Reclamă

Ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz. Motivul pentru care vedeta nu se înțelege cu nora sa

Nicola Peltz a intrat recent în marea familie Beckham. Tânăra s-a căsătorit cu fiul Victoriei, Brooklyn Joseph Beckham. Deși ceremonia a fost una cu o mulțime de invitați de seamă, se pare că cele două femei nu au dorit să socializeze foarte mult. Recent s-a aflat ce relație au Victoria Beckham și nora sa, Nicola Peltz.

Avatar photo
Beatrice Ioana
Publicat: 10 august 2022, 14:28

De-a lungul timpului au circulat mai multe zvonuri privind tensiunile care s-au acumulat între familia Beckham și Peltz. Deși Nicola nu a vrut să alimenteze aceste neînțelegeri, admiratorii vedetei și-au dat seama că aceasta nu se simte comod în preajma soacrei sale. De altfel, ultimele vacanțe pe care le-a petrecut alături de soțul său au fost departe de familia acestuia.

Ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz

Gigi Hadid a fost văzută recent pe iahtul familie Beckham. Vedeta este una din cele mai bune prietene ale Nicolei. Cu toate acestea, Nicola nu a vrut să participe la petrecerile luxoase de pe iaht și a preferat să stea cât mai departe de familia soțului său. Publicația PageSix spune că problemele dintre familia Beckham – Peltz sunt mult mai vechi.

Vezi mai multe imagini cu Nicola Peltz în Galeria Foto!

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au purtat unele din cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, recent căsătoriți au participat și ei la Met Gala 2022 / Getty Images

”Victoria și Nicola nu se înțeleg deloc. Nu este vorba doar despre două femei, ci despre două familii întregi. Toți oamenii trebuie să-și găsească locul, dar se pare că cele două familii nu reușesc deloc să se conecteze una la cealaltă”.

Reclamă

Apropiații Victorie spun că aceasta nu a privit-o pe Nicola niciodată cu ochi buni. Aceasta este de părere că fiul său s-a îndepărtat tot mai mult de familie de când s-a căsătorit cu Nicola.

Sursele apropiate lui Brooklyn susțin că acesta își dorește să calce pe urmele familiei sale și să-și lanseze un brand propriu cu o linie de haine, produse cosmetice și chiar o linie de parfumuri.

Apropiații Vitoriei susțin în același timp că decizia lui Brooklyn este influențată de Nicola și mama sa. Aceștia consideră că vedeta ”a orchestrat” cu atenție modul prin care îl poate manipula pe Brooklyn, relatează PageSix.

Reclamă

Ce spun apropiații familiei Beckham despre familia Peltz

Recent s-a aflat ce relație au Victoria Beckham și Nicola Peltz. Apropiații familiei Beckham spun că membrii acesteia sunt conservatori și pun preț pe muncă.

Mulți sunt de părere că Nicola și familia sa încearcă să se folosească de celebritatea familiei Beckham pentru a-și clădi faima. Victoria și David au fost întotdeauna alături de copiii lor, însă în ultima vreme pare că relația celor doi părinți s-a răcit complet față de Brooklyn.

”Familia Beckham este în general mai conservatoare. Să spunem că sunt de modă veche, dar ei cred că fiecare persoană trebuie să-și găsească propriul rol. Sigur, și-au ajutat mereu copiii. Brooklyn a fost învățat de mic despre noțiunile de bază de etică. ”

”Victoria și David i-au susținut inclusiv pasiunile pentru fotografie și l-au ajutat să-și găsească un internship atunci când și-a dorit acest lucru. Totuși, există diferențe culturale foarte mari între familia lui Brooklyn și familia soției sale”.

Deși apropiații familiei Beckham au fost foarte vocali, reprezentanțiii familiei Peltz au decis să păstreze tăcerea și să nu răspundă acuzațiilor din ultima vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×