Reclamă

Ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz. Motivul pentru care vedeta nu se înțelege cu nora sa

Nicola Peltz a intrat recent în marea familie Beckham. Tânăra s-a căsătorit cu fiul Victoriei, Brooklyn Joseph Beckham. Deși ceremonia a fost una cu o mulțime de invitați de seamă, se pare că cele două femei nu au dorit să socializeze foarte mult. Recent s-a aflat ce relație au Victoria Beckham și nora sa, Nicola Peltz.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 august 2022, 14:28

De-a lungul timpului au circulat mai multe zvonuri privind tensiunile care s-au acumulat între familia Beckham și Peltz. Deși Nicola nu a vrut să alimenteze aceste neînțelegeri, admiratorii vedetei și-au dat seama că aceasta nu se simte comod în preajma soacrei sale. De altfel, ultimele vacanțe pe care le-a petrecut alături de soțul său au fost departe de familia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz

Gigi Hadid a fost văzută recent pe iahtul familie Beckham. Vedeta este una din cele mai bune prietene ale Nicolei. Cu toate acestea, Nicola nu a vrut să participe la petrecerile luxoase de pe iaht și a preferat să stea cât mai departe de familia soțului său. Publicația PageSix spune că problemele dintre familia Beckham – Peltz sunt mult mai vechi.

Vezi mai multe imagini cu Nicola Peltz în Galeria Foto!

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au purtat unele din cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, recent căsătoriți au participat și ei la Met Gala 2022 / Getty Images

”Victoria și Nicola nu se înțeleg deloc. Nu este vorba doar despre două femei, ci despre două familii întregi. Toți oamenii trebuie să-și găsească locul, dar se pare că cele două familii nu reușesc deloc să se conecteze una la cealaltă”.

Reclamă

Apropiații Victorie spun că aceasta nu a privit-o pe Nicola niciodată cu ochi buni. Aceasta este de părere că fiul său s-a îndepărtat tot mai mult de familie de când s-a căsătorit cu Nicola.

Sursele apropiate lui Brooklyn susțin că acesta își dorește să calce pe urmele familiei sale și să-și lanseze un brand propriu cu o linie de haine, produse cosmetice și chiar o linie de parfumuri.

Apropiații Vitoriei susțin în același timp că decizia lui Brooklyn este influențată de Nicola și mama sa. Aceștia consideră că vedeta ”a orchestrat” cu atenție modul prin care îl poate manipula pe Brooklyn, relatează PageSix.

Reclamă

Ce spun apropiații familiei Beckham despre familia Peltz

Recent s-a aflat ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz. Apropiații familiei Beckham spun că membrii acesteia sunt conservatori și pun preț pe muncă.

Mulți sunt de părere că Nicola și familia sa încearcă să se folosească de celebritatea familiei Beckham pentru a-și clădi faima. Victoria și David au fost întotdeauna alături de copiii lor, însă în ultima vreme pare că relația celor doi părinți s-a răcit complet față de Brooklyn.

”Familia Beckham este în general mai conservatoare. Să spunem că sunt de modă veche, dar ei cred că fiecare persoană trebuie să-și găsească propriul rol. Sigur, și-au ajutat mereu copiii. Brooklyn a fost învățat de mic despre noțiunile de bază de etică. ”

”Victoria și David i-au susținut inclusiv pasiunile pentru fotografie și l-au ajutat să-și găsească un internship atunci când și-a dorit acest lucru. Totuși, există diferențe culturale foarte mari între familia lui Brooklyn și familia soției sale”.

Deși apropiații familiei Beckham au fost foarte vocali, reprezentanțiii familiei Peltz au decis să păstreze tăcerea și să nu răspundă acuzațiilor din ultima vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×