Reclamă

Elon Musk a devenit din nou tată. Miliardarul și Shivon Zilis, directorul Neuralink, sunt părinți de gemeni

Elon Musk a devenit din nou tată, iar vestea a fost confirmată chiar de el pentru PageSix. El și Shivon Zilis au devenit părinți de gemeni. Miliardarul are în acest moment 9 copii.

Publicat: 8 iulie 2022, 11:30

Ceo-ul Tesla, care a confirmat recent că a devenit din nou tată alături de Shivon Zilis, a spus pentru publicația menționată mai sus că își mai dorește copii și vrea să procreeze în continuare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elon Musk a devenit din nou tată

Publicația a scris că în momentul în care reporterii l-au felicitat pe Musk în legătură cu nașterea gemenilor, CEO-ul Tesla a spus „Mulțumesc” prima dată. Mai apoi a continuat cu „Bravo pentru familiile mari”. Atunci când a fost întrebat câți copii și-ar dori să aibă, acesta a spus: „Atâția cât să am timp să stau cu ei. Să le fiu un tată bun”, scrie PageSix.

Musk, care a declarat în trecut că este îngrijorat în legătură cu ratele mici ale natalității, a continuat: „Cei mai mari copii ai mei sunt la colegiu. Adolescenții deja nu îți mai doresc să petreacă mult timp cu părinții lor. Mi-aș dori să mai vrea”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Portret cu Elon Musk îmbrăcat cu un costum negru
Elon Musk a spus că majoritatea educației copiilor săi provine de pe internet /
Reclamă

Fondatorul SpaceX îi mai are pe gemenii Griffin și Vivian, care s-au născut în 2004, și pe tripleții Kai, Saxon și Damian, care au venit pe lume în 2006, împreună cu fosta sa soție Justine Musk.

Fosta lui iubită, cântăreața Grimes, a dat naștere primului lor copil, X AE A-XII, în mai 2020. Fiica lor, Exa, a sosit prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021.

Elon și Justine Musk au avut și un fiu pe nume Nevada, născut în 2002. El a murit din păcate la 10 săptămâni de sindromul morții subite a sugarului sau SIDS. Miliardarul și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor. Acesta a fost destul de discret cu ceea ce se întâmplă în viața lui personală.

Reclamă

Ce spune Elon Musk despre copiii săi

Recent a apărut știrea că acesta a devenit tată de gemeni alături de Zilis, în vârstă de 36 de ani, în noiembrie 2021. Informațiile au apărut după ce aceștia au depus acte judiciare prin care numele copiilor să fie schimbat ca gemenii să „aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte din al doilea nume”.

Elon a confirmat informațiile furnizate de Insider printr-un tweet joi: „Fac tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației. Prăbușirea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația. Fii atent la cuvintele mele, sunt din păcate adevărate”.

El are, de asemenea, un tweet pin post pe un grafic din Wall Street Journal despre „scăderea fertilității”. În iunie 2016, în timpul unei conferințe, Elon Musk a spus că copiii săi îl fac cel mai fericit om de pe pământ. „Mereu încerc să-mi rezerv timp și pentru copiii mei. Îmi place mult să stau cu ei. Ceea ce vreau să spun este că copiii sunt cu adevărat grozavi”.

Elon Musk s-a descris ca un tată bun în anul 2015 în cartea sa „Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future”: „Am copiii pentru puțin mai mult de jumătate din săptămână. Petrec destul de mult timp cu ei. Îi iau cu mine și când plec din oraș”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×