Reclamă

Simone Biles și Jonathan Owens s-au logodit. Cum a fost cerută în căsătorie celebra gimnastă

Simone Biles și Jonathan Owens s-au logodit. Imaginile cu cererea în căsătorie au fost postate chiar de celebra gimnastă pe contul său personal de Instagram. Aceasta a distribuit o serie de fotografii din timpul momentului emoționant. Designul inelului cu diamante a fost creat de ZoFrost.

Publicat: 16 februarie 2022, 10:39

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a celebrat momentul alături de fanii săi din lumea întreagă. Alături de seria de imagini a postat și un mesaj emoționant prin care și-a exprimat dragostea față de noul său logodnic. Sportiva este extrem de fericită și continuă să-și etaleze bijuteria superbă în postări pe care le-a făcut în secțiunea de story a contului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Biles și Jonathan Owens s-au logodit

Simone Biles și Jonathan Owens sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și ducă povestea de iubire mai departe și să înceapă împreună un nou capitol din viața lor. Vestea cea mare i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii gimnastei.

Vezi mai multe imagini cu Simone Biles și Jonathan Owens în Galeria Foto!

Aceasta nu a putut să-și ascundă entuziasmul și fericirea. Lângă seria de imagini pe care le-a postat, Biles i-a lăsat un mesaj iubitului său. ”Cel mai ușor DA! Abia aștept să-mi petrec toată viața alături de tine. Ești tot ceea ce am visat vreodată și chiar mai mult! Hai să ne căsătorim, logodnicul meu.”

Reclamă

Owens i-a răspuns iubitei sale în secțiunea de comentarii: ”sunt pregătit să petrec o eternitate alături de tine”. Cei doi îndrăgostiți au fost felicitați de oamenii din lumea întreagă pe rețelele sociale. Owens a pus totul la cale alături de unul din prietenii săi, iar sportiva nu a avut nniciun indiciu privind cererea în căsătorie.

Surpriza acesteia a fost imortalizată într-o serie de fotografii de colecție. Jucătorul de la liga națională a fotbalului american a cerut-o pe gimnastă în căsătorie cu un inel superb cu diamante.

Bijuteria de dimensiuni impresionante a fost realizată de designerul bijutier ZoFrost. Acesta i-a felicitat pe cei doi pe contul său de Instagram unde a postat și o imagine mai apropiată cu inelul de logodnă al gimnastei. Biles pare mai fericită ca niciodată și este pregătită să înceapă un capitol nou alături de Owens.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Jonathan Owens și Simone Biles

Simone Biles este una dintre cele mai apreciate gimnaste din Statele Unite ale Americii. Performanțele sale au reușit să impresioneze oamenii din lumea întreagă, iar iubitul său se declară de fiecare dată ”cel mai mare susținător”. Biles și Owens trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2020.

Deși nu se cunoaște data exactă în care au început să se întâlnească, de-a lungul timpului sportiva a oferit mai multe detalii privind viața sa amoroasă. Biles și jucătorul de fotbal american au ieșit la prima întâlnire cu puțin înainte ca restricțiile privind pandemia de COVID-19 să fie impuse. Totul a început când Simone i-a dat un mesaj lui Owens și l-a invitat în oraș.

Aceasta nu s-a sfiit să facă primul pas în relație. După doar câteva întâlniri cei doi au devenit inseparabili. Jonathan Owens a declarat în mai multe interviuri că nu a știut la începutul relației sale că iubita sa este o gimnastă de renume. Se pare că tocmai acest lucru i-a plăcut cel mai mult lui Biles la noul său iubit.

Owens spune că este foarte mândru de realizările iubitei sale și nu ratează nicio ocazie pentru a arăta acest lucru. Jucătorul de fotbal postează deseori imagini cu iubita sa pe rețelele sociale alături de mesaje emoționante de susținere.

Acesta i-a fost sprijinul principal în perioada în care gimnasta a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După doar doi ani de relație, cei doi au decis să-și întemeieze o familie împreună și să scrie un nou capitol în povestea de dragoste pe care o au. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×