Reclamă

50 Cent are o iubită superbă. Jamira Haines este femeia care îl împlinește pe rapper

50 Cent este unul dintre cei mai apreciați rapperi. Acesta are un nume în industria muzicală, iar recent și-a surprins fanii cu reprezentația sa de la Super Bowl. Dar un alt detaliu i-a încântat pe fani. 50 Cent are o iubită superbă.

Publicat: 19 februarie 2022, 7:11

Despre acesta s-a spus tot de curând că după ce a aterizat pe unul dintre aeroporturile din New York, acesta a mers direct la o cină romantică alături de iubita sa, Jamira Haines. Cei doi îndrăgostiți au fost îmbrăcați în roșu, în tot cu sărbătoarea iubirii. Nu au mers oriunde, ci la unul dintre cele mai apreciate localuri din oraș, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

50 Cent are o iubită superbă

„Câțiva oameni s-au apropiat de el pentru a-l felicita pentru performanța de la pauză”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Jucătorul celor de la New York Knicks, Immanuel Quickley, și starurile lui Brooklyn Nets, Andre Drummond, James Johnson și David Duke Jr., au fost acolo, bucurându-se de mesele de după meci. Colegul rapper, A Boogie wit da Hoodie a fost și el pe scenă și a fost văzut felicitându-l pe 50 Cent.

O altă sursă a declarat tot pentru site-ul menționat mai sus că Eminem a fost cel care a cerut ca 50 Cent să se alăture lui Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Anderson Paak în show-ul de la pauza Super Bowl.

„Sunt prieteni și el ar face orice pentru el”, a spus o persoană din interior despre 50 Cent și Eminem.

Reclamă

50 Cent și Haines au luat masa în „camera Emerald” privată a restaurantului. Au comandat creveți și au băut șampanie cu trandafiri Le Chemin du Roi. 50 Cent a primit chiar și o sticlă trimisă de la A Boogie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ulterior, a făcut fotografii cu proprietarii Ivi Shano și Dara Mirjahangiry, care au deschis luna trecută noul local chinezesc din New York.

Un alt bărbat celebru care a uimit cu alegerile sale este Leonardo DiCaprio. Acesta se iubește în prezent cu Camila Morrone.

Cine este Jamira Haines și cu ce se ocupă

Haines este o antrenoare de fitness în vârstă de 25 de ani. Aceasta își arată adesea silueta tonifiată pe rețelele sociale în imagini în care apare în bikini. Cei doi și-au făcut publică relația în anul 2019. Potrivit biografiei ei de pe Instagram, Haines este un aspirant avocat corporativ.

Haines este, de asemenea, un YouTuber cu peste 6.200 de abonați.

Se pare că 50 Cent și Haines se întâlnesc de cel puțin doi ani, deși nu se cunoaște data exactă. Perechea a vorbit pe Instagram Live despre prima lor întâlnire, 50 Cent spunând: „Prima dată când am fost s-o cunosc, ea mi-a dat o adresă și era un restaurant”.

La care Haines a răspuns: „Doar nu venea la mine acasă!”

Potrivit rapper-ului într-un interviu acordat revistei People, el a spus că el și Haines au creat panouri de viziune pentru a îmbunătăți relația lor. O altă vedetă de pe Instagram care i-a fost alături lui 50 Cent este Daphne Joy. Acesta are și un fiu cu rapper-ul. Sire Jackons are acum 9 ani și seamănă izbitor de mult cu tatăl său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×