Reclamă

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de fondatorul Microsoft pe contul lui de Twitter. Celebrul cuplu solicită intimitate pentru ei și pentru familia lor în această perioadă. Cei doi spun că această decizie nu a fost una deloc ușoară. Aceștia au hotărât să pună capăt mariajului lor după mai bine de un sfert de secol de relație și după mai multe realizări comune.

Publicat: 4 mai 2021, 11:58 / Actualizat: 25 ianuarie 2022, 13:16

Bill Gates, susținut de soția sa, a mai precizat pentru publicația Bbc.com că ei vor continua să colaboreze pentru afacerea lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, una dintre cele mai mari fundații private din lume. Scopul acesteia fiind combaterea sărăciei şi a bolilor. Cei doi filantropi au confirmat că nu vor renunța la implicarea în acest proiect, chiar dacă de acum nu mai împărtășesc aceleași planuri. Acest proiect este unul dintre cele mai dragi ale cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bill și Melinda Gates divorțează

Vestea că Bill Gates divorțează este una surprinzătoare pentru toată lumea. Celebrul cuplu a fost cu siguranță un exemplu demn de urmat pentru generațiile mai tinere. Melinda Gates, în vârstă de 56 de ani, s-a alăturat companiei Microsoft în calitate de Manager de Produs în anul 1987. Cei doi au participat la o cină de afaceri chiar în același an la New York.

Cum s-au cunoscut Bill Gates și Melinda

Bill Gates a început să țină foarte mult la partenera lui și în acea perioadă proaspătul cuplu avea două posibilități. Fie se despărțeau atunci ca să nu-și facă rău unul altuia, fie se căsătoreau ca să construiască amintiri frumoase împreună. Ei au ales cea de-a doua variantă. Melinda Gates menționa că viitorul său soț din acea perioadă era meticulos. Pentru a fi cât se poate de sigur de decizia lor de a-și uni destinele, Bill Gates a recurs la un truc mai neconvențional.

El a scris pe o foaie avantajele și dezavantajele de a forma o familie cu Melinda Gates. În cele din urmă cuplul și-a oficializat relația. Nunta lor a avut loc în Hawaii. Pentru a fi liniștiți că fericitul eveniment nu va fi întrerupt de invitați nedoriți, Bill Gates împreună cu soția sa au angajat elicoptere locale să supravegheze zona.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bill Gates alături de soția lui Melinda Gates. Cei doi au ținute sobre. Ea are o rochie bleumarin cu mâneci albe, iar el poartă o bluză de aceeași culoare.
Vestea că Bill Gates divorțează este una surprinzătoare pentru toată lumea / Getty Images

Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei copii ai celebrului cuplu

Reclamă

Dacă e cineva cu adevărat afectat de vestea că Bill Gates divorțează de soția lui, aceștia sunt cu siguranță copiii lor. Despre ei Bill Gates și soția lui au doar cuvinte de laudă. Cuplul se mândrește cu trei copii deosebiți. Bill Gates și Melinda Gates au spus mereu că și-au crescut copiii cum au știut ei mai bine.

Jennifer Gates este primul lor copil, în vârstă de 25 de ani. Aceasta este studentă la Medicină în New York. Cea mai mare fiică a cuplului format din cei doi filantropi, s-a logodit la începutul anului 2020 cu un călăreț profesionist, cu care avea pe atunci o relație solidă. Părinții fetei s-au declarat foarte încântați de acest eveniment.

Rory Gates este singurul băiat al cuplului. Acesta a ales să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, în ciuda statutului său. El a absolvit liceul în anul 2018, apoi s-a înscris la Universitatea din Chicago. Recent, averea lui Bill Gates a scăzut cu aproape 10 miliarde de dolari.

Phoebe Gates este mezina familiei, în vârstă de 17 ani. La fel ca fratele ei mai mare, ea a decis să nu vorbească foarte mult despre subiecte personale.

Realizările cu care Bill Gates va rămâne în istorie

Chiar dacă Bill Gates divorțează de cea care i-a fost alături în ultimii 27 de ani, cei doi rămân cu realizările lor unice. Au una dintre cele mai importante Fundații din lume care ajută anual atât de multă lume de pe tot globul și în care sunt investite multe miliarde de dolari.

Bill Gates a avut toată susținerea din partea soției sale după ce acesta a fondat gigantul Microsoft împreună cu Paul Allen. După acest pas, el a intrat în topul celor mai bogați oameni din lume și nu l-a mai părăsit niciodată.

Miliardarul a fost inclusiv cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată pe atunci la peste douăsprezece miliarde de dolari. Astfel, filantropul și-a permis să aibă absolut tot ce și-a dorit. De la o casă imensă situată într-o zonă selectă, până la avion privat sau vacanțe exclusiviste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×