință că totul va fi bine.”

”Ultimele luni au fost de-a dreptul o provocare pentru noi. Privind retrospectiv am înțeles cât de prețios este fiecare moment din viața noastră. Suntem bucuroși peste măsură că fetița noastră este în cele din urmă acasă.”

”Dormi să le mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor de la spitalul de copiii din Los Angeles care s-a ocupat de fiica noastră. Următorul capitol din viața noastră începe abia acum, iar micuța noastră poate trece peste orice. Mami și tati te iubesc!”

Reclamă

Priyanka Chopra și Nick Jonas au distribuit prima imagine cu fiica lor pentru a-și exprima bucuria că micuța este în cele din urmă acasă.

Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat

Priyanka a ținut să le mulțumească și să le felicite pe toate mamele din lume care reușesc să aibă grijă de micuții lor și care fac să pară lucrurile mult mai ușoare decât sunt. Vedeta și-a arătat respectul și admirația față de mamele din toată lumea.

Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Veste a fost oferită chiar de cuplul entuziasmat de sosirea pe lume a fiicei lor. Informația a apărut pe rețelele sociale la sfârșitul lunii ianuarie a anului acesta.

Cei doi au cerut la acel moment să li se respecte intimitatea. Fanii au așteptat cu nerăbdare să afle mai multe amănunte despr fetița cuplului. La acea vreme, un apropiat al cuplului, a oferit mai multe detalii pentru publicația People.

”Este o perioadă foarte frumoasă pentru noi toți. Nick și Priyanka sunt pregătiți pentru acest capitol nou din viața lor. Este ceva ce și-au dorit amândoi din tot sufletul. Nu puteau fi mai pregătiți cp crească un copil.”

Micuța Malti Marie nu a apărut pe rețelele sociale până în urmă cu puțin timp când părinții au oferit mai multe vești despre aceasta. Conform publicației TMZ, micuța Malti s-a născut pe data de 15 ianuarie 2022 la un spital din San Diego. Nu este cunoscut dacă fetița a venit pe lume natural sau cu ajutorul unei operații de cezariană. Conform publicațiilor externe numele fetiței a fost ales de cei doi părinți cu multă atenție. Se pare că Malti ar însemna, în limba indiană, ”lumina lunii”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×