Reclamă

Cameron Diaz nu se va întoarce la actorie curând. Care este motivul

Cameron Diaz a dezvăluit motivul pentru care nu se va întoarce la actorie curând. Într-un interviu recent, actrița a spus că familia este prioritatea ei în acest moment.

Publicat: 19 februarie 2021, 14:27

Au trecut șapte ani de când Cameron Diaz nu a mai apărut pe marile ecrane. Filmul „Annie” a fost ultimul proiect din care actrița a făcut parte înainte de a lua o pauză de la actorie și nu plănuiește să se întoarcă prea curând. Recent, Cameron Diaz a anunțat că proiectele cinematografice nu se află printre planurile ei de viitor, dar că nu va pune punct carierei în actorie.

Cameron Diaz nu se va întoarce la actorie curând

Cameron Diaz a fost invitată pe 18 februarie la emisiunea Quarantined with Bruce, ocazie cu care a vorbit despre decizia de a nu-și asuma proiecte de actorie în viitorul apropiat, după șapte ani de absență din industria cinematografică, transmite Yahoo Entertainment. Aceasta a mărturisit că familia este prioritară pentru ea. Actrița în vârstă de 48 de ani a născut anul trecut o fată și în prezent este preocupată de creșterea ei.

„Nu-mi puteam imagina, fiind mamă acum, în primul an de viață al copilului meu să trebuiască să fiu pe un platou de filmare 14 sau 16 ore, departe de el. Pur și simplu nu am putut”, a declarat actrița.

Deși a dat naștere primului copil, o fată pe nume Raddix, la vârsta de 47 de ani, Cameron Diaz consideră că a fost momentul potrivit pentru ea să devină mamă.

„Nu aș fi fost mama care sunt acum dacă aș fi ales să fac asta în orice alt moment din viața mea.”

Reclamă

„Niciodată să nu spui niciodată”

Actrița nu a mai apărut pe marile ecrane de șapte ani, deci întrebările legate de viitorul carierei au fost evidente.

Deși proiectele nu sunt prioritatea ei în momentul de față, actrița a spus că „nu va spune nu niciodată”.

Reclamă

„Niciodată nu voi spune niciodată despre nimic în viață. Pur și simplu nu sunt o astfel de persoană. Deci voi mai face vreodată un film? Nu intenționez să fac asta. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee.”

Copilul „i-a furat inima”

Cameron Diaz și partenerul ei, Benji Madden, sunt părinți de mai bine de un an de zile. Cuplul a anunțat nașterea primului lor copil în luna ianuarie a anului trecut.

„Ne-a furat instant inimile și ne-a completat familia”, a scris cuplul într-o postare comună pe Instagram. „În timp ce suntem bucuroși să împărtășim această veste, simțim, de asemenea, un instinct puternic de a proteja confidențialitatea micuțului nostru. Deci, nu vom posta poze și nici nu vom dezvălui mai multe detalii, în afară de faptul că este cu adevărat drăguță!!”

În interviul de pe 18 februarie, Diaz a explicat că se concentrează doar pe familie. Singur ei ocupație în afara familiei este brandul de vinuri Avaline pe care îl manageriază.

„Avaline este singurul tip de muncă de zi cu zi pe care o fac, în afară de a fi soție și mamă, care este cea mai satisfăcătoare experiență. (…) Probabil că am așteptat cumva acest lucru, astfel încât să pot face toate celelalte lucruri. Deci nimic nu mă distrage, înțelegi ce vreau să zic?”, a mai declarat actrița.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×