Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de fondatorul Microsoft pe contul lui de Twitter. Celebrul cuplu solicită intimitate pentru ei și pentru familia lor în această perioadă. Cei doi spun că această decizie nu a fost una deloc ușoară. Aceștia au hotărât să pună capăt mariajului lor după mai bine de un sfert de secol de relație și după mai multe realizări comune.

4 mai 2021 la 11:58

Bill Gates, susținut de soția sa, a mai precizat pentru publicația Bbc.com că ei vor continua să colaboreze pentru afacerea lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, una dintre cele mai mari fundații private din lume. Scopul acesteia fiind combaterea sărăciei şi a bolilor. Cei doi filantropi au confirmat că nu vor renunța la implicarea în acest proiect, chiar dacă de acum nu mai împărtășesc aceleași planuri. Acest proiect este unul dintre cele mai dragi ale cuplului.

Bill și Melinda Gates divorțează

Vestea că Bill Gates divorțează este una surprinzătoare pentru toată lumea. Celebrul cuplu a fost cu siguranță un exemplu demn de urmat pentru generațiile mai tinere. Melinda Gates, în vârstă de 56 de ani, s-a alăturat companiei Microsoft în calitate de Manager de Produs în anul 1987. Cei doi au participat la o cină de afaceri chiar în același an la New York.

Cum s-au cunoscut Bill Gates și Melinda

Bill Gates a început să țină foarte mult la partenera lui și în acea perioadă proaspătul cuplu avea două posibilități. Fie se despărțeau atunci ca să nu-și facă rău unul altuia, fie se căsătoreau ca să construiască amintiri frumoase împreună. Ei au ales cea de-a doua variantă. Melinda Gates menționa că viitorul său soț din acea perioadă era meticulos. Pentru a fi cât se poate de sigur de decizia lor de a-și uni destinele, Bill Gates a recurs la un truc mai neconvențional.

El a scris pe o foaie avantajele și dezavantajele de a forma o familie cu Melinda Gates. În cele din urmă cuplul și-a oficializat relația. Nunta lor a avut loc în Hawaii. Pentru a fi liniștiți că fericitul eveniment nu va fi întrerupt de invitați nedoriți, Bill Gates împreună cu soția sa au angajat elicoptere locale să supravegheze zona.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bill Gates alături de soția lui Melinda Gates. Cei doi au ținute sobre. Ea are o rochie bleumarin cu mâneci albe, iar el poartă o bluză de aceeași culoare.
Vestea că Bill Gates divorțează este una surprinzătoare pentru toată lumea / Getty Images

Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei copii ai celebrului cuplu

Dacă e cineva cu adevărat afectat de vestea că Bill Gates divorțează de soția lui, aceștia sunt cu siguranță copiii lor. Despre ei Bill Gates și soția lui au doar cuvinte de laudă. Cuplul se mândrește cu trei copii deosebiți. Bill Gates și Melinda Gates au spus mereu că și-au crescut copiii cum au știut ei mai bine.

Jennifer Gates este primul lor copil, în vârstă de 25 de ani. Aceasta este studentă la Medicină în New York. Cea mai mare fiică a cuplului format din cei doi filantropi, s-a logodit la începutul anului 2020 cu un călăreț profesionist, cu care avea pe atunci o relație solidă. Părinții fetei s-au declarat foarte încântați de acest eveniment.

Rory Gates este singurul băiat al cuplului. Acesta a ales să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, în ciuda statutului său. El a absolvit liceul în anul 2018, apoi s-a înscris la Universitatea din Chicago.

Phoebe Gates este mezina familiei, în vârstă de 17 ani. La fel ca fratele ei mai mare, ea a decis să nu vorbească foarte mult despre subiecte personale.

Realizările cu care Bill Gates va rămâne în istorie

Chiar dacă Bill Gates divorțează de cea care i-a fost alături în ultimii 27 de ani, cei doi rămân cu realizările lor unice. Au una dintre cele mai importante Fundații din lume care ajută anual atât de multă lume de pe tot globul și în care sunt investite multe miliarde de dolari.

Bill Gates a avut toată susținerea din partea soției sale după ce acesta a fondat gigantul Microsoft împreună cu Paul Allen. După acest pas, el a intrat în topul celor mai bogați oameni din lume și nu l-a mai părăsit niciodată.

Miliardarul a fost inclusiv cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată pe atunci la peste douăsprezece miliarde de dolari. Astfel, filantropul și-a permis să aibă absolut tot ce și-a dorit. De la o casă imensă situată într-o zonă selectă, până la avion privat sau vacanțe exclusiviste.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×