Reclamă

Brooklyn Beckham a adăugat o poză pe Instagram cu soția sa, Nicola. Fiul lui Beckham a adăugat și numele Peltz la contul oficial

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în Palm Beach, Florida, la începutul acestei luni. Cei doi au fost logodiți aproape doi ani. Recent, Brooklyn Beckham a adăugat o poză pe Instagram cu soția sa, Nicola.

Publicat: 24 aprilie 2022, 7:46

Se pare că fiului lui Beckham îi priește statutul de bărbat căsătorit. După ce s-a căsătorit cu Nicola Peltz în Palm Beach, Florida, la începutul acestei luni, fiul fotbalistului David Beckham și a fostei cântăreață Spice Girls Victoria Beckham și-a actualizat numele pe Instagram pentru a include numele de familie al soției sale. Contul lui se scrie acum: brooklynpeltzbeckham, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooklyn Beckham a adăugat o poză pe Instagram cu soția sa

Postând o fotografie în care el și Peltz savurau amândoi un carof prăjit, Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, a scris în descriere: „Soția mea ❤️”. El a etichetat contul soției sale în fotografie, care, de asemenea, și-a actualizat numele pe rețeaua socială: nicolaannepeltzbeckham.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unui eveniment elegant pe data de 9 aprilie, ceremonie desfășurată pe proprietatea familiei lui Nicola. După ziua lor cea mare, Nicola și Brooklyn au postat fiecare câte o fotografie alb-negru cu ei mergând mână în mână. Aceștia își făceau drum printre mulțimea de invitați.

„Domnul și doamna Peltz Beckham”, au scris amândoi în descrierea fotografiei.

Reclamă

Pentru nunta lor, cei doi au planificat un eveniment de mai multe zile. Nunta a inclus o ceremonie tradițională evreiască, bunica lui Nicola fiind domnișoară de onoare, a declarat o sursă pentru People. Mirii și-au schimbat propriile jurăminte în fața a aproape 600 de invitați și a unui rabin.

Detalii despre nunta celor doi

Vogue a raportat că Nicola, în vârstă de 27 de ani, a mers pe culoar cu tatăl ei Nelson Peltz pe o versiune live a piesei „Songbird”, interpretată de către artistul Sekou.

Reclamă

Alături de tatăl lui Nicola, alți invitați din partea ei au participat la eveniment. Mama ei, modelul Claudia Heffner, precum și cei șapte frați ai săi i-au fost alături în ziua cea mare. Părinții lui Brooklyn și cei trei frați mai mici ai săi au fost, de asemenea, prezenți. Vogue a spus că Harper, în vârstă de 10 ani, a fost fata care a avut grijă de flori.

În plus, o altă sursă a declarat pentru People că Mel C, Serena și Venus Williams, Jordana Brewster, Gordon Ramsay și Eva Longoria au fost, de asemenea, pe lista de invitați.

Potrivit surselor menționate mai sus, David Blaine a făcut magie pentru oaspeți în timpul petrecerii. Aceasta a avut loc într-un al doilea cort după ceremonie.

În timpul unui discurs lung, People a scris că tatăl mirelui „a vorbit despre nașterea lui Brooklyn, viața lor de familie și cât de grozavă este ca mamă Victoria”. Vogue a menționat că atât Romeo, în vârstă de 19 ani, cât și Cruz, în vârstă de 17 ani, au susținut și ei discursuri.

Proaspeții căsătoriți s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut publică relația în ianuarie 2020. Ei au plănuit inițial să se căsătorească înainte de 2022. Și-au amânat ziua cea mare din cauza pandemiei de COVID-19.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×