Reclamă

Cruz Beckham a pozat pentru coperta revistei i-D. Cum arată fiul lui David Beckham la 17 ani

Cruz Beckham a pozat pentru coperta revistei i-D. Fiul cel mai mic al lui David Beckham și al soției sale, Victoria, a împlinit pe data de 20 februarie 2022 vârsta de 17 ani. Imaginea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii tânărului, iar comentariile au început să circule rapid pe internet.

Publicat: 23 februarie 2022, 13:12

Cruz Beckham și-a celebrat cea de-a 17 aniversare cu un shooting special pentru revista celebră i-D. A fost prima experiență de acest fel pentru fiul cel mai mic al lui David Beckham. Acesta a oferit și un scurt interviu privind cariera muzicală pe care s-a decis să o urmeze. Publicația i-D a fost criticată pentru fotografiile pe care le-a realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cruz Beckham a pozat pentru coperta unei reviste

Cruz Beckham a reușit să atragă atenția tuturor după ce a pozat pentru coperta revistei i-D. Publicația pentru care a pozat a fost intens criticată în mediul online, scrie Yahoo! News. Revista i-D a postat pe contul oficial de instagram câteva imagini alături de un mesaj pentru cititorii săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Cruz Beckham este starul pentru coperta numărului ”Out of Body”. Și-a făcut debutul pe coperta revistei cu ajutorul fotografului Steven Klein. Cruz Beckham a vorbit despre noile sale planuri și despre cariera în muzică pe care dorește să o urmeze.”

Reclamă

În imaginea realizată de fotograful Steven Klein, Cruz apare cu părul scurt, vopsit roz în timp ce stă pe un scaun. Acesta a pozat la bustul gol și fără pantaloni. Cruz și-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat și perechea de lenjerie intimă albă. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și au declarat că este ”nepotrivit” ca un tânăr de 17 ani să pozeze în acest fel.

”Nimeni nu-și dorește să vadă un tânăr de 17 ani aproape dezbrăcat. Nu este nimic potrivit la această imagine și este de-a dreptul îngrijorătoare. Părinții săi n-ar fi trebuit să-și ofere acordul pentru așa ceva” a scris un urmăritor pe Instagram. ”De ce este acceptat la nivelul societății ca Beckham să pozeze în lenjerie intimă în timp ce-și arată abdomenul și tatuajele când are doar 17  ani? Este un copil!” a comentat un alt utilizator pe Twitter. Unii utilizatori au fost de părere că acesta a fost modul lui Cruz de a atrage atenția asupra sa.

”Cruz trebuie să fi învățat de la o vârstă foarte fragedă că scandalul și controversele generează atenție din partea publicului astfel încât să devină o prezență media puternică, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. Este totul despre a-și lansa cariera muzicală.”

Reclamă

Ce au declarat părinții lui Cruz Beckham despre fotografiile apărute pe internet

Internetul a explodat atunci când Cruz Beckham a pozat pentru coperta revistei i-D. Multe persoane au fost intrigate de faptul că imaginile au fost realizate când acesta avea încă 16 ani. În timp ce criticile asura publicației și ale lui Cruz au început să apară peste tot în mediul online, părinții tânărului de 17 au intrat și ei în vizorul fanilor agitați. David și Victoria Beckham au distribuit pe conturile personale de Instagram fotografiile realizate de Cruz pentru coperta revistei i-D.

Alături de pozele pe care David le-a postat a adăugat și mesajul ”foarte cool, sunt un tată extrem de mândru.”. Mama tânărului a repostat și ea imaginile alături de mesajul ”o zi foarte importantă pentru băiatul nostru de 17 ani”. Se pare că părinții lui Cruz Beckham au fost foarte mândri de realizările acestuia și au încercat să-și sprijine fiul așa cum au știut mai bine. Cu toate acestea, David și Victoria nu au putut să scape de mesajele negative.

”Foarte frumos din partea părinților săi să încalce legea și să-și lase fiul să se tatueze. Credeam că trebuie să ai 18 ani pentru a putea să te tatuezi. Presupun că acest lucru nu se aplică pentru copiii celebrităților.”

Un alt utilizator a comentat ”De ce ești mândru de fiul tău când pozează în felul acesta pentru coperta unei reviste?”

”Deci aceste fotografii au fost făcute atunci când el încă avea 16 ani? Sincer, Victoria, cred că aceste imagini sunt îngrozitoare pentru un tânăr de 16 ani. Nu pot să înțeleg cum poate să aibă tatuaje, dinții acoperiți cu argint și să pozeze aproape dezbrăcat. Este atât de greșit pentru această vârstă”.

Câți copii au David și Victoria Beckham

David și Victoria Beckham au împreună patru copii, trei băieți și o fată. Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper sunt acum niște tineri minunați care reușesc să-și facă părinții mândri.

Brooklyn Beckham s-a născut pe data de 4 martie 1999. El a jucat fotbal pentru aproape zece ani, însă a decis să-și urmeze pasiunea pentru fotografie. Atunci când nu este în satele camerei, acesta se bucură de o carieră de model. Pe contul personal de Instagram distribuie deseori imagini din activitatea sa profesională. Contul său este plin de imagini alături de logodnica sa, Nicola Peltz.

Romeo Beckham este cel de-al doilea copil al cuplului și s-a născut pe data de 1 septembrie 2002. Acesta a moștenit frumusețea părinților săi și dragostea mamei sale pentru lumea modei. Romeo are deja o carieră ca model. Iubita sa, Mia Regan îl susține în tot ceea ce face. Recent acesta a anunțat că va urma cariera tatălui său și va fi fotbalist. Tânărul a semnat deja cu Fort Lauderdale CF.

Cruz Beckham a decis să-și urmeze pasiunea pentru muzică și să înceapă o carieră în acest domeniu. Acesta distribuie deseori pe contul de Instagram clipuri în care cântă la pian sau la chitară. În cel mai recent interviu pe care l-a oferit acesta a dezvăluit mai multe amănunte despre planurile sale de viitor.

Harper Seven Beckham este singura fiică a fotbalistului David Beckham și a soției sale. Acesta s-a născut pe data de 10 iulie 2011 și pare că tânăra vrea să urmeze cariera mamei sale. Aceasta este înscrisă la Italia Conti Academy of Theatre Arts din Londra, unde își poate dezvolta pasiunea pentru arte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×