Reclamă

Câți copii are Cristiano Ronaldo. Totul despre familia cunoscutului fotbalist

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal din lume. Acesta a părăsit Real Madrid pentru Juventus pentru suma de 88 de milioane de lire sterline în vara anului 2018. Are o carieră de invidiat și e mereu în lumina reflectoarelor. Mulți se întrebă însă câți copii are Cristiano Ronaldo și cum decurge viața sa în afara terenului de fotbal.

Publicat: 26 iulie 2021, 7:24 / Actualizat: 29 aprilie 2022, 23:23

Cristiano Messias Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în Estate Falcão, Quinta do Falcão, unul dintre cele mai sărace cartiere din Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, pe data de 5 februarie 1985. Acesta provine dintr-o familie de clasă medie. Tatăl său, José Diniz Aveiro, era grădinar municipal și, datorită faptului că era un admirator al lui Ronald Reagan, l-a numit pe fiul său Ronado. Mama lui a lucrat ani buni într-un restaurant ca bucătar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața privată a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu numai că este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume, dar are și peste 300 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

La vârsta de 9 ani, Cristiano a făcut primii pași spre cariera sa jucând pentru clubul de fotbal Andorinha, unde colegii s-au purtat urât cu el pentru că tatăl său, pentru a câștiga niște bani în plus, a curățat latrinele vestiarului. I-au dat porecla „plângăciosul” pentru că asta făcea de fiecare dată atunci când nu marca în portă.

O altă poreclă a lui a fost „albinuța”, pentru că alerga neobosit pe terenul de fotbal. În ciuda tuturor, Cristiano Ronaldo spune că copilăria sa a fost fericită. De ce? „Pentru că nu s-a separat niciodată de minge, a dormit cu ea”, spune chiar mama sa.

Ulterior, el a semnat pentru una dintre cele mai mari echipe ale insulei, Clube Desportivo Nacional. Într-o zi a sosit o ofertă pentru Președintele clubului de fotbal: să-l vândă pe Cristiano echipei Sporting Club din Portugalia. Acest lucru achita datoria imensă a clubului. În cele din urmă, Cristiano a plecat la Lisabona, iar Nacional a depășit eșecul datorită vânzării lui Ronaldo. Hai să descoperim împreună câți copii are Cristiano Ronaldo și cum este în calitate de tată.

Reclamă

Câți copii are Cristiano Ronaldo și ce vârstă are fiecare din ei

Cristiano Ronaldo are acum cinci copii. Partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut o fată pe nume Alana Martina. Fotbalistul are doi băieți și două fete, scrie The Sun. Recent, Gerogina a mai adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. Dn păcate, băiețelul s-a stins din viață la naștere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cristiano Jr. are 11 ani

Fosta vedetă a Manchester United a devenit tată la vârsta de 25 de ani când s-a născut primul său copil, Cristiano Jr., în iunie 2010. Ronaldo nu a făcut niciodată publică identitatea mamei primului său fiu, dar Cristiano Jr. este o figură proeminentă în viața vedetei și apare adesea alături de tatăl său la ceremoniile de premiere.

Ronaldo este evident foarte mândru de fiul său cel mare și a publicat o serie de videoclipuri cu el jucând fotbal, fapt care a dus la zvonuri că tânărul va călca pe urmele tatălui său. Cristino are custodia completă a fiului său mai mare și sunt informații care spun că acesta i-ar fi plătit femeii care l-a adus pe lume 10 milioane de lire sterline ca să rămână anonimă.

Într-o emisiunea a jurnalistului Jonathan Ross, Ronaldo a spus că „oamenii speculează că am fost cu această fată sau că a existat o mamă surogat. Când Cristiano Jr. va crește îi voi spune tot adevărul pentru că merită. E fiul meu, dar nu voi spune aceste lucruri doar pentru că așa vor unii oameni”.

Gemenii lui Cristiano Ronaldo au patru ani

În luna iunie a anului 2017, la șapte ani de la nașterea lui Cristiano Jr., familia lui Ronaldo s-a mărit. Internaționalul portughez a dezvăluit venirea pe lume a gemenilor săi, după întoarcerea din Cupa Confederațiilor. La vremea respectivă s-a scris că gemenii, un băiat și o fată, se numesc Mateo și Eva și se spune că au fost concepuți cu ajutorul unei mame surogat.

