Reclamă

Topul miliardarilor

Artista Rihanna care a devenit miliardară purtând o rochie neagră pe gât și părul prins într-un coc lejer în timp ce zâmbește la cameră și se află pe covorul roșu
Divertisment
// 5 august 2021

Rihanna a devenit miliardară. Cum a obținut titlul de „cea mai bogată cântăreață”

Artista Rihanna a surprins întreaga lume atunci când a devenit în mod oficial miliardară. Cântăreața cu un talent deosebit a reușit să devină una dintre femeile de pe lista celor de la Forbes. Cu această ocazie, artista li s-a alăturat altor nume importante precum celebra Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate femei din lumea entertainmentului.
Reclamă
Kim Kardashian, la un eveniment monden, îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, în anul 2018
Divertisment
// 26 mai 2021

Kim Kardashian e alături de Jamie Reuben, la petrecerea de ziua lui. Cine este miliardarul misterios

Kim Kardashian a fost văzută ajungând la petrecerea de naștere a miliardarului britanic Jamie Reuben. Acest lucru se întâmplă la numai câteva luni după ce a solicitat divorțul. Vedeta de 40 de ani a avut o apariție impecabilă la evenimentul organizat în Beverley Hills. Kim Kardashian e alături de Jamie Reuben, la petrecerea de ziua lui, iar acest lucru de dovedit de imaginile date publicității.
Kim Kardashian, la o conferință în California
Divertisment
// 7 aprilie 2021

Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor lumii. Din ce a obținut banii

Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor lumii pentru prima dată. Publicația Forbes este cea care a inclus-o pe vedeta de televiziune în acest clasament ai celor mai bogați oameni ai lumii.
×