Reclamă

Cum a reacționat Jonathan Owens după ce Simone Biles a devenit cea mai decorată gimnastă americană din istoria Jocurilor Olimpice. Bărbatul a făcut totul public

Gimnasta de origine americană a câștigat a opta medalie olimpică la Jocurile de vară din 2024 de la Paris. Cum a reacționat Jonathan Owens după ce Simone Biles a devenit cea mai decorată gimnastă americană din istoria Jocurilor Olimpice. Bărbatul a făcut totul public.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 iulie 2024, 11:50

Soțul lui Simone Biles, Jonathan Owens, este extrem de mândru de soția sa care a făcut istorie. Bărbatul o apreciază nespus pentru tot efortul pe care îl depune și e mereu acolo să o sprijine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a reacționat Jonathan Owens după ce Simone Biles a devenit cea mai decorată gimnastă americană

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a ajuns în sfârșit la Paris pentru a-și susține soția câștigătoare a medaliei de aur, în vârstă de 27 de ani.

„Să fii martor la istorie de fiecare dată când calci pe saltea 😍🔥”, a început el descrierea unui carusel de imagini pe care l-a publicat pe Instagram pe data de 30 iulie.

În carusel, Owens a distribuit două fotografii ale lor împreună. În fiecare imagine, bărbatul a purtat cea mai recentă medalie a gimnastei. În cea de-a doua fotografie, cei doi s-au sărutat dulce semn că iubirea lor este baza căsniciei pe care o au împreună.

„Felicitări, copilă. Ai devenit cea mai decorată gimnastă americană din istoria Jocurilor Olimpice! Chiar acum! Așa de recunoscător că am fost acolo să văd ❤️🤍💙”, a încheiat el.

Reclamă

Biles și-a împărtășit aprecierea pentru soțul ei în secțiunea de comentarii. „Toată inima mea. Te iubesc ❤️❤️❤️❤️”, a scris ea.

Jonathan Owens face tot ce poate pentru a fi alături de soția sa

Reclamă

Prezența lui Owens a fost o excepție. Echipa sa se află în prezent în cantonament pentru sezonul 2024-2025 NFL.

În timpul unei conferințe de presă din 22 iulie, antrenorul principal al Bears, echipa lui Owens, Matt Eberflus, a explicat modul în care soțul lui Simone a negociat timp liber din cantonament pentru a-și susține soția.

„Doar pentru că respectăm Jocurile Olimpice”, a spus Eberflus, în vârstă de 54 de ani, potrivit ESPN. „Este o mare problemă. Dar doar o susține pe cea pe care o iubește cel mai mult. Și cred că este atât de mișto încât să poate face asta.”

El a adăugat: „Respectăm asta și va fi minunat. Du-te în SUA”.

O altă persoană care are toate cuvintele de laudă pentru Simone Biles este Nadia Comăneci. De cinci ori medaliată cu aur olimpic, la un eveniment numit Gold Meets Golden, fosta gimnastă a discutat despre impactul lui Biles.

„I se oferă această oportunitate de a înțelege cine este și de a sparge barierele și de a inspira noua generație”, a spus gimnasta de origine română, în vârstă de 62 de ani. „Fiecare generație are nevoie de cineva care să o inspire și ea este una dintre ei.”

Comăneci a participat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, ca unul dintre sportivii care a purtat torța. Ea se afla la bordul unei bărci cu motor care a adus torța alături de alte legende ale sportului precum Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×