La fel ca și primul său născut, Ronaldo este fericit să-și arate gemenii în mod regulat atât pe Instagramul său, cât și pe cel al iubitei sale, Georgina Rodriguez.

Alana Martina, al patrulea copil al lui Cristino Ronaldo are 3 ani

După nașterea gemenilor săi în vara anului 2017, au existat zvonuri conform cărora familia lui Ronaldo se va mări din nou. Aceste speculații au fost oprite atunci când fotbalistul a dezvăluit că mai așteaptă un copil cu iubita sa, Georgina Rodriguez.

Detaliile despre sarcină au apărut în iulie 2017, cuplul anunțând că așteaptă o fată, cu numele Alana Martina. Ronaldo a anunțat mai apoi vestea că este din nou tată într-o postare pe Instagram cu o imagine în care aparea alături de iubita sa, fiul cel mare și fiica nou-născută.

Georgina Rodriguez a născut în luna aprilie 2022, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață

În luna octombrie a anului 2021, Cristiano Ronaldo anunța cu bucurie în suflet că iubita sa este însărcinată cu Gemeni. Vedeta din fotbal urma să devină taăl a șase copi, însă soarta i-a adus acestuia o mare tragedie în familie.

Pe data de 18 aprilie 2022 s-a aflat faptul că Georgina Rodriguez a născut, dar unul dintre gemeni s-a stins din viață. Jucătorul de fotbal, Cristiano Ronaldo, nu i-a putut ascunde durerea din suflet la acel moment. Ronaldo și Rodriguez au adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. Din păcate, băiețelul nu a supraviețuit. Singurul lucru care l-a ajutat pe fotbalist să meargă mai departe a fost faptul că fetița nou-născută era bine și sănătoasă.

”Cu o tristețe profundă trebuie să vă anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți. Doar nașterea fiicei noastre ne dă acum puterea de a trăi cu puțină speranță și fericire.Suntem cu totul devastați de pierdere. Băiețelul nostru, acum ești un înger. Te vom iubi întotdeauna.”

Fanii fotbalistului și-au arătat susținerea față de familia acestuia și i-au fost alături prin intermediul mesajelor emoționante postate pe rețelele sociale. La câteva zile de la vestea devastatoare, Ronaldo a postat prima fotografie cu fiica nou-născută. Fotbalistul le-a mulțumit tuturor pentru susținerea pe care au arătat-o. În imagine, fotbalistul apare alături de iubita sa și de cei cinci copii ai săi.

”Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru cuvintele amabile. Sprijinul vostru este foarte important și am simțit dragostea și respectul pe care le aveți față de familia noastră. Acum este momentul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”. Cristiano Ronaldo este tatăl mândru a cinci copii superbi.

De ce a apelat la mame surogat

„A deveni părinte și a-mi crește familia este sincer cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Mă bucur de fiecare secundă. M-a învățat lucruri despre dragostea pe care nu am știut-o că există. M-a înmuiat și mi-a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce este cu adevărat important în viața mea”, a declarat Ronaldo pentru Hello Magazine.

Detalii necunoscute din viața lui Cristiano Ronaldo

Cu toate acestea, metodele sale de a avea copii au fost destul de neconvenționale. Gemenii au fost purtați de o mamă surogat.

În iulie 2010, Ronaldo a uimit întreaga lume când a anunțat că a devenit tată lui Cristiano Jr. La acea vreme, se întâlnea cu modelul Irina Shayk, care nu era mama. Presa a scris la vremea respectivă că a avut o aventură de o noapte cu o femeie și a plătit milioane de dolari pentru a avea custodia completă a copilului său. Ronaldo nu a vorbit însă niciodată de ce e a apelat la mame surogat.

Speculațiile s-au aprins și mai mult atunci când în a devenit tată de gemeni prin intermediul unei mame surogat. Presa a scris la vremea respectivă să micuții s-au născut în San Diego, California. Nimeni nu a înțeles de ce a făcut acest lucru, mai ales că era implicat într-o relație cu Georgina Rodriguez, care era și ea însărcinată în trei luni. Dr. Joel Batzofin, expert în fertilitate din Manhattan, a declarat că este rar ca bărbații singuri, în special cei în putere, să aleagă surogatul.

