Reclamă

Johnny Depp

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni. Cum a fost fotografiată fiica lui Johnny Depp în Los Angeles
Divertisment
// 28 iulie 2022

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni. Cum a fost fotografiată fiica lui Johnny Depp în Los Angeles

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni la un restaurant de lux din Los Angeles. Fiica actorului Johnny Depp a ales un local cu specific thailandez. Paparazzi au surprins-o într-o ținută elegantă în timp ce aștepta la intrare pentru a se bucura de timpul petrecut alături de persoanele dragi.
Reclamă
Kate Moss îmbrăcată într-o rochie neagră în timp ce parcitipă la Met Gala 2022
Divertisment
// 26 iulie 2022

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp. Ce declarații a făcut după ce actorul a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp în cadrul procesului de defăimare dintre actor și fosta sa soție, Amber Heard. Actrița în vârstă de 48 de ani a decis să-l ajute pe fostul său iubit. Vedeta a declarat că s-a văzut nevoită să spună adevărul într-o situație ce părea fără sfârșit.
Amber Heard, la procesul cu Johnny Depp
Divertisment
// 21 iunie 2022

Amber Heard a fost fotografiată într-un magazin cu reduceri. Actrița a fost însoțită de sora ei

Amber Heard a fost fotografiată într-un magazin cu reduceri. Actrița a fost însoțită de sora ei la New York. Plimbarea lor se întâmplă la câteva săptămâni după ce s-a aflat că trebuie să-i plătească daune de 15 milioane de dolari lui Johnny Depp.
Johnny Depp, alături de avocați, la procesul cu Amber Heard
Divertisment
// 17 iunie 2022

Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței

„Plânsul, expresiile faciale pe care le avea, privirea la juriu. Toți ne-am simțit foarte incomod”, a spus un jurat din procesul Depp-Heard despre actrița din Aquaman. Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței.
Reclamă
Amber Heard, fotografiată la tribunal
Divertisment
// 16 iunie 2022

Amber Heard dezvăluie planurile sale de după proces și de ce încă îl iubește pe Johnny Depp

În a doua parte a primului ei interviu, actrița a vorbit cu Savannah Guthrie de la NBC News la „Today” despre viața ei după procesul care a captivat națiunea. Amber Heard dezvăluie planurile sale de după proces și de ce încă îl iubește pe Johnny Depp.
Amber Heard, fotografiată în timp ce urcă într-o mașină
Știri
// 14 iunie 2022

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița nu dă vina pe jurați, dar critică reacțiile din mediul online

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. În prima ei apariție oficială, actrița a spus că înțelege de ce juriul l-a crezut pe Johnny Depp în defavoarea ei. Aceasta l-a descris pe fostul soț drept „un personaj iubit” pe care oamenii „simt că îl cunosc”. A mai spus despre el că este „un actor fantastic”.
Amber Heard, în haine negre, la ieșirea din tribunal
Divertisment
// 14 iunie 2022

Amber Heard a fost văzută într-un avion privat la câteva zile după ce avocata ei a spus că nu îi poate plăti daune lui Johnny Depp

A trecut puțin mai mult de o săptămână de când un juriu a acordat decizia în favoarea lui Johnny Depp în procesul său de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Actrița trebuie să plătească peste 8 milioane de dolari. Cu toate acestea, Amber Heard a fost văzută într-un avion privat.
Johnny Depp la premiera filmului Pirații din Caraibe din 2006
Divertisment
// 9 iunie 2022

Johnny Depp a împlinit 59 de ani. Imagini de colecție cu rolurile interpretate de actor de-a lungul timpului

Johnny Depp a împlinit 59 de ani. În ultima vreme numele actorului a fost tot mai prezent pe buzele fanilor din întreaga lume. Acesta a reintrat în atenția presei din cauza procesului în care s-a aflat cu fosta sa soție, Amber Heard. Cu toate acestea, Depp este un actor care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pentru rolurile sale de succes.
Amber Heard într-un costum gri în timp ce iese de la tribunal după procesul avut cu fostul său soț, Johnny Depp
Divertisment
// 8 iunie 2022

Mesajul lui Amber Heard după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok: „Drepturile femeilor regresează”

Actrița în vârstă de 36 de ani a făcut mai multe declarații publice imediat după terminarea procesului. Acesta s-a arătat ”devastată” de faptul că dovezile aduse nu au fost suficiente pentru ”a face față puterii și influenței fostului soț”. De data aceasta, mesajul lui Amber Heard vine după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok pentru a lua legătura cu toți susținătorii săi.
Camille Vasquez care a fost promovată la rangul de partener. în timp ce face od eclarație publică după procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard
Divertisment
// 8 iunie 2022

