Reclamă

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se distrează în Londra. Cei doi călătoresc împreună ori de câte ori au ocazia

Cei doi soți au avut parte de o nuntă spectaculoasă luna trecută. Acum, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se distrează în Londra și le-au oferit fanilor imagini din timpul excursiei lor. Până acum au fost destul de discreți cu relația lor. Se pare însă că au decis să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în cuplul lor.

Publicat: 13 mai 2022, 7:33

Brooklyn Beckham se pare că vrea să devină un Chef bucătar renumit. Băiatul face tot ce poate pentru a-și îndeplini visul. Fiul lui David Beckham și-a luat soția într-o călătorie de lucru, dovada că petrec mai tot timpul împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se distrează în Londra

Nicola care are 27 de ani a fost pozată de soțul ei, de doar 23 de ani, în timp ce încerca să urce în mașină pentru a se feri de ploaia torențială. Brooklyn a scris că aceasta nu este obișnuită cu vremea din Londra și că face tot posibilul ca ea să fie bine.

Nu a fost dezvăluit motivul călătoriei în Londra. Cu toate acestea, Brooklyn a lansat recent o serie pe Youtube, care se numește Cookin’ With Brooklyn. Ulterior, cei doi s-au pozat și într-un bar renumit din Soho. S-au pozat cu fanii și s-au bucurat de bunătățile locale, scrie DailyMail.com.

Actrița a părut că se simte foarte bine și a fost foarte jucăușă în toate pozele publicate pe Instagram. Cei doi își arată afecțiunea unul față de celălalt în cele mai simpatice fotografii. Se pozează în intimitatea casei lor, se sărută tandru, iar fanii au ocazia să vadă și inelul de logodnă superb pe care tânăra îl poartă mândră pe deget.

Reclamă

Cum a fost la nunta celor doi

Brooklyn și Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă care a avut loc în Palm Beach. Nunta a durat trei zile și s-a ținut pe proprietatea părinților fetei. Presa tabloidă internațională a scris că evenimentul a costat nici mai mult nici mai puțin de 3 milioane de dolari.

Reclamă

După ce s-a căsătorit cu Nicola Peltz, fiul fotbalistului David Beckham și a fostei cântăreață Spice Girls Victoria Beckham și-a actualizat numele pe Instagram. El a inclus și numele de familie al soției sale. Contul lui se scrie acum: brooklynpeltzbeckham, scrie People.

Pentru nunta lor, cei doi au planificat un eveniment de mai multe zile. Nunta a inclus o ceremonie tradițională evreiască, bunica lui Nicola fiind domnișoară de onoare, a declarat o sursă pentru People. Mirii și-au schimbat propriile jurăminte în fața a aproape 600 de invitați și a unui rabin.

În timpul unui discurs lung, People a scris că tatăl mirelui „a vorbit despre nașterea lui Brooklyn, viața lor de familie și cât de grozavă este ca mamă Victoria”. Vogue a menționat că atât Romeo, în vârstă de 19 ani, cât și Cruz, în vârstă de 17 ani, au susținut și ei discursuri la marele eveniment din familia lor.

Brookyn și Nicola s-au logodit în luna iulie a anului 2020. Deși erau nerăbdători să se căsătorească mai devreme, pandemia de Covid-19 i-a împiedicat să aibă un eveniment atât de fastuos precum cel pe care și l-au dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×