Reclamă

Nicole Kidman a pozat pentru coperta publicației Vanity Fair. Fanii actriței au reacționat rapid la imaginile apărute pe internet

Nicole Kidman a pozat pentru coperta publicației Vanity Fair. Actrița în vârstă de 54 de ani și-a luat prin surprindere admiratorii din lumea întreagă atunci când a apărut într-o ținută care i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat. Fosta soție a lui Tom Cruise a postat și un mesaj pe rețelele sociale alături de pozele care au început să circule în mediul online.

Publicat: 20 februarie 2022, 7:04

Fanii actriței au fost confuzi atunci când au văzut pentru prima dată noua copertă a celui mai recent număr al revistei Vanity Fair, scrie publicația Yahoo! Life. Este cel de-al 28-lea număr anual de la Hollywood care celebrează actorii care au avut cele mai bune performanțe în ultimii ani. Kidman a declarat pe contul său personal de Instagram că s-a simțit ”onorată” să ia parte la un asemenea proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a pozat pentru coperta publicației Vanity Fair

Vanity Fair și-a prezentat cel de-al 28-lea număr de la Hollywood care celebrează actorii nominalizați la Premiile Oscar. Anul acesta Nicole a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță” pentru rolul din producția Being the Ricardos.

Presa internațională a scris că actrița în vârstă de 54 de ani a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii. Talentul și dedicarea sa nu au rămas nerăsplătite, motiv pentru care a apărut pe coperta revistei Vanity. Nicole este una din actrițele care se bucură de cele mai multe aprecieri la Hollywood.

Vezi mai multe imagini cu Nicole Kidman în Galeria Foto!

Reclamă

Cel mai recent rol al său ca Lucille Ball i-a adus cea de-a cincea nominalizare la prestigioasele Premii Oscar. Aceasta a jucat în mai bine de 80 de filme și producții TV, iar abordarea sa este întotdeauna ”proaspătă” a scris publicația Vanity. Fanii au fost surprinși de imaginile apărute pe internet.

Actrița în vârstă de 54 de ani a purtat o fustă scurtă și un top din același set. Vedeta și-a expus abdomenul lucrat la sală și picioarele bine tonifiate. În timp ce mulți au apreciat fotografiile, o parte din admiratorii vedetei au criticat-o pentru ținuta aleasă.

”De ce este această actriță distinsă îmbrăcată precum o școlăriță? Aș vrea să aflu mai multe despre această poveste. Nu-mi pot explica mesajul.” Un alt fan a scris: ”Una dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe și ea este prezentată în felul acesta? Cine a ales această ținută și cine a crezut că e o idee bună?”

Reclamă

Cei mai mulți admiratori ai vedetei s-au arătat uimiți de faptul că Nicole Kidman a pozat pentru coperta publicației Vanity Fair într-o astfel de ținută.

”Nicole este minunată, dar aceste haine nu teribile. Sunt uimită să văd că ea a fost de acord cu așa ceva.”

Povestea de viață a actriței Nicole Kidman

Nicole Kidman este una dintre cele mai apreciate actrițe din întreaga lume. Aceasta se bucură de o carieră de succes și joacă în filme de mai bine de 40 de ani. De-a lungul timpului ea a trecut printr-o mulțime de suișuri și coborâșuri pentru a ajunge acolo unde și-a dorit, iar viața a adus-o în fața multor provocări. Cariera actriței a început să ia avânt la vârsta de doar 17 ani.

Cu toate acestea, viața i-a pus rapid o piedică uriașă atunci când mama sa a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița a rămas puternic influențată de acel eveniment. Nicole i-a fost principalul sprijin mamei sale. Mama sa a fost cea care a inspirat-o să se implice și să-și ia un angajament față de această cauză pentru tot restul vieții. Câțiva ani mai târziu, Kidman l-a întâlnit pe actorul Tom Cruise.

La doar 22 de ani aceasta a devenit soția lui Cruise, iar un an mai târziu a trecut prin suferința unei sarcini extrauterine. Presa din întreaga lume a preluat subiectul și l-a transformat într-o durere uriașă pentru tânăra actriță. Vedeta a decis să adopte doi copii superbi, Isabella și Connor, alături de soțul ei de atunci.

Ea și Tom Cruise au mai încercat să aibe copii, însă în 2001, Kidman a trecut printr-un nou avort. Ea și soțu ei au decis să pună capăt relației în același an.

Abia în anul 2006 aceasta s-a căsătorit cu artistul Keith Urban alături de care are două fete Sunday Rose și Faith Margaret. Viața personală a vedetei a fost presărată cu multe suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, actrița a dat întotdeauna dovadă de profesionalism și a impresionat publicu cu interpretările sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×