Reclamă

Alaina Scott s-a logodit cu Matt Moeller. Ce imagini a postat fiica adoptivă a artistului Eminem

Alaina Scott s-a logodit cu Matt Moeller. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său personal de Instagram. Acolo a postat o serie de trei fotografii surprinse în momentul emoționant. Fiica adoptivă a artistului Eminem trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Publicat: 16 decembrie 2021, 7:08 / Actualizat: 16 decembrie 2021, 9:19

Tânăra în vârstă de 28 de ani obișnuiește să-și țină admiratorii al curent pe rețelele sociale. Aceasta postează deseori imagini din viața sa privată, iar cele mai multe sunt alături de partenerul său, Matt Moeller.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alaina Scott s-a logodit cu Matt Moeller

Alaina Scott se pregătește să înceapă un nou capitol în viața sa. Fiica adoptată a artistului Eminem a împărtășit recent cu fanii săi vestea că s-a logodit cu Matt Moeller. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care acum a fost dusă la următorul nivel.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alaina este în general foarte activă pe rețelele sociale. Aceasta își documentează mereu viața și o împărtășește cu urmăritorii săi. Un lucru pe care nu-l are în comun cu tatăl său adoptiv, Eminem. Cântărețul este în general foarte rezervat când vine vorba de viața sa personală.

Reclamă

Acesta evită să-și expună problemele în public, însă vorbește deseori despre familia sa în melodiile pe care le compune. Eminem a făcut referire la fiica sa adoptivă în melodia Mockingbird. Singurele declarații pe care artistul le-a oferit despre Alaina au fost într-un interviu din 2004.

”Alaina este nepoata mea, dar a fost parte din viața mea dintotdeauna. Eu și Kim am avut mereu grijă de ea. A trăit cu noi dintotdeauna. Nu poți lăsa un copil să trăiască într-un mediu pe care ea îl avea cu mama ei.”

Eminem și fosta sa soție, Kim, au fost întotdeauna implicați în viața și creșterea Alainei pe care au considerat-o propria lor fiică. Acum, tânăra se pregătește să înceapă una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Alaina s-a logodit cu Matt Moeller și pare mai fericită ca niciodată.

Reclamă

Câți copii are Eminem și ce relație are cu ei

De-a lungul timpului s-a scris mult în presă despre copiii artistului Eminem și relația pe care acesta o are cu ei. Puțini știu, de fapt, care este povestea reală din viața artistului. Rapperul în vârstă de 49 de ani se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii.

Acesta are trei fiice, una biologică și două adoptate. Hailie Jade Mathers în vârstă de 25 de ani, Alaina Scott, în vârstă de 18 de ani și Whitney Scott Mathers în vârstă de 19 ani. Hailie este fiica biologică a artistului alături de fosta sa soție, Kimberley Anne Scott.

Tânăra are o vizibilitate uriașă pe rețelele sociale și reușește să-și facă tatăl mândru prin performanțele academice. Alaina Marie Mathers sau Alaina Scott este fiica biologică a surorii gemene a lui Kimberley Anne Scott. Practic, Alaine este nepoata cântărețului celebru. Eminem și Kim au adaoptat-o pe Alaina din cauza faptului că mama sa biologică, Dawn Scott era dependentă de substanțe interzise.

Femeia nu a reușit niciodată să scape de această dependență care i-a adus sfârșitul în anul 2016. Eminem a crescut-o pe Alaina ca pe propria fiica și i-a fost întotdeauna alături. Ultima fiica a artistului este Stevie Lanie, fiind și ea adoptată. Stevie este de fapt, fiica lui Kimberley și a iubitului său Eric Hartter.

După ce Kim și Eminem s-au despărțit în anul 2001, Kim a rămas însărcinată cu Eric. Stevie a fost născută în anul 2002, atunci când Eminem și Kim și-au reluat relația. Cei doi au decis să crească împreună copilul, întrucât tatăl său biologic, Eric, era și el dependent de substanțe interzise.

Kim și sora sa geamănă, Dawn au trăit practi alături de artist încă din adolescență. Cele două s-au mutat în casa mamei lui Eminem când acesta avea doar 15 ani, pentru a scăpa de tatăl lor abuziv. Eminem avea deja o relație cu Kim la acel moment, însă cei doi s-au căsătorit abia în 1999. Eminem și Kim au fost căsătoriți între 1999 – 2001, iar ulterior au reluat căsnicia pentru câteva luni în anul 2006.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×