Reclamă

Detalii despre nunta lui Brooklyn Beckham și a Nicolei Peltz. Ce s-a aflat până acum despre eveniment

Multă vreme după ce și-au anunțat logodna în iulie 2020, Brooklyn Beckham și logodnica lui Nicola Peltz au rămas discreți cu privire la planurile lor de nuntă. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că pandemia de coronavirus încă nu s-a terminat. Iată cele mai interesante detalii despre nunta lui Brooklyn Beckham și a Nicolei Peltz.

Publicat: 9 aprilie 2022, 6:23

În 2021, cuplul a spus clar că vor ca logodna lor să fie scurtă. Au menționat că speră ca nunta lor să poată avea loc în 2022. Acum, se pare că dorința lor se împlinește, deoarece au dat publicității încet detalii despre ziua lor cea mare, scrie hellomagazine.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre nunta lui Brooklyn Beckham și a Nicolei Peltz

Multe articole au indicat că Brooklyn și Nicola au ales să se căsătorească în casa de vacanță a familiei tinerei. Moșia tatălui fetei, Nelson, în Palm Beach, Florida pare să fie locul ales de cei doi. Cunoscută sub numele de Montsorrel, proprietatea, pe care a achiziționat-o pentru 103 de milioane de dolari în 2015. Locația se întinde pe 44.000 de metri pătrați. Are o piscină și vedere la mare, care ar oferi un fundal ideal pentru o ceremonie și o petrecere în aer liber.

În mod clar, cei doi s-au gândit mult la locul în care se vor căsători. Amândoi au vrut să se asigure că familia lui Brooklyn din Marea Britanie și familia lui Nicola din America ar putea participa ambele.

Fiul lui David și al Victoriei a declarat pentru Hello! anul trecut: „Ne-am logodit de un an și dacă nu era pandemie ne-ar fi plăcut să fim deja căsătoriți. A fost puțin dificil. Știi, abia am început să călătoresc din nou, călătoresc puțin acum, dar sper că va fi anul viitor”.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Reclamă
Brooklyn Beckham își sărută logodnica la Met Gala 2021
Multe articole au indicat că Brooklyn și Nicola au ales să se căsătorească în casa de vacanță a familiei tinerei / Getty Images

Ce invitați vor veni la nunta lor

În afară de membrii familiei cuplului, Eva Longoria și Mel B au confirmat recent că se numără printre invitații de top care vor participa la evenimentul exclusivist.

Reclamă

„Aceasta este versiunea de la Hollywood a lui Meghan Markle și a Prințului Harry”, a declarat publicistul R Couri Hay pentru The Times. „Ai fiul unor oameni importanți din sport și modă care se căsătorește cu fiica unui miliardar american, care se întâmplă să fie și o actriță frumoasă.”

Apropo de Ducele și Ducesa de Sussex, care sunt buni prieteni ai familiei Beckham, este posibil ca aceștia să-și facă apariția la nuntă. Victoria și David au fost invitați la nunta Ducilor de Sussex în mai 2018. Ei au participat și la nunta regală a Prințului William și a lui Kate din aprilie 2011. Nu ar fi o surpriză dacă familia Beckham ar fi trimis o invitație de nuntă ambelor cupluri regale.

Între timp, rapperul american Snoop Dogg speră să dea „foc” pe ringul de dans. Aartistul este DJ vedeta la recepție, potrivit The Mirror. Și acest lucru face parte din lista de detalii despre nunta lui Brooklyn Beckham și a Nicolei Peltz.

Ce rochie de mireasă va purta Nicola Peltz

Nicola a anunțat deja cine îi creează rochia de mireasă, Pierpaolo Piccioli de la Valentino. Ea a dezvăluit anterior că a fost la Roma de două ori pentru a-și perfecționa rochia.

„Am fost la Roma de două ori, urmărindu-i pe toți cei din atelier, sunt atât de talentați. Prima dată când am fost la Roma, i-am adus pe mama și pe fratele meu Brad, care este de fapt cavalerul meu de onoare, și apoi pe Leslie Fremar care este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din întreaga lume. Este într-adevăr un lucru frumos din care să faci parte și este foarte interesant”, a spus Nicola pentru CR Fashion Handbook.

Actrița nu a oferit încă detalii, dar a adăugat: „Nu m-am gândit la o rochie anume cu care vreau să mă căsătoresc. Așa că, de fapt, să găsesc ceva la Valentino a fost cu adevărat uimitor. Procesul creativ a fost distractiv. Cum ar fi găsirea croiului și a materialului perfect”.

Nicola este, de asemenea, pregătită să se schimbe într-o a doua rochie de mireasă mai târziu în cursul zilei. Soțul ei plănuiește să îmbrace un costum Yarmulke. Încă nu se știe ce ținută va alege Victoria Beckham. Recent, David Beckham a dezvăluit ce consumă soția sa în fiecare zi de 25 de ani.

Ce au spus Nicola și Brooklyn despre eveniment

În timp ce găteau o masă delicioasă de Ziua Îndrăgostiților și erau filmați de revista Vogue, cuplul a vorbit deschis despre viitoarea nuntă. Se pare că totul va fi organizat în stilul unei ceremonii evreiești.

„Pregătirea nunții e ceva foarte distractiv. Este ciudat, pentru că cu cât avem mai multe întâlniri de nuntă, cu atât se simte mai real. Da, o să avem o nunta evreiască”, a adăugat Nicola.

Explicând în detaliu organizarea pe zile, fata a spus: „Așadar, vineri seara, Brooklyn va sta cu tatăl meu, cu frații mei, apoi cu tatăl lui și cu frații lui. Va avea ca o petrecere în pijamă pentru băieți. Și eu o să stau cu fetele. Așa că, de la cina de vineri seara, nu ne vom vedea până când ne căsătorim sâmbătă după-amiaza. Ne-am panicat din cauza asta, vom sta o noapte separați.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×