Reclamă

Fiica lui Eminem a publicat o poză cu iubitul ei. Hailie Jade își sărută iubitul: „Ieri și în fiecare zi”

Fiica lui Eminem a publicat o poză cu iubitul ei. Evan McClintock este bărbatul care i-a cucerit inima lui Hailie Jade Scott. Tânără spune cu fiecare ocazie că îl iubește mult și va rămâne alături de el toată viața.

Publicat: 16 februarie 2022, 11:19

Îmbrăcată într-o jachetă din denim și pantaloni asortați, tânăra de 26 de ani a publicat pe contul de Instagram o fotografie în timp ce-l sărută pe McClintock, cu un apus de soare superb pe fundal. Se pare că relația dintre cei doi merge foarte bine și se înțeleg de minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Eminem a publicat o poză cu iubitul ei

„Ieri și în fiecare azi”, a fost descrierea pe care a publicat-o Hailie la poză. În ultimul timp, Hailie le-a împărtășit fanilor lor din ce în ce mai multe poze din viața personală. Într-un clip pe Instastory, tânăra a apărut în timp ce-și sărută iubitul pe obraz cu afecțiune. Aceasta a etichetat-o și pe sora sa, Alaina Marie Scott și pe fratele mai mic al lui Eminem, Nathan Mathers.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chiar dacă în cele mai multe poze de pe Instagram Hailie apare singură, imaginile cu iubitul ei au început să apară din ce în ce mai des. De Crăciun în 2019, ea a postat două imagini cu ea și cu McClintock în timpul petrecerii ei de aniversare, un eveniment cu tema anilor ’70.

Reclamă

Hailie a publicat imagini cu Evan și cu alte ocazii speciale, inclusiv de Ziua Sf. Patrick în 2017 și de Halloween în 2018.

Eminem, în vârstă de 48 de ani, a vorbit pe scurt despre Hailie și iubitul ei, care sunt împreună din 2016, în timp ce ambii erau studenți la Universitatea de Stat din Michigan, într-un interviu pentru Hotboxin’ cu Mike Tyson în martie 2020, scrie People.

„Fără copii”, a răspuns rapperul când Tyson, în vârstă de 55 de ani, a întrebat dacă Hailie are în plan să facă copii: „Doar un iubit. Se descurcă bine.”

Reclamă

Ce spune Eminem despre iubitul fiicei sale

„Ea m-a făcut să fiu mândru cu siguranță”, a adăugat el, spunând că Hailie, fiica lui din relația cu Kim Scott, a absolvit facultatea cu un rezultat impresionant. Hailie a studiat Psihologia la Universitatea de Stat din Michigan.

„Cu siguranță este o nebunie”, a spus Eminem despre cât de mult a crescut fiica lui. Hailie Jade și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în casa lui Eminem. Undeva în suburbiile din Detroit, cu sora sa vitregă, Whitney.

„Copiii mei se simt confortabil aici. Vreau ca aceștia să aibă stabilitatea pe care nu am avut-o”, a spus Eminem pentru Rolling Stone în 2011 despre viața sa.

Hailie l-a susținut cu mândrie pe rapper în timpul spectacolului său de la Super Bowl, alături de Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Snoop Dogg, pe stadionul Sofi.

Când tatăl ei a urcat pe scenă, Hailie a postat o serie de videoclipuri cu reprezentația sa. Hailie a fost mereu sursă de inspirație pentru piesele tatălui său. Acesta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să-i ofere ceea ce el nu a avut în copilărie. Undeva pe parcurs, cei doi au decis ca amintirile pe care le au împreună să rămână private, oricât de puternică este relația și legătura dintre ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×