Reclamă

Noi declarații ale soției lui Dominic West. Ce a spus Catherine FitzGerald, după escapada actorului cu Lily James

Dominic West și Lily James au fost fotografiați împreună, în timpul unei întâlniri romantice, în luna octombrie a anului 2020. După escapada soțului ei, acum apar noi declarații ale soției lui Dominic West.

Publicat: 18 mai 2021, 14:09

De această dată, soția lui Dominic West, Catherine FitzGerald, se simte nostalgică față de primele luni ale relației sale cu actorul din The Affair. FitzGerald, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Dominic West, în vârstă de 51 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Trinity College Dublin, iar povestea primelor luni de iubire a fost detaliată într-un interviu publicat pe data de 15 mai 2021 de Irish Independent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi declarații ale soției lui Dominic West

Catherine FitzGerald a recunoscut că mariajul ei s-a confruntat de-a lungul timpului cu suișuri și coborâșuri. Speculațiile din presă după ce soțul ei a fost suprins în ipostaze tandre cu Lily James au alimentat și mai mult tensiunile dintre cei doi. Cu toate acestea, FitzGerald a declarat pentru Irish Independent că a avut „atracție instantanee” față de West când s-au întâlnit, scrie People.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dominic West și Catherine FitzGerald

„Am avut o relație amoroasă minunată”, a spus designerul peisagist despre povestea lor de dragoste din timpul colegiului.

„Ne citeam poezii unul celuilalt, cu munții în depărtare. Aveam tot timpul din lume să explorăm localurile și cele mai ascunse străzi și să ne plimbăm. Dar la sfârșitul verii, l-am părăsit și el nu m-a lăsat să uit! Dar nu m-aș fi putut stabili cu el chiar atunci pentru totdeauna. Asta nu ar fi fost o idee bună.”

Reclamă

Dominic West a continuat să locuiască în SUA în timp ce filma The Wire. În acea perioadă și-a făcut o altă relație, din care a rezultat și un copil, fiica sa, Martha.

„S-a întors la Londra pentru a fi alături de fiica sa, iar un prieten comun ne-a reîntâlnit. Am fost amândoi, atunci, la momentul potrivit din viața noastră. Și a fost minunat să aveam acea istorie comună, din trecut.”

Catherine FitzGerald a mai spus că a trăit viața așa cum și-a dorit înainte să aibă o familie și copii. Cei doi soți au în prezent 4 copii: Dora, 15 ani, Senan, 13 ani, Francis, 12 ani și Christabel, 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar de atunci au fost mereu împreună, deși femeia recunoaște că nu a fost o relație doar cu momente frumoase.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță / Getty Images

Ce s-a întâmplat între Dominic West și soția sa, după escapada cu Lily James

„Bineînțeles că a avut urcușuri și coborâșuri, ca toată lumea. Suntem însă total devotați unul altuia și vieții noastre de familie pline și vibrante.”

După ce actorul a fost fotografiat cu actrița Lily James, cei doi soți au oferit un moment romantic în loc de declarații. West și FitzGerald s-au adresat reporterilor din fața casei lor din Londra și s-au sărutat minute în șir. Aceștia au avut asupra lor o hârtie pe care era scris: „Căsătoria noastră este puternică și suntem încă bine împreună. Mulțumim. Catherine și Dominic”.

La scurt timp după escapada actorului și reluarea căsniciei cu soția sa, Catherine și Dominic West au plecat într-o vacanță de familie în Kenya. Așa au decis că este cel mai bine să restabilească legătura dintre ei și să-și mai dea o șansă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×