Camille Vasquez a fost promovată după procesul de defăimare împotriva actriței Amber Heard. Ce declarații a făcut avocata lui Johnny Depp

Camille Vasquez a fost până în prezent avocat asociat al firmei Brown Rudnick LLP, acum acesta a fost promovată la rangul de partener. Anunțul a fost făcut la mai puțin de o săptămână după ce l-a ajutat pe Johnny Depp să câștige în cadrul procesului de defăimare împotriva actriței Amber Heard.
Amber Heard, la ieșirea din tribunal, după aflarea verdictului
Divertisment
// 3 iunie 2022

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile. Actrița îi datorează 10,4 milioane de dolari lui Johnny Depp

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile. Actrița a pierdut procesul împotriva lui Johnny Depp. Jurații au decis că trebuie să-i plătească daune în valoare de 10,4 milioane de dolari fostului ei soț.
Johnny Depp, la procesul contra lui Amber Heard
Divertisment
// 2 iunie 2022

Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Ce a avut de spus actorul

La câteva momente după ce jurații au dat verdictul în procesul de defăimarea dintre Johnny Depp și Amber Heard, actorul a mai avut de spus câteva cuvinte. Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard a fost de interes pentru întreaga lume. Mai ales din cauza faptului că actorul nu a fost în sală la decizia finală.
Johnny Depp, îmbrăcat în costum, la tribunal
Știri
// 1 iunie 2022

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Actorul va primi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Verdictul în procesul dintre actor și fosta sa soție a fost dat. Un juriu format din șapte persoane a ajuns la o concluzie cu privire la procesul pentru defăimare. Deși s-au cerut despăgubiri uriașe, Amber Heard trebuie să-i plătească actorului doar 15 milioane de dolari.
Kate Moss, în timp ce depune mărturie în favoarea lui Johnny Depp
Divertisment
// 26 mai 2022

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp. Ce a spus actrița despre fostul ei iubit

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp. Supermodelul britanic a mărturisit că fostul ei iubit, Johnny Depp, nu a abuzat-o niciodată. Aceasta a contrazis o afirmație făcută de fosta soție a actorului, Amber Heard.
Camille Vasquez, îmbrăcată în negru, la intrarea într-un tribunal
Divertisment
// 26 mai 2022

Averea lui Camille Vasquez în 2022. Detalii despre viața personală a avocatei lui Johnny Depp

Camille Vasquez este avocat asociat, femeie de afaceri și personalitate media din Statele Unite. Din 2018, ea a lucrat ca avocat asociat la Brown Rudnick LLP. Înainte a lucrat la o firmă de renume din Los Angeles, tot ca avocat. Camille a devenit foarte populară după ce a asistat echipa juridică a lui Johnny Depp pe parcursul procesului contra lui Amber Heard. Mulți s-au întrebat care e averea lui Camille Vasquez în 2022, așa că iată răspunsul.
Camille Vasquez, cu mâna în păr, în timpul procesului lui Johnny Depp
Divertisment
// 18 mai 2022

Cine este Camille Vasquez. Avocata lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard a atras toate privirile

Procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard este departe de a se fi terminat. Cu toate acestea, nu doar informațiile despre proces sunt cele care țin primele pagini ale tabloidelor. Hai să aflăm împreună cine este Camille Vasquez, avocata actorului.
Amber Heard într-o rochie alegantă în timp ce ia parte la premiera filmului Justice League din anul 2017
Divertisment
// 11 mai 2022

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului. Ce acuzații i-a adus actrița fostului său soț, Johnny Depp

Amber Heard și Johnny Depp trec în această perioadă printr-un proces pe care au ales să-l facă public. Actorul în vârstă de 58 de ani o dă în judecată pe fosta soție pentru defăimare. Heard a depus jurământul în sala de judecată din Fairfax, Virginia. Iată care sunt mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului.
Amber Heard depune mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp
Divertisment
// 5 mai 2022

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a luat atitudine în boxa martorilor

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a spus „este groaznic pentru mine”. Înaintea procesului, Amber Heard a declarat că „îmi provoacă o mare durere că trebuie să trăiesc detaliile vieții noastre trecute în fața lumii”.
Johnny Depp la costum în timp ce ia parte la premiera filmului Lone Ranger din Japonia
Divertisment
// 5 mai 2022

Câți copii are Johnny Depp. Detalii mai puțin cunoscute despre Lily-Rose și John Jack Depp

Johnny Depp a avut de-a lungul timpului mai multe relații, însă a fost căsătorit doar de două ori. În ciuda acestui fapt, Vanessa Paradis a adus pe lume o fetiță și un băiețel alături de actor. Depp și Paradis nu au fost căsătoriți niciodată, dar s-au iubit vreme de 14 ani. Te invităm să descoperi câți copii are Johnny Depp și cum arată viața acestora.
Amber Heard în timp ce părăsește tribunalul în urma procesului avut cu Johnny Depp
Divertisment
// 4 mai 2022

