Cameron Diaz nu se va întoarce la actorie curând. Care este motivul

Cameron Diaz a dezvăluit motivul pentru care nu se va întoarce la actorie curând. Într-un interviu recent, actrița a spus că familia este prioritatea ei în acest moment.

19 februarie 2021 la 14:27
Portret cu Cameron Diez la un eveniment îmbrăcată într-o bluză albă
Cameron Diaz a anunțat că proiectele cinematografice nu se află printre planurile ei de viitor, dar că nu va pune punct carierei în actorie / Getty Images

Au trecut șapte ani de când Cameron Diaz nu a mai apărut pe marile ecrane. Filmul „Annie” a fost ultimul proiect din care actrița a făcut parte înainte de a lua o pauză de la actorie și nu plănuiește să se întoarcă prea curând. Recent, Cameron Diaz a anunțat că proiectele cinematografice nu se află printre planurile ei de viitor, dar că nu va pune punct carierei în actorie.

Cameron Diaz nu se va întoarce la actorie curând

Cameron Diaz a fost invitată pe 18 februarie la emisiunea Quarantined with Bruce, ocazie cu care a vorbit despre decizia de a nu-și asuma proiecte de actorie în viitorul apropiat, după șapte ani de absență din industria cinematografică, transmite Yahoo Entertainment. Aceasta a mărturisit că familia este prioritară pentru ea. Actrița în vârstă de 48 de ani a născut anul trecut o fată și în prezent este preocupată de creșterea ei.

„Nu-mi puteam imagina, fiind mamă acum, în primul an de viață al copilului meu să trebuiască să fiu pe un platou de filmare 14 sau 16 ore, departe de el. Pur și simplu nu am putut”, a declarat actrița.

Deși a dat naștere primului copil, o fată pe nume Raddix, la vârsta de 47 de ani, Cameron Diaz consideră că a fost momentul potrivit pentru ea să devină mamă.

„Nu aș fi fost mama care sunt acum dacă aș fi ales să fac asta în orice alt moment din viața mea.”

„Niciodată să nu spui niciodată”

Actrița nu a mai apărut pe marile ecrane de șapte ani, deci întrebările legate de viitorul carierei au fost evidente.

Deși proiectele nu sunt prioritatea ei în momentul de față, actrița a spus că „nu va spune nu niciodată”.

„Niciodată nu voi spune niciodată despre nimic în viață. Pur și simplu nu sunt o astfel de persoană. Deci voi mai face vreodată un film? Nu intenționez să fac asta. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee.”

Copilul „i-a furat inima”

Cameron Diaz și partenerul ei, Benji Madden, sunt părinți de mai bine de un an de zile. Cuplul a anunțat nașterea primului lor copil în luna ianuarie a anului trecut.

„Ne-a furat instant inimile și ne-a completat familia”, a scris cuplul într-o postare comună pe Instagram. „În timp ce suntem bucuroși să împărtășim această veste, simțim, de asemenea, un instinct puternic de a proteja confidențialitatea micuțului nostru. Deci, nu vom posta poze și nici nu vom dezvălui mai multe detalii, în afară de faptul că este cu adevărat drăguță!!”

În interviul de pe 18 februarie, Diaz a explicat că se concentrează doar pe familie. Singur ei ocupație în afara familiei este brandul de vinuri Avaline pe care îl manageriază.

„Avaline este singurul tip de muncă de zi cu zi pe care o fac, în afară de a fi soție și mamă, care este cea mai satisfăcătoare experiență. (…) Probabil că am așteptat cumva acest lucru, astfel încât să pot face toate celelalte lucruri. Deci nimic nu mă distrage, înțelegi ce vreau să zic?”, a mai declarat actrița.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×