Reclamă

Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Cum s-a pozat soția lui Sergio Ramos

Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Soția lui Sergio Ramos a fost la o ședință foto și le-a oferit fanilor imagini din culise. Imaginea în carea apare fără haine a fost publicată chiar de ea pe contul de Instagram. Pe rețelele de socializare, aceasta are peste 5 milioane de fani.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:05

Deși a trecut prin patru sarcini, iar de la ultima naștere a trecut numai un an, soția celebrului fotbalist are o siluetă impecabilă. Pilar Rubio a născut cel de-al patrulea copil în luna iulie a anului trecut, tot un băiețel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilar Rubio a publicat o imagine sexy

Pilar Rubio este una dintre cele mai admirate soții de fotbaliști. Aceasta este urmărită pe Instagram de milioane de oameni. O împătimită a sportului, Pilar a fost mereu extrem de atentă cu forma trupului ei. Frumoasa brunetă publică adesea imagini din sala de sport. Frumusețea naturală a prezentatoarei tv este mereu admirată de cei din jur.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În fotografia publicată pe contul de Instagram, Pilar Rubio apare cu mâinile în zona bustului, fără haine, cu părul ud. Machiajul extravagant și cerceii statment i-au pus în evidență trăsăturile chipului.

Reclamă

Pilar le-a mulțumit celor din echipă care au asistat-o la ședința foto și a mărturisit că este foarte fericită să facă parte din astfel de proiecte, mai ales în locuri cu peisaje ce îți taie răsuflarea.

Pilar are 43 de ani, iar Sergio Ramos doar 35 de ani, dar cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Proiectele în care sunt implicați îi țin uneori departe, dar acest lucru nu-i împiedică să-și trăiască povestea de dragoste așa cum știu ei mai bine. Fanii i-au remarcat imediat frumusețea soției lui Ramos și chiar au complimentat-o cu cele mai frumoase mesaje.

De fiecare dată Sergio Ramos este extrem de mândru de realizările soției sale și adesea publică imagini cu ea și cu cei patru copii. Și fotbalistul are o mulțime de fani pe rețelele de socializare, care abia așteaptă imagini din viața sa personală. Ramos este extrem de mândru de familia sa, mai ales de micuții săi și de femeia care îl împlinește de atâția ani.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Pilar Rubio și Sergio Ramos

Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cu toate acestea, Pilar și Sergio s-au căsătorit abia în 2019. Au împreună patru copii extraordinari, iar cei mici sunt centrul universului lor. Nunta a avut loc în orașul natal al fotbalistului, Sevilla. Peste 400 de oameni au participat la fericitul eveniment. La vremea respectivă s-a spus că cei doi au plătit peste 3 milioane de euro pentru a avea o asemenea petrecere.

La nunta cu alesul inimii sale, Pilar Rubio a strălucit într-o rochie semnată de Zuhair Murad. Atunci s-a speculat că ținuta a costat peste 20 000 de euro.

Pilar Rubio este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din Spania. Proiectele în care a fost implicată s-au bucurat de un real succes. Pe lângă faptul că are o carieră fără cusur, aceasta a fost numită în anul 2008 cea mai sexy femeie de către revista FHM.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×