Reclamă

Victoria Beckham ar avea 15 inele de logodnă de la David Beckham. Cât costă colecția impresionantă a vedetei

Victoria Beckham ar avea 15 inele de logodnă de la David Beckham, au scris publicațiile de peste hotare. Femeia de afaceri și soțul ei s-au căsătorit în anul 1999, însă fostul jucător de fotbal nu s-a oprit niciodată din a-i oferi partenerei sale unele dintre cele mai frumoase bijuterii cu diamante.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 octombrie 2023, 12:39

Vedeta, în vârstă de 49 de ani, se mândrește cu o colecție impresionantă de inele pe care le-a primit de la soțul ei. Fostul fotbalista a vrut mereu să-și impresioneze partenera și nu a încetat niciodată să o cucerească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham ar avea 15 inele de logodnă de la David Beckham

David și Victoria Beckham au reușit să construiască împreună un adevărat imperiu. Cei doi duc o viață de vis, iar stilul lor de viață este departe de unul obișnuit. Vacanțele extravagante și cadourile scumpe sunt doar câteva dintre lucrurile care fac parte din normalitatea celor doi soți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Victoria Beckham cu inelul de logodnă la vedere în timpul unei vizite din New York din anul 2014
Victoria Beckham primește deseori bijuterii de la soțul său / Profimedia Images

Nu este de mirare faptul că Victoria deține o colecție impresionantă de bijuterii pe care le-a primit de la soțul ei. În peste 20 de ani de căsătorie, David Beckham i-ar fi oferit partenerei sale 15 inele de logodnă, ca un simbol al iubirii sale eterne.

Reclamă

Victoria are o colecție de bijuterii cu diamante pe care le poartă cu mândrie pe degetul inelar.

David Beckham a cerut-o pe Victoria în anul 1998 cu un inel cu diamant și o bandă din aur galben.

Diamantul montat pe banda simplă a costat în jur de 85 de mii de dolari, la acea vreme.

Reclamă

Victoria Beckham a primit inele de logodnă chiar și după căsătorie

După căsătorie, Victoria a încetat să mai poarte inelul. Aceasta a ales un set de platină pe care l-a purtat pentru mai bine de 18 luni. De data aceasta diva a optat pentru un inel cu diamante albe și o bandă simplă.

În anul 2003, Victoria a fost văzută purtând pe degetul inelar un inel cu smarald, iar în anul 2004 a fost văzută purtând un inel cu diamant roz, tăiat în formă ovală. Inelul a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a vedetei.

David i-a dăruit Victoriei acest inel într-un decor romantic. La acea vreme inelul valora 1 milion de dolari. Un an mai târziu, paparazzi au surprins un inel nou pe degetul vedetei. De data aceasta Victoria purta un inel cu un diamant uriaș, tăiat în formă de pară. Inelul este considerat ca fiind cel mai mare din întreaga ei colecție, scrie publicația Elle.

Obișnuită să-și schimbe bijuteriile des, în anul 2006 Victoria a pozat cu un inel cu diamante și smarald, montat pe o bandă de aur galben. Victoria a purtat multă vreme acest inel, fiind printre preferatele sale. 

La colecția divei s-au mai adăugat un inel cu diamant alb, un inel cu rubin, un inel cu safir, un inel cu diamant roz și un inel cu piatra lunii și diamante. Întreaga colecție a vedetei însumează un număr de 15 inele, după cum scrie E!News.

Colecția de inele de logodnă a vedetei se ridică la câteva milioane de dolari, după cum scriu publicațiile de peste hotare.

Nu doar Victoria se mândrește cu inelele primite de la partenerul ei. Jennifer Lopez este una dintre divele de la Hollywood care a primit un inel cu un diamant rar atunci când a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×