Reclamă

A renunțat la aspectul neîngrijit și s-a întors la imaginea sa din trecut. Actorul fură inimile femeilor chiar și la 60 de ani

A renunțat la aspectul său neîngrijit și s-a întors la imaginea sa din trecut. El este actorul care fură inimile femeilor chiar și la 60 de ani. Paparazzi l-au surprins pe Depp pe covorul roșu. Acesta a stat de vorbă cu fanii și le-a oferit autografe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 aprilie 2024, 6:05 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 11:03

Johnny Depp a suferit o transformare radicală și pare mai fericit ca niciodată cu noul său look. Actorul a renunțat la aspectul neîngrijit, iar acum este un bărbat galant. Depp, care împlinește anul acesta 61 de ani, nu a lăsat trecerea timpului să se vadă pe chipul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A renunțat la aspectul neîngrijit și s-a întors la imaginea sa din trecut

Johnny Depp a avut parte de un moment plin de glamour pe covorul roșu. Actorul s-a întâlnit cu fanii săi din Londra, În februarie, la Torino, Italia, acesta a fost fotografiat într-o stare deplorabilă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Johnny Depp la premiera filmului Jeanne Du Barry într-un costum gri
Johnny Depp la premiera filmului Jeanne Du Barry din Londra / Profimedia Images

Acesta purta atunci o jachetă ruptă și o pereche de pantaloni cu găuri. Fanii l-au recunoscut cu greu la acel moment. Barba lungă și părul grizonat l-au făcut pe actor să pară mult mai în vârstă decât era.

Reclamă

De atunci, Depp a avut parte de o schimbare remarcabilă. Imaginile recente l-au surprins pe Depp la premiera filmului Jeanne Du Barry.

Acesta a fost prezent la premiera care a avut loc în Marea Britanie. Depp, care a slăbit considerabil, a purtat un costum Dior și și-a tuns părul scurt.

Prietenii actorului de la Hollywood mărturisesc că acesta locuiește de mai multe luni la Londra și pare că orașul îi priește celebrității. Un apropiat al lui Depp a oferit mai multe informații despre schimbarea acestuia de reședință.

Reclamă

„El a trăit în Marea Britanie în timp ce edita Modi și a trăit un stil de viață mult mai curat decât uneori în trecut”, a spus prietenul lui Depp pentru Daily Mail.

Schimbare a fost remarcată și de fanii artistului. Acesta și-a tuns părul și a apărut într-un costum elegant.

Actorul pare că vrea să-și schimbe complet imaginea la 60 de ani și să se întoarcă la bărbatul elegant de altădată. Premiera filmului Jeanne Du Barry l-a adus din nou pe Depp în lumina reflectoarelor.

Ce a declarat Johnny Depp despre producția filmului Jeanne Du Barry

Depp îl interpretează pe Ludovic al XV-lea în Jeanne Du Barry și vorbește în limba franceză în tot filmul. Producția a fost lansată în Marea Britanie în urmă cu doar câteva zile.

Filmul va fi lansat și în America luna viitoare. Producția a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut. Dacă ești curioasă să-l vezi pe Johnny Depp în Jeanne Du Barry, filmul este disponibil exclusiv și în AntenaPLAY.

Depp a declarat atunci că a luat lecții speciale de dicție pentru a putea intra cât mai bine în personaj. Depp a declarat că s-a dedicat în totalitate rolului său și a vrut să le ofere fanilor o surpriză cât mai plăcută.

„Este aproape ca și cum trebuie să revin și să fac un dans, să dansez pentru voi și sper să fiți de acord. Nu m-am întors nicăieri pentru că nu m-am dus nicăieri”, a spus Depp despre revenirea sa. În 2022, Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard, scrie PageSix.

De atunci, actorul a apărut tot mai des în public. Acesta a încercat să se întoarcă la viața lui normală și să se decide din nou producțiilor cinematografice. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×