Reclamă

Georgina Rodriguez a dezvăluit numele fetiței sale. Iubita lui Cristiano Ronaldo a publicat și trei fotografii emoționante cu micuța

Georgina Rodriguez a dezvăluit numele fetiței sale. Iubita lui Cristiano Ronaldo a scris pe contul de Instagram că au ales numele micuței născute recent. Fanii au putut vedea și trei fotografii emoționante cu a treia fiică a fotbalistului.

Publicat: 9 mai 2022, 13:31

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Georgina a dezvăluit că pe micuță o cheamă Bella Esmeralda, scrie thesun.com. Imaginile cu fetița care zâmbește în timp ce doarme în pătuțul ei au făcut înconjurul internetului. Micuța s-a născut pe data de 18 aprilie, dar părinții săi abia acum și-au anunțat fanii ce nume au ales pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a dezvăluit numele fetiței sale

După ce vestea a fost făcută publică pe Instagram, Georgina a fost asaltată cu mesaje de felicitări din partea fanilor. Postarea avea deja mai mult de un milion de like-uri la mai puțin de jumătate de oră de la publicare.

De asemenea, acestea sunt primele poze în detaliu cu micuța Bella Esmeralda. Cel mai probabil, Georgina a avut nevoie să se refacă în compania familiei după pierderea băiețelului său la naștere, fratele geamăn al micuței Esmeralda.

Cristiano Ronaldo a anunțat tot pe Instagram că băiețelul a pierdut lupta cu viața la puțin timp de la naștere.

Reclamă

„Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna.”

Câți copii are Cristiano Ronaldo

La scurt timp după de Georgina și fetița au ajuns acasă, fostbalistul a publicat din nou o imagine din intimitatea familiei. Aceea a fost prima imagine cu micuța Bella Esmeralda, dar fanii nu au putut să-i vadă chipul atunci.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, starul de la Manchester United, și-a dedicat golul din meciul cu Arsenal fiului său, arătând și privind spre cer, ca un tribut adus micuțului ce nu a reușit să se bucure de viață alături de familia care abia așteapta să vină pe lume.

Cristiano Ronaldo mai are 3 copii cu mame surogat. Cristiano Jr., în vârstă de 11 ani și gemenii Eva și Mateo, care au 5 ani. Bella Esmeralda este a doua fiică pe care Ronaldo o are din relația cu Georgina Rodriguez. Iubita fotbalistului a adus-o pe lume pe Alana Martina pe data de 4 noiembrie 2017, fiind primul lor copil împreună. În total, Ronaldo are acum 5 copii pe care îi iubește enorm.

Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin de lux, unde aceasta lucra ca asistentă de vânzări. Georgina a spus de mai multe ori că între ea și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere. Dacă la început toți credeau că este doar o altă iubită a celebrului fotbalist, se pare că Georgina este femeia lângă care Cristiano și-a găsit fericirea și împlinirea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×