Reclamă

Noi declarații ale soției lui Dominic West. Ce a spus Catherine FitzGerald, după escapada actorului cu Lily James

Dominic West și Lily James au fost fotografiați împreună, în timpul unei întâlniri romantice, în luna octombrie a anului 2020. După escapada soțului ei, acum apar noi declarații ale soției lui Dominic West.

Publicat: 18 mai 2021, 14:09

De această dată, soția lui Dominic West, Catherine FitzGerald, se simte nostalgică față de primele luni ale relației sale cu actorul din The Affair. FitzGerald, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Dominic West, în vârstă de 51 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Trinity College Dublin, iar povestea primelor luni de iubire a fost detaliată într-un interviu publicat pe data de 15 mai 2021 de Irish Independent.

Noi declarații ale soției lui Dominic West

Catherine FitzGerald a recunoscut că mariajul ei s-a confruntat de-a lungul timpului cu suișuri și coborâșuri. Speculațiile din presă după ce soțul ei a fost suprins în ipostaze tandre cu Lily James au alimentat și mai mult tensiunile dintre cei doi. Cu toate acestea, FitzGerald a declarat pentru Irish Independent că a avut „atracție instantanee” față de West când s-au întâlnit, scrie People.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dominic West și Catherine FitzGerald

„Am avut o relație amoroasă minunată”, a spus designerul peisagist despre povestea lor de dragoste din timpul colegiului.

„Ne citeam poezii unul celuilalt, cu munții în depărtare. Aveam tot timpul din lume să explorăm localurile și cele mai ascunse străzi și să ne plimbăm. Dar la sfârșitul verii, l-am părăsit și el nu m-a lăsat să uit! Dar nu m-aș fi putut stabili cu el chiar atunci pentru totdeauna. Asta nu ar fi fost o idee bună.”

Reclamă

Dominic West a continuat să locuiască în SUA în timp ce filma The Wire. În acea perioadă și-a făcut o altă relație, din care a rezultat și un copil, fiica sa, Martha.

„S-a întors la Londra pentru a fi alături de fiica sa, iar un prieten comun ne-a reîntâlnit. Am fost amândoi, atunci, la momentul potrivit din viața noastră. Și a fost minunat să aveam acea istorie comună, din trecut.”

Catherine FitzGerald a mai spus că a trăit viața așa cum și-a dorit înainte să aibă o familie și copii. Cei doi soți au în prezent 4 copii: Dora, 15 ani, Senan, 13 ani, Francis, 12 ani și Christabel, 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar de atunci au fost mereu împreună, deși femeia recunoaște că nu a fost o relație doar cu momente frumoase.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță / Getty Images

Ce s-a întâmplat între Dominic West și soția sa, după escapada cu Lily James

„Bineînțeles că a avut urcușuri și coborâșuri, ca toată lumea. Suntem însă total devotați unul altuia și vieții noastre de familie pline și vibrante.”

După ce actorul a fost fotografiat cu actrița Lily James, cei doi soți au oferit un moment romantic în loc de declarații. West și FitzGerald s-au adresat reporterilor din fața casei lor din Londra și s-au sărutat minute în șir. Aceștia au avut asupra lor o hârtie pe care era scris: „Căsătoria noastră este puternică și suntem încă bine împreună. Mulțumim. Catherine și Dominic”.

La scurt timp după escapada actorului și reluarea căsniciei cu soția sa, Catherine și Dominic West au plecat într-o vacanță de familie în Kenya. Așa au decis că este cel mai bine să restabilească legătura dintre ei și să-și mai dea o șansă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×