Reclamă

Imagine rară cu fiica lui Eminem și iubitul ei. Cum arată tânărul care a cucerit-o pe Hailie Jade

O imagine rară cu fiica lui Eminem și iubitul ei a apărut recent pe internet. Informația a fost preluată de întreaga presă după ce Hailie Jade a publicat pe contul de Instagram o poză cu bărbatul care îi este acum alături. People.com scrie că pe tânăr îl cheamă Evan și pare că se simt foarte bine împreună.

Publicat: 21 iulie 2021, 7:32

Fiica lui Eminem a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare alături de bărbatul iubit. După ce imaginea a apărut, fanii au reacționat imediat și poza a fost preluată de tabloidele din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu fiica lui Eminem și iubitul ei

Absolventă la Universitatea de Stat din Michigan, în vârstă de 25 de ani, Hailie a postat recent o fotografie frumoasă în care apare alături de iubitul Evan. În imagine, Hailie poartă o rochie decupată portocalie și accesorizată cu o pălărie fedora albă în timp ce își sprijini brațul pe umărul lui Evan. Iubitul ei a purtat un tricou casual și a zâmbit relaxat la camera de fotografiat, scrie publicația mai sus menționată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

„Îmi împărtășesc rareori feed-ul. Când o fac, sunt fericit că e cu tine ❤️‍🔥”, a scris în descrierea imaginii fiica rapperului Eminem. În secțiunea de comentarii, fratele mai mic al lui Eminem, Nathan Kane Mathers, și-a exprimat aprecierea pentru cuplul lor.

Reclamă

De cele mai multe ori, pe contul de Instagram al lui Hailie sunt publicate imagini în care apare singură Fanii sunt complet fascinați de frumusețea ei. Cu toate acestea, deși e foarte discretă cu viața personală, cu câteva ocazii speciale, de Crăciun, de ziua de naștere sau de Halloween, fiica rapper-ului a publicat imagini cu partenerul său.

Cei doi sunt împreună din anul 2016. S-au întâlnit în timp ce amândoi erau studenți la Universitatea de Stat din Michigan, potrivit DailyMail. Eminem, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre sprijinul acordat fiicei sale. A menționat pe scurt despre iubitul ei într-un interviu la Hotboxin’ cu Mike Tyson în martie anul trecut.

„Fără bebeluși”, a răspuns rapperul când Tyson, în vârstă de 55 de ani, a întrebat dacă Hailie are copii: „Doar un prieten. Se descurcă bine. M-a făcut mândru cu siguranță”.

Reclamă

Fiica lui Eminem e senzație pe TikTok

Eminem a spus ori de câte ori a avut ocazia că Hailie, fiica sa din relația cu Kim Mathers, a absolvit facultatea cu notă mare. Hailie a studiat Psihologia la Universitatea de Stat din Michigan: „Cu siguranță este o nebunie”, a spus Eminem despre cât de mult a crescut fiica sa.

Hailie Jade are acum 25 de ani, iar aspectul ei fizic este de invidiat. Aceasta este o femeie în toată regula și face senzație pe TikTok cu ținutele sexy pe care le îmbracă. De la micuța pentru care artistul a scris piesa Hailie’s Song, Hailie s-a transformat complet și este o adevarată apariție.

Hailie a făcut recent o pauză de la rețelele de socializare, dar acum a revenit, iar admiratorii sunt foarte bucuroși. Fiica lui Eminem este superbă și atrage privirile mai ceva ca un magnet. De-a lungul timpului, Eminem a spus că Hailie este totul pentru el.

Un lucru care este complet diferit față de copiii altor celebrități este faptul că admiratorii o tratează pe Hailie pentru ceea ce este ea și nu o asociază cu imaginea tatălui său. În anul 2013, tânăra chiar a câștigat un titlu de Miss la Colegiul pe care l-a absolvit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×