Reclamă

Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, apariție rară în public. Cum arată actrița la 48 de ani

Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, au avut o apariție rară în public. Actrița în vârstă de 48 de ani a fost surprinsă de paparazzi alături de micuță în Beverly Hills, California, după lecția de înot a fetiței. 

Publicat: 9 august 2021, 7:56 / Actualizat: 23 iunie 2023, 9:59

Cameron Diaz și-a făcut un renume la Hollywood după ce a apărut în filmul The Mask, alături de Jim Carrey. Vedeta a jucat și în alte pelicule de succes, precum There's Something About Mary, Being John Malkovich (ce i-au adus primele două nominalizări la Globurile de Aur), Vanilla Sky (în care a jucat alături de celebrul actor Tom Cruise), Charlie's Angels, seria Shrek și Gangs of New York. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat în filmul muzical Annie, în 2014, Diaz a decis să renunțe la viața de la Hollywood. În ultimii ani, vedeta a stat departe de camerele de luat vederi și atenția publicului.

Recent, Diaz și fiica ei, Raddix, au fost surprinse de paparazzi după ora de înot a micuței. 

Cum au fost surprinse Cameron Diaz și fiica ei, Raddix

Diaz și micuța Raddix au fost surprinse de paparazzi în Beverly Hills, California, după ce părăseau o oră de înot pentru copii, potrivit Fox News.

Actrița era îmbrăcată într-o rochie lejeră, de vară, de culoare neagră, cu bretele. Diaz a accesorizat ținuta cu o geantă grena și ochelari de soare. Micuța Raddix avea o bluză albă și o pereche de pantaloni de culoare roz. 

Reclamă

În 2015, Diaz s-a căsătorit cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden. În 2019, ei au devenit părinții micuței. Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, au stat departe de atenția publicului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, în Beverly Hills, California. Ea îmbrăcată într-o rochie neagră, lejeră, fetița imbrăcată în alb, fundal cu verdeață
Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, au fost surprinse în vara anului 2021 în Beverly Hills, California / Profimedia Images
Reclamă

Într-un interviu acordat publicației InStyle, în 2019, Diaz a vorbit despre decizia ei de a se retrage de la Hollywood. Ultimul său film a fost Annie, lansat în anul 2014. 

De ce s-a retras Cameron Diaz de la Hollywood

”Am devenit faimoasă când aveam 22 de ani, adică acum 25 de ani. A trecut mult timp de atunci,” a declarat Cameron Diaz.

Eu văd lucrurile așa, mi-am dat mai mult de jumătate din viață publicului. Simt că e okay pentru mine să am timp pentru mine acum să reorganizez și să aleg cum vreau să mă întorc. Dacă mă voi decide să o fac. Nu mi-e dor să joc.

– Cameron Diaz

Deși s-a retras de la Hollywood, Diaz continuă să caute proiecte în alte industrii. Cameron Diaz se concentrează acum e fiica ei, Raddix, și pe familie.

”În acest moment, mă interesez de zona wellness și tot ce ține de ea,” a continuat actrița. ”Dar indiferent de ce fac, trebuie să mă pasioneze, ceva ce se simte fără efort.”

În ultimii ani, Diaz s-a axat pe familia sa și creșterea fetiței sale, alături de Benji Madden. Cuplul preferă o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

”E distractiv ca lumea să nu știe ce fac. Timpul meu e doar al meu. Nu vând niciun film și pentru că nu vând nimic, nu trebuie să dau nimic nimănui. Nu mai fac asta. Îmi trăiesc viața,” a continuat Diaz. Actrița a vorbit și despre relația pe care o are cu soțul său, Benji. 

”Vreau să construiesc prietenii mai bune, mai puternice, cu oamenii care sunt cu mine. Evident, asta îl include și pe soțul meu. Să mă căsătoresc cu el a fost cea mai bună decizie din viața mea,” a declarat actrița. 

Soțul meu e cel mai bun. E cea mai bună ființă umană și e un partener extraordinar. Nu știu dacă eram pregătită când m-am căsătorit, dar știam că Benji e special. E un om bun. Fără mizerii. E ceva complet nou. Sunt foarte recunoscătoare pentru el. Îmi place să fac lucrurile cum vreau. 

– Cameron Diaz

Cameron Diaz și fiica ei, Raddix, alături de Benji Madden, continuă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se bucure de o viață liniștită, fără atenția publicului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×