Reclamă

Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor lumii. Din ce a obținut banii

Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor lumii pentru prima dată. Publicația Forbes este cea care a inclus-o pe vedeta de televiziune în acest clasament ai celor mai bogați oameni ai lumii.

Publicat: 7 aprilie 2021, 11:19

Forbes a spus că Kim Kardashian are acum o avere estimată la 1 miliard de dolari. Aceasta avea anul trecut doar 780 de milioane de dolari în conturi, dar veniturile ei au crescut considerabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor lumii

Publicația menționată mai spus spune că creșterea averii ei este datorată sumelor pe care le-a obținut din contractele pe care le are cu televiziunile. Și investițiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului i-au adus sume mari de bani chiar și în pandemie.

Kim Kardashian nu este singura din familia ei care face parte din acest top. Și Kanye West este în topul miliardarilor lumii, cu o avere estimată la aproape 2 miliarde de dolari. Banii lui provin în cea mai mare parte din linia de haine pe care o deține.

Kylie Jenner a fost timp de doi ani în clasamentul Forbes. Ea a fost desemnată chiar și cel mai tânăr miliardar al lumii care și-a obținut banii prin forțele proprii. Acum, Kylie nu mai face parte din acest top din cauza vânzărilor scăzute cauzate de pandemie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Din ce a obținut bani Kim Kardashian

Kim Kardashian a obținut foarte mulți bani în ultimul timp din KKW Beauty, linie de cosmetice pe care a lansat-o în 2017. Ea o promovează în întreaga lume. Kim se folosește foarte mult de puterea social media pentru a-și promova produsele, așa cum face și cu linia de haine modelatoare Skims, pe care a lansat-o în anul 2019.

Reclamă

Forbes scrie că Kim Kardashian a apărut pentru prima dată în paginile revistei în anul 2011. Atunci totul se rezuma la numărul de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare. În anul 2016, 5 ani mai târziu, aceasta a apărut pe coperta Forbes datorită celor 51 de milioane de dolari pe care jocul ei i le-a adus în conturi.

Acum însă, ea se alătură oficial pentru prima dată pe lista Miliardarilor Mondiali. Restul averii lui Kim Kardashian se află în numerar și investiții, inclusiv în imobiliare. În fiecare an, din 2012, a câștigat cel puțin 10 milioane de dolari datorită cecurilor încasate de la reality show-ul în care apare, Keeping Up With the Kardashians. Aceasta are de asemenea trei proprietăți în Calabasas, la nord-vest de Los Angeles. Kim deține inclusiv acțiuni la Disney, Amazon, Netflix și Adidas pe care Kanye West i le-a dăruit de Crăciun în 2017.

Kim Kardashian divorțează de Kanye West

Kim Kardashian este cea care a intentat divorțul de Kanye West, după mai bine de 7 ani de căsnicie. Acesta a cerut autorităților custodia totală a celor patru copii. North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago în vâarstă de 3 ani și Psalm, de numai 1 an vor rămâne împreună cu Kim.

Kim Kardashian va păstra de asemenea și conacul pe care cei doi l-au cumpărat în anul 2014. Este vorba despre o proprietate de 15 000 de metri pătrați pentru care au cheltuit mai bine de 40 de milioane de dolari.

Cei doi soți nu își mai vorbesc, iar Kanye își vizitează micuții doar atunci când vedeta nu este acasă. Rapperul și-a schimbat și el numerele de telefon. El i-a spus lui Kim că îl mai poate contacta doar prin intermediul echipei sale de securitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×