Reclamă

Imagini noi cu Tom Cruise, după cele de la meciul de baseball. Cum a fost pozat actorul

Au apărut imagini noi cu Tom Cruise, după cele de la meciul de baseball. Actorul a fost surprins în timp ce zbura cu un biplan din Al Doilea Război Mondial. Acesta se antrenează pentru scene din Mission Impossible 8.

Publicat: 19 octombrie 2021, 8:45

Tom Cruise a fost văzut pentru prima dată de când fotografiile cu actorul la un joc de baseball au stârnit speculații. Sunt mulți cei care spun că ar fi suferit o intervenție chirurgicală estetică nereușită la nivelul feței. Actorul a fost fotografiat de această dată în Los Angeles în timp ce pilota propriul avion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini noi cu Tom Cruise

Mai apoi acesta s-a urcat pe o motocicletă roșie, în timp ce purta o jachetă superbă din piele. Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a fost pozat ieșind zâmbind din avion. Acesta are un profil neobișnuit, dar pare că nu mai este la fel de „umflat și pufos” la față.

Actorul a fost fotografiat îmbrăcat într-un pulover negru, cu o șapcă pe cap. PageSix scrie că probabil a ales să poarte un astfel de accesoriu pentru a evita privirile indiscrete ale celor din jur auspra feței sale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Cruise, fotografiat după ce a zburat cu avionul pentru Mission Impossible 8
Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a fost pozat ieșind zâmbind din avion / Profimedia Images
Reclamă

Recent, Tom Cruise a fost de nerecunoscut la un joc de baseball în Los Angeles între echipa Dodgers și San Francisco Giants. Alături i-a fost mereu fiul său, Connor, de 26 de ani, pe care îl are din relația cu fosta sa soție, Nicole Kidman.

După ce a fost fotografiat din toate unghiurile, imaginile cu actorul s-au viralizat cu o viteză uimitoare. Au existat o mulțime de speculații pe seama sa. Mulți au spus că a avut parte de o intervenție chirurgicală estetică nereușită.

„@TomCruise Ce ai făcut cu fața ta superbă? !!!! Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la jocul Dodgers! Opriți-vă să vă puneți prostii în față, vă rog !!!! ” a implorat un fan. Au fost și oameni care i-au luat apărarea actorului pe rețelele sociale. Aceștia au sugerat că actorul are aspectul fizic schimbat din cauza înaintării în vârstă sau din cauza creșterii în greutate.

Reclamă

Cum e Tom Cruise în viața reală

Tom Cruise a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări. Trecerea anilor și-a pus amprenta asupra actorului, iar acesta a trecut de la schimbarea stilului vestimentar, la adevărate fluctuații de greutate.

Fanii sunt foarte bucuroși să vadă că actorul nu se ferește să apară în public, la evenimente obișnuite. În ciuda celebrității sale, Cruise se bucură de activitățile din lumea cotidiană. De altfel, în luna septembrie a acestui an, Tom Cruise a fost surprins de niște drumeți în timp ce se dădea cu parașuta.

Andras Katica este bărbatul care a spus că actorul este un om obișnuit atunci când nu se află pe platourile de filmare. Acesta a vrut să facă o drumeție până la Lake District, dar a fost surprins atunci când a văzut că în spatele lui a aterizat un elicopter.

Din aeronavă a apărut Tom Cruise, însoțit de o întreagă echipă. Acesta a fost mai mult decât deschis la propunerea lui Andreas de a se lăsa fotografiat. Actorul se antrenează intens și practică sporturi extreme. Acesta nu are nevoie de o dublură pentru a interpreta scenele periculoase din film.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×