Reclamă

Cei mai sexy fotbaliști de la Euro 2020 și iubitele lor

Astăzi, 11 iunie 2021, începe Campionatul European 2020. Sunt peste 20 de echipe de națională care se vor confrunta în perioada 11 iunie -11 iulie pentru marele trofeu. Pentru că adesea se spune că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puterică, am realizat un top cu cei mai sexy fotbaliști de la Euro 2020, dar îți prezentăm și femeile care le stau alături.

Publicat: 11 iunie 2021, 12:55

Așa cum era de așteptat, fiecare echipă va aduce în față cei mai valoroși fotbaliști. Și pentru că jucătorii de fotbal sunt cunoscuți și pentru cuceririle pe care le fac, nu aveam cum să trecem cu vederea un top al fotbaliștilor sexy de la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iată cum arată cele mai frumoase soții și iubite ale celor mai sexy fotbaliști de la Euro 2020.

Ce mari fotbaliști participă la Campionatul European 2020

Potrivit Eurosport.ro, favorită la cucerirea trofeului Euro 2020 este naționala Franței. Aceasta îl are în componență pe cel mai scump jucător de la Campionatul de anul acesta, Kylian Mbappe, care valorează 160 de milioane de euro.

Kylian Mbappe – Franța – 160 de milioane de euro

Înainte de debutul Campionatului, Kylian Mbappe a vorbit cu Președintele Franței, Emmanuel Macron. Acesta, însoțit de soția sa, Brigitte, a mers în cantonamentul echipei și le-a cerut jucătorilor să aducă trofeul acasă. Președintele i-a mulțumit lui Mbappe că a susținut campania de vaccinare din Franța și l-a rugat să rămână la PSG.

Reclamă

Harry Kane – Anglia – 120 de milioane de euro

Harry Kane a ținut primele pagini ale tabloidelor zilele acestea. Deși are numai 27 de ani, acesta este dorit de Manchester City, ca să-l înlocuiască pe Sergio Aguero, care a plecat la Barcelona. Harry Kane valorează în acest moment 120 de milioane de euro, iar Manchester City se oferă să-i plătească 16 milioane de euro pe an până în 2026.

Marcos Llorente – Spania – 80 de milioane de euro

Reclamă

Marcos Llorente în vârstă de 26 de ani a plecat de la Real Madrid pentru a-și arăta adevărata valoare la Atletico. Acesta este numit jucătorul cheie al lui Diego Simeone.

Robert Lewandowski – Polonia – 60 de milioane de euro

Robert Lewandowski are 32 de ani, iar în ultimul timp a ținut primele pagini ale presei de sport pentru că interesul unor cluburi mari din Europa față de talentul său a fost unul care a atins cote maxime. Potrivit publicației L’Equipe, francezul vrea să plece din Bundesliga. Conducerea Bayern Munchen a anunțat însă că Robert Lewandowski nu este un jucător pe lista de transferuri.

Mateo Kovacic – Croația – 45 de milioane de euro

Mateo Kovacic are 27 de ani și este mijlocașul echipei Chelsea, alături de care a câștigat cel de-al patrulea trofeu de UEFA Champions League. Acesta nu a avut parte de o vacanță lungă pentru că face parte din lotul Croației la Euro 2020.

Aleksandr Golovin – Rusia – 28 de milioane de euro

Aleksandr Sergeievici Golovin este un fotbalist rus care joacă pe postul de mijlocaș central pentru AS Monaco și echipa națională a Rusiei.

Cei mai sexy fotbaliști de la Euro 2020 și iubitele lor

Printre femeile care le sunt alături celor mai sexy fotbaliști de la Euro 2020 se află nume celebre atât pentru frumusețea pe care o posedă, dar și pentru independența lor. Femeile puternice din spatele numelor mari de la Euro 2020 nu reprezintă doar frumusețea, ci și domenii importante de activitate.

Una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști de la noi din țară este Sandra Mutu. Frumusețea ei l-a fermecat pe Aadi Mutu în anul 2017. De atunci cei doi sunt de nedespărțit. Fosta Miss România i-a dăruit un băiețel care îi seamănă perfect. 

