Reclamă

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Actorul va primi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Verdictul în procesul dintre actor și fosta sa soție a fost dat. Un juriu format din șapte persoane a ajuns la o concluzie cu privire la procesul pentru defăimare. Deși s-au cerut despăgubiri uriașe, Amber Heard trebuie să-i plătească actorului doar 15 milioane de dolari.

Publicat: 1 iunie 2022, 22:48 / Actualizat: 2 iunie 2022, 10:19

Un juriu a constatat că Amber Heard l-a defăimat pe Johnny Depp atunci când a scris un articol de opinie de la Washington Post din 2018. Ea a făcut aluzie la situațiile anterioare de violență domestică. În urma procesului i s-a ordonat să plătească despăgubiri, scrie Variety.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard

Grefierul a citit cu voce tare verdictul juriului. S-a constatat că Heard l-a defăimat pe Depp cu fiecare dintre cele trei declarații din editorialul de opinie. Juriul a mai decis că Heard a acționat cu „răutate reală”. Aacest lucru înseamnă că erau convinși că ea a făcut declarațiile știind că sunt false.

Depp a dat-o în judecată pe actriță și a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari în urma unui eseu editorial de opinie din 2018 din The Washington Post. Atunci Heard a spus că a devenit o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Amber Heard depune mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp
Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a spus „este groaznic pentru mine” / Profimedia Images
Reclamă

Avocații s-au reunit la tribunalul din comitatul Fairfax, Virginia, pentru a asculta decizia juriului. Depp nu a fost prezent și a vizionat verdictul final din Regatul Unit. Heard a așteaptat verdictul în Virginia și a fost în instanță.

Depp a apărut la concerte în Marea Britanie. Un purtător de cuvânt al Heard l-a criticat pentru că nu a venit în instanță. Acesta a spus: „Prezența ta arată unde sunt prioritățile tale”.

Juratii, cinci bărbați și două femei, au început să delibereze vineri după-amiază și au fost rugați să decidă dacă Heard sau Depp s-au defăimat reciproc în declarații despre relația lor.

Reclamă

De ce s-au acuzat Johnny Depp și Amber Heard

Deși eseul nu a menționat niciodată numele lui Depp, avocații săi au spus că se referea indirect la acuzațiile pe care ea le-a făcut împotriva lui în timpul divorțului lor din 2016.

Heard a contrazis toate acuzațiile și a cerut despăgubiri de 100 de milioane de dolari. Ea a spus că a fost întotdeauna violentă cu Depp doar în autoapărarea sau în apărarea surorii ei mai mici. Johhny Depp a spus pe tot timpul procesului că acuzațiile de abuz ale lui Heard sunt o mare „înșelătorie”. De asemenea, actorul a adus dovezi care au arătat că fosta sa soție l-a înșelat.

Cererile de defăimare depuse în SUA de persoane publice, cum ar fi actorii, sunt considerate în mod obișnuit cazuri dificil de câștigat din cauza standardului mai înalt pe care trebuie să-l dovedească reclamantul.

Curtea Supremă a hotărât în 1964 că procesele pentru defăimare introduse de personalități publice nu trebuie doar să dovedească că afirmațiile au fost false și le-au cauzat prejudicii, ci și că persoana care a făcut declarația defăimătoare a făcut acest lucru cu „răutate reală”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×