Reclamă

Noi declarații ale soției lui Dominic West. Ce a spus Catherine FitzGerald, după escapada actorului cu Lily James

Dominic West și Lily James au fost fotografiați împreună, în timpul unei întâlniri romantice, în luna octombrie a anului 2020. După escapada soțului ei, acum apar noi declarații ale soției lui Dominic West.

Publicat: 18 mai 2021, 14:09

De această dată, soția lui Dominic West, Catherine FitzGerald, se simte nostalgică față de primele luni ale relației sale cu actorul din The Affair. FitzGerald, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Dominic West, în vârstă de 51 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Trinity College Dublin, iar povestea primelor luni de iubire a fost detaliată într-un interviu publicat pe data de 15 mai 2021 de Irish Independent.

Noi declarații ale soției lui Dominic West

Catherine FitzGerald a recunoscut că mariajul ei s-a confruntat de-a lungul timpului cu suișuri și coborâșuri. Speculațiile din presă după ce soțul ei a fost suprins în ipostaze tandre cu Lily James au alimentat și mai mult tensiunile dintre cei doi. Cu toate acestea, FitzGerald a declarat pentru Irish Independent că a avut „atracție instantanee” față de West când s-au întâlnit, scrie People.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dominic West și Catherine FitzGerald

„Am avut o relație amoroasă minunată”, a spus designerul peisagist despre povestea lor de dragoste din timpul colegiului.

„Ne citeam poezii unul celuilalt, cu munții în depărtare. Aveam tot timpul din lume să explorăm localurile și cele mai ascunse străzi și să ne plimbăm. Dar la sfârșitul verii, l-am părăsit și el nu m-a lăsat să uit! Dar nu m-aș fi putut stabili cu el chiar atunci pentru totdeauna. Asta nu ar fi fost o idee bună.”

Reclamă

Dominic West a continuat să locuiască în SUA în timp ce filma The Wire. În acea perioadă și-a făcut o altă relație, din care a rezultat și un copil, fiica sa, Martha.

„S-a întors la Londra pentru a fi alături de fiica sa, iar un prieten comun ne-a reîntâlnit. Am fost amândoi, atunci, la momentul potrivit din viața noastră. Și a fost minunat să aveam acea istorie comună, din trecut.”

Catherine FitzGerald a mai spus că a trăit viața așa cum și-a dorit înainte să aibă o familie și copii. Cei doi soți au în prezent 4 copii: Dora, 15 ani, Senan, 13 ani, Francis, 12 ani și Christabel, 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar de atunci au fost mereu împreună, deși femeia recunoaște că nu a fost o relație doar cu momente frumoase.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță / Getty Images

Ce s-a întâmplat între Dominic West și soția sa, după escapada cu Lily James

„Bineînțeles că a avut urcușuri și coborâșuri, ca toată lumea. Suntem însă total devotați unul altuia și vieții noastre de familie pline și vibrante.”

După ce actorul a fost fotografiat cu actrița Lily James, cei doi soți au oferit un moment romantic în loc de declarații. West și FitzGerald s-au adresat reporterilor din fața casei lor din Londra și s-au sărutat minute în șir. Aceștia au avut asupra lor o hârtie pe care era scris: „Căsătoria noastră este puternică și suntem încă bine împreună. Mulțumim. Catherine și Dominic”.

La scurt timp după escapada actorului și reluarea căsniciei cu soția sa, Catherine și Dominic West au plecat într-o vacanță de familie în Kenya. Așa au decis că este cel mai bine să restabilească legătura dintre ei și să-și mai dea o șansă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
2
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
3
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele...
4
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
5
Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Divertisment
Cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday. Locația se află la 10 minute de București
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment. Fiica Familiei Addams s-a întors în atenția publicului printr-un serial de opt episoade care a a fost filmat, în mare parte, în...
PARTENERI
×