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Ce acuzații noi îi aduce aceasta fostului soț

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Procesul dintre cele două celebrități capătă noi valențe în urma acuzațiilor pe care fosta soție a actorului i le aduce acestuia. Un psiholog a adus mai multe dovezi care să ateste că Amber Heard a rămas cu aceste traume în urma relației cu Depp.
Câte soții a avut Johnny Depp. Ele sunt femeile care au reușit să-l cucerească pe actorul celebru
Divertisment
// 4 mai 2022

Câte soții a avut Johnny Depp. Ele sunt femeile care au reușit să-l cucerească pe actorul celebru

Deși actorul a avut nenumărate relații de-a lungul timpului și a fost logodit de mai multe ori, puțini știu cu adevărat câte soții a avut Johnny Depp. Acesta a făcut marele pas alături de două femei.
Amber Heard, la ieșirea din tribunal, cu capul plecat
Divertisment
// 29 aprilie 2022

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Cei doi se acuză reciproc de violență

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Potrivit mesajelor text citite cu voce tare în instanță, Amber Heard a scris în septembrie 2017, „Doamne, mi-e dor de el”, referindu-se la fostul soț Johnny Depp.
Amber Heard, la procesul cu Johnny Depp, îmbrăcată în negru
Divertisment
// 28 aprilie 2022

Amber Heard are tulburări de personalitate legate de violență și „povești inventate”. Un psiholog clinician a evaluat-o pe fosta soție a lui Johnny Depp

Un psiholog clinician criminalist care a evaluat-o pe Amber Heard a mărturisit în instanță că a diagnosticat-o pe actriță cu tulburare de personalitate limită și tulburare de personalitate histrionică. Cu alte cuvinte, Amber Heard are tulburări de personalitate legate de violență și „povești inventate”.
Johnny Depp, cu părul prins, la ieșirea dintr-un tribunal, după procesul cu Amber Heard
Divertisment
// 20 aprilie 2022

Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Ce declarație a făcut recent actorul

Actorul a depus mărturie la propriul său proces purtat împotriva fostei sale soții Amber Heard. Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Momentul când l-a pedepsit că și-a scos cizmele singur, a fost cel care a dus la destrămarea relației lor.
Johnny Depp, la procesul cu Amber Heard, într-un costum gri
Divertisment
// 18 aprilie 2022

Johnny Depp a publicat un video cu Amber Heard. Imaginile care arată că l-a înșelat cu Elon Musk și James Franco

Johnny Depp a publicat un video cu Amber Heard. Lucrurile au început să ia o întorsătură urâtă în acest proces. Totul a pornit de la acuzațiile pe care actrița i le-a adus starului.
Lily-Rose Depp, într-o rochie elegantă, la premiera filmului Wolf, în Toronto
Divertisment
// 13 februarie 2022

Lily-Rose Depp și-a expus abdomenul tonifiat la o plimbare în Los Angeles. Cum a fost surprinsă alături de iubitul ei, Yassine Stein

Lily-Rose Depp și-a expus abdomenul tonifiat la o plimbare în Los Angeles. Aceasta a purtat un top negru, în timp ce a ieșit să ia prânzul cu iubitul Yassine Stein. Actrița de 22 de ani și rapperul francez de 26 de ani, născut în Maroc, nu s-au sfiit să-și arate afecțiunea în public.
Lily-Rose Depp pe covorul roșu la premiera The King de la Veneția. Îmbrăcată într--o rochie roz, fără bretele, mulată pe torso
Divertisment
// 23 august 2021

Lily-Rose Depp a crescut și e complet transformată. Cum a fost surprinsă fiica lui Johnny Depp

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a crescut și a ales să urmeze o carieră în showbiz, la fel ca părinții ei faimoși. Tânăra de 22 de ani a apărut în mai multe filme și a jucat chiar și alături de tatăl ei. 
Amber Heard a apărut la Art of Elysium, în 2018, cu un look dramatic. Părul strâns, machiaj închis la culoare, decolteu adânc, rochie argintie
Divertisment
// 2 iulie 2021

Amber Heard a devenit mamă la cinci ani după despărțirea de Johnny Depp. Cum arată fetița actriței

Amber Heard a devenit mamă și a făcut anunțul pe rețeaua de socializare Instagram, unde a publicat o imagine cu fetița ei. Actrița ar fi apelat la o mamă surogat și a dezvăluit numele micuței, la câteva luni după naștere, într-un mesaj în care a vorbit despre decizia ei de a avea un copil.
×