Kylian Mbappe și Alicia Aylies

Pe lângă faptul că Kylian Mbappe este starul PSG și al naționalei Franței, aceasta se poate mândri și cu o iubtă extrem de sexy. Femeia care îi este alături fotbalistului de câțiva ani este Alicia Aylies. Aceasta a fost Miss Franța în anul 2017 și este un model apreciat în industria modei. Cei doi sunt însă extrem de discreți cu povestea lor de dragoste. Nu există imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harry Kane și Katie Goodland

Harry Kane și Katie Goodland se cunosc din copilărie. Fotbalistul a cerut-o pe Katie de soție în luna iulie a anului 2017, iar la numai câteva luni s-a născut și primul copil al celor doi. Mai apoi, în 2018 și în 2020 au devenit din nou părinți. Harry și Katie s-au căsătorit oficial în iunie 2019.

Harry Kane și soția sa, la meciul dintre Tottenham Hotspur v Everton FC, în Premier League, 2019
Harry Kane și Katie Goodland se cunosc din copilărie / Getty Images

Marcos Llorente și Patricia Noarbe

Patricia Noarbe are aproape 200 000 de urmăritori pe contul de Instagram și mulți o cunosc pentru că este iubita lui Marcos Llorente. Aceasta este urmărită pe rețelele de socializare pentru antrenamentele pe care le face în sala de sport, dar și pentru stilul de viață sănătos pe care îl adoptă.

Robert Lewandowski și Anna Lewandowska

Anna Lewandowska este soția uimitoare a asului Bayern München, Robert Lewandowski. Aceasta are în prezent 32 de ani și este renumită tot pentru rutina sa de sport. Ea este o mare vedetă internațională în lumea artelor marțiale japoneze. Anna nu este doar o femeie frumoasă. Este considerată ca imaginea fitness-ului în Polonia. Anna a câștigat 29 de medalii la karate și și-a reprezentat țara la Campionatele Mondiale.

Robert Lewandowski și soția sa, îmbrăcați elegant, la petrecerea de Crăciun a clubului de fotbal, în 2019
Anna Lewandowska este soția uimitoare a asului Bayern München, Robert Lewandowski / Getty Images

Mateo Kovacic și Izabel Andrijanic

Mateo Kovacic s-a căsătorit în 2017 cu Izabel Andrijanic, alături de care se afla într-o relație de mai mulți ani. Femeia de 28 de ani pare să-l ajute pe starul Realului să se mențină în formă. Izabel este licențiată în economie, dar îi este mereu alături faimosului jucător.

Izbel Andrijanic, la meciul din finala Uefa Champions League, din 2017
Mateo Kovacic s-a căsătorit în 2017 cu Izabel Andrijanic, alături de care se afla într-o relație de mai mulți ani / Getty Images

Aleksandr Golovin și Angelina Vaschenko

Cei doi sunt împreună din anul 2016 și au început să formeze un cuplu de când a început să activeze la CSKA Moscova. Aleksandr Golovin și Angelina au ținut primele pagini ale presei tabloide atunci când au anunțat că dețin împreună o maimuțică.

Aleksandr Golovin, la meciul de fotbal dintre Polonia și Rusia, în anul 2021, pe stadion
Aleksandr Sergeievici Golovin este un fotbalist rus care joacă pe postul de mijlocaș central pentru AS Monaco / Getty Images

Euro 2020 incepe vineri, 11 iunie

Astăzi, 11 iunie 2021 începe Campionatul European de Fotbal, EURO 2020. În lupta pentru marele trofeu intră 24 de echipe. Meciurile se vor desfășura în premieră pe 11 stadioane ale Europei.

2021 este primul an când o competiție atâte de mare nu mai este găzduită de o singură țară. La București se vor desfășura 3 meciuri și o optime de finală. Pe Arena Națională sunt programate meciurile Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi.

Competiția este găzduită, în premieră, de 11 orașe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Sevilla (Spania).

Euro 2020 are loc in 2021 din cauza pandemiei Covid-19

Deși Euro 2020 trebuia să se desfășoare în anul 2020, competiția de mare anvergură a fost amânată pentru 2021 din cauza pandemiei Covid-19. Euro 2020 celebrează și împlinirea a 60 de ani de la primul Campionat European.

UEFA oferă la Euro 2020 cele mai mari premii din istoria campionatului. Fiecare victorie din grupe va fi recompensată cu 1,5 milioane de euro. Un meci de egal cu 750 000 de euro. Premiile sunt din ce în ce mai consistente pe măsură ce echipele se califică în competiție. Echipa care va câțtiga trofeul va orimi 10 milioane de euro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×