„Majoritatea oamenilor apelează la mame surogat ca măsură de ultimă instanță. Nu am de gând să-ți spun că este extrem de obișnuit, dar e din ce mai des acest fenomen, decât era acum cinci ani. Procedura costă mai mult de 100 000 de dolari.”

– Dr. Joel Batzofin

New York Post scrie că Ronaldo vrea 7 copii, vrea numărul magic pe care îl poartă pe tricou de ani de zile.

Un alt fotbalist care este foarte apreciat și care are o familie frumoasă este Cesc Fabregas. Află mai multe despre el din materialul de aici.

Cum a fost copilaria lui Cristiano Rolando

Potrivit Dupalu.com, când avea numai 14 ani, Ronaldo a început să resimtă răutatea societății. Profesorii îl ridiculizau în public din cauza accentului său insular. Momentul care l-a marcat cel mai mult a fost când tatăl său a căzut în patima alcoolului. Și mai grav a fost când fratele său Hugo a devenit dependent de substanțe interzise. A fost o perioadă foarte grea pentru Cristiano. Era complet singur în Lisabona și familia lui trecea printr-o perioadă dificilă.

La numa 15 ani, medicii i-au găsit o problemă de inimă. Dacă nu se opera rapid, viața lui ar fi fost în pericol și nu ar mai fi putut juca fotbal niciodată. După ce a primit permisiunea tatălui său, a trecut printr-o operație periculoasă. Spre surprinderea tuturor, în câteva zile a cerut să joace din nou.

Datorită banilor câștigați de el, familia sa și-a revenit. În echipa de tineret a lui Sporting, Cristiano era plătit cu echivalentul a 50 de euro pe lună. În prima divizie a lui Sporting, salariul său a crescut la 2.000 de euro pe lună. La Manchester a câștigat 150.000 de euro pe lună, iar la Real Madrid a câștigat 1,1 milioane de euro conform World Soccer.

Când Ronaldo a semnat pentru Manchester, el era imaginea celebrului joc video EA Sports, FIFA 2004. Cu toate acestea, antrenorul său Alex Ferguson i-a interzis să-l joace din cauza faptului că era prea tânăr și credea că nu va mai da același randament pe teren.

Ronaldo și-a ajutat mereu familia

La 20 de ani, Cristiano Ronaldo a primit vestea că tatăl său a murit din cauza alcoolului. Niciun membru al familiei nu i-a spus. Luiz Felipe Scolari, pe atunci antrenor al echipei naționale portugheze, a fost cel care i-a dat tragica veste. Chiar și așa, și-a arătat din nou profesionalismul și a jucat meciul cu echipa națională a Portugaliei.

În același an, o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual într-o cameră a hotelului Sanderson din Londra. El a fost absolvit de orice vină. După un timp s-a demonstrat că femeia a făcut acest lucru doar pentru bani.

Cristiano este un exemplu excelent de auto-perfecționare pentru tineri. El l-a ajutat pe fratele său Hugo să se reabiliteze cu dependența de substanțe interzise. Datorită acestui fapt, în prezent, el administrează o fabrică de vopsea. Pentru mama sa, el a cumpărat un conac minunat în insulă. A ajutat-o ​​pe sora ei Katia să-și atingă visul de a fi cântăreață pop. Cea mai mare dintre surorile lui Ronaldo, Elma, trăiește și ea datorită unui magazin numit CR7 într-un cartier din Funchal.

La doar 23 de ani, Cristiano Ronaldo a câștigat primul său Balon de Aur. Mulți alți jucători sunt descurajați după ce obțin un succes atât de mare la vârste fragede. Ani mai târziu, el a continuat însă să se antreneze la un nivel inuman, obținând încă patru astfel de premii. Câți copii are Cristiano Ronaldo am aflat. Cum reușește el să fie atât de profesionist este o altă discuție.

Guvernul Portugaliei a recunoscut sacrificiul lui Cristiano Ronaldo și i-a acordat titlul de Mare Ofițer al Ordinului infantului Dom Henrique pentru că a contribuit la răspândirea culturii, istoriei și valorilor portugheze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×