Reclamă

Simone Biles

Simone Biles cu trei medalii de aur la gât, a fost desemnată cea mai bună atletă a anului 2021 de revista Time
Divertisment
// 9 decembrie 2021

Simone Biles a fost desemnată atleta anului 2021 de revista Time. Cum a reușit să obțină această performanță

Simone Biles a fost desemnată atleta anului 2021 de revista Time. Gimnasta americană a reușit această performanță în urma medaliilor pe care le-a obținut în concursuri, dar și a curajului de a vorbi despre problemele legate de sănătatea mintală. La doar 24 de ani a devenit cea mai decorată gimnastă din Statele Unite ale Americii, fiind premiată cu 32 de medalii olimpice și mondiale.
Reclamă
Gimnasta Simone Biles în timp ce ține în mână un buchet de flori și o medalie de argint în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo
Divertisment
// 11 august 2021

Simone Biles are un look nou. Cum arată gimnasta după ce s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simone Biles s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și are un look nou. Gimnasta a profitat de momentele de relaxare și a postat câteva fotografii pe contul personal de Instagram. În imaginile recent postate, Simone apare alături de iubitul său, Jonathan Owens. Gimnasta a optat pentru un look natural care să-i pună în evidență trăsăturile frumoase.
Simone Biles în costumul de gimnastă al americii în timp ce își aplaudă colegele la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Divertisment
// 7 august 2021

Simone Biles a revenit acasă! Câți bani a câștigat gimnasta după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simone Biles a revenit acasă unde a fost așteptată de către cei apropiați cu brațele deschise. Gimnasta a trecut prin mai multe momente tensionate după ce a luat o decizie neașteptată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simone a reușit să obțină medalia de bronz pentru performanța pe care a avut-o la bârnă, în timp ce rivala sa a luat aurul. La doar 14 ani, Guan Chenchen a reușit să obțină cu mândrei medalia de aur pentru China.
Portret al gimnastei Simone Biles în timp ce zâmbește la cameră în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021
Divertisment
// 3 august 2021

Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles

Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Reclamă
×