Reclamă

Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani

Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul online cu câteva imagini rare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 aprilie 2024, 7:19

David Beckham și-a lua prin surprindere soția atunci când a făcut publice câteva imagini din aleria sa personală. Fotografiile postat de fostul jucător de fotbal o surprind pe Victoria în copilărie, dar și la începutul relației sale cu David.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dovada transformării Victoriei Beckham

David și Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice și influente cupluri din lume.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

David a vrut să împărtășească bucuria aniversării soției sale cu admiratorii din mediul online. Acesta a postat câteva fotografii nevăzute de ceilalți.

Reclamă

Fostul fotbalist, în vârstă de 48 de ani, a încărcat o compilație de fotografii și videoclipuri încărcate cu emoție și nostalgie.

Printre imagini, David, care s-a căsătorit cu Victoria în 1999, a inclus și o imagine rară cu el și soția sa. Cei doi apar în imaginea veche care datează de mai bine de 20 de ani. David este obișnuit să-și surprindă partenera cu cadouri scumpe.

Soțul îndrăgostit a inclus și clipuri pline de viață cu Victoria cântând pe scenă cu fosta ei trupă, Spice Girls. Totodată, fotbalistul a inclus și imagini cu cei patru copii ai lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Alături de imagini, soțul divei a lăsat și un mesaj emoționant.

Reclamă

„La mulți ani frumoasei mele soții. Pe măsură ce te îndrepți spre această zi de naștere, ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat, de ceea ce ai construit, Posh Spice, femeie de afaceri și, bineînțeles, căsătorită cu un căpitan englez”.

„Cel mai mare succes al tău (sunt) copiii tăi. Ei te iubesc dincolo de cuvinte, cu toții te iubim atât de mult. Să ai o zi specială!” a spus David în mesajul său citat și de PageSix. David nu a fost singurul care i-a urat soției sale la mulți ani.

Ce au spus copiii Victoriei Beckham despre aniversarea acesteia

Copiii femeii de afaceri și-au exprimat și ei dragostea în mediul online. Brooklyn, fiul cel mare al divei, a postat o imagine rară în mediul online. Acestuia i s-a alăturat la scurt timp și Romeo cu un mesaj emoționant pentru mama sa.

„La mulți ani mama. Te iubesc atât de mult și sper să ai cea mai uimitoare zi”, a spus Brooklyn în mediul online.

„La mulți ani, mamă! Îți mulțumesc pentru tot și sper că ai cea mai bună zi. Te iubesc”, a spus celălalt fiu al divei.

Familia divei a sărbătorit-o în intimitate, scrie presa de peste hotare. David și Victoria, care s-au întâlnit în 1997, trăiesc de atunci o frumoasă poveste de iubire și au reușit să construiască împreună imperiu.

Cei doi sunt împreună de aproape 25 de ani și sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt. Victoria a postat și ea în mediul online câteva imagini rare din copilăria ei. Fotografiile au reușit să strângă o mulțime de aprecieri de la fanii divei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×