Reclamă

Imagine rară cu fiul lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman. Cum a fost surprins Connor Cruise pe străzile din Beverly Hills

Conor Cruise, fiul lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman, a fost surprins recent pe străzile din Beverly Hills. În timp ce părinții săi sunt unii dintre cei mai cunoscuți actori din lume, Connor este văzut rareori în lumina reflectoarelor. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost adoptat de actorul Tom Cruise și de Nicole Kidman când avea doar patru luni.

Publicat: 14 octombrie 2021, 7:08

Copiii lui Tom Cruise și ai actriței Nicole Kidman au intrat tot mai des în atenția fotografilor. Acest lucru se întâmplă și din cauza fapului că aceștia sunt văzuți rareori în prezența părinților lor. Deși Tom Cruise și Nicole Kidman au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi s-au implicat în continuare în creșterea copiilor lor. De data aceasta, Connor Cruise a fost cel care a atras privirile tuturor. Fiul adoptat al actorului Tom Cruise și al Actriței Nicole Kidman arată complet diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu fiul lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman

Imaginile rare cu fiul lui Tom Cruise și al actriței Nicole Kidman vin la scurt timp după ce Connor a fost zărit recent în compania tatălui său. Cei doi au fost văzuți împreună la începutul lunii octombrie. Actorul în vârstă de 59 de ani a mers să se relaxeze alături de fiul său, Connor Cruise, la un meci de baseball din San Francisco.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fiul lui Tom Cruise, Connor Cruise în timp ce poartă o bluză gri și o pereche de pantaloni negri, cu o șapcă și o pereche de ochelari de soare în Los Angeles
Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost adoptat când avea doar patru luni / Profimedia Images

Meciul a avut loc între echipele San Francisco Giants și Los Angeles Dodgers. La acel moment fanii i-au surprins pe Tom și Connor Cruise în timp ce se bucurau de meci și făceau selfie-uri cu admiratorii din tribune. În cele mai recente imagini care au apărut pe internet, fiul lui Tom Cruise a fost surprins în timp ce se afla pe străzile din Beverly Hills.

Reclamă

Paparazzi au fost tot timpul cu ochii pe Connor Cruise. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost surprins în timp ce se urca într-un Ferrari roșu. Connor nu a dat foarte mare atenție fotografilor sau ținutei pe care a purtat-o. Fiul lui Tom Cruise a ales o ținută casual.

Imaginile cu Tom Cruise și Nicole Kidman în compania copiilor lor sunt din ce în ce mai rare.

Connor Cruise a fost adoptat în anul 1990, iar la scurt timp au adoptat-o și pe Isabella Cruise care are în prezent 28 de ani. Tom Cruise și Nicole Kidman au fost căsătoriți din 1990 până în 2001. 

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Connor Cruise

Fiul lui Tom Cruise și al actriței Nicole Kidman, Connor Cruise a fost adoptat când avea doar patru luni. Connor Cruise s-a născut pe data de 17 ianuarie 1995 și a fost adoptat în anul în care cei doi actori s-au căsătorit. Connor mai are o soră mai mare, Isabella Cruise care a fost adoptată în același ani.

Cei doi au relație extrem de apropiată și postează deseori imagini împreună pe conturile de Instagram. La fel ca tatăl și sora sa, Connor Cruise este adeptul scientologiei. De-a lungul timpului, Tom Cruise și copii lor au primit multe acuzații din partea celor din jur din cauza religie la care s-au convertit.

Connor Cruise a fost expus lumii filmului de la o vârstă foarte fragedă, dată fiind profesia părinților săi. Fiul lui Tom Cruise s-a îndrăgostit rapid de platourile de filmare și a urmat mai multe cursuri pentru a deveni actor.

În anul 2008, fiul lui Tom Cruise a obținut primul său rol în filmul Seven Pounds. Connor a dezvoltat o adevărată pasiune și pentru muzică, iar de-a lungul timpului a fost fotografiat în timp ce era DJ la mai multe petreceri.

Connor Cruise a continuat să-și urmeze pasiunea și a făcut mai multe colaborări cu artiști de renume din industria muzicii. La fel ca sora sa, Isabella Cruise, Connor Cruise a preferat să nu apară foarte des în lumina reflectoarelor.

De ce nu vorbește Nicole Kidman despre Connor Cruise și Isabelle Cruise

Deși a fost adoptat încă din anul 1990, Connor Cruise nu a știut acest lucru până în anul 2012. În timpul unei conferințe de presă, Connor Cruise a primit o întrebare despre părinții săi biologici.

În urma confuziei create, Connor a aflat adevărul de la tatăl său, Tom Cruise. Nici Nicole Kidman nu are o relație mai apropiată de cei doi copii ai săi adoptați. Actrița vorbește rareori despre Connor și Isabella Cruise. În anul 2018, Nicole a oferit un interviu unde a dezvăluit care este relația sa cu Isabella și Conner.

Nicole Kidman, Isabella Cruise și Connor Cruise, la un meci de baschet lakers, din anul 2004. Nicole poartă o jachetă albastru închis, Isabella are un hanorac cu guglă verde și Connor are o bluză în dungi albe și mov
Nicole Kidman a fost observată rar în public alături de primii ei copii, Connor și Isabella. Cei trei au fost împreună la un meci de baschet, în anul 2004 / Getty Images

Sunt oameni maturi, capabili să facă propriile decizii, treaba mea este să-i iubesc așa cum sunt. În ciuda alegerii lor religioase, sunt un exemplu al toleranței  și îmi voi iubi copiii indiferent de ceea ce fac în viață. Este datoria noastră de părinți să le oferim iubire necondiționată.

– Nicole Kidman

Connor Cruise și Isabella Cruise au o relație foarte puternică și sunt în general extrem de apropiați. Fotografii au surprins-o recent pe sora lui Connor Cruise, Isabella Cruise, iar aceasta a crescut într-un mod exemplar. La fel ca fratele său, Isabella a preferat o viață departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×