Reclamă

Meghan Markle se distrează cu oameni de afaceri. De ce Ducesa de Sussex nu își ia soțul la întâlnirile cu prietenii

Meghan Markle se distrează cu oameni de afaceri. Ducesa de Sussex a fost văzută în Hamptons, în urma unui summit de afaceri. La eveniment au participat și Misha Noonoo și Bobbi Brown.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 iulie 2024, 7:59

După ce a venit în Hamptons pentru a participa la G9 Ventures Summer Summit, un eveniment destinat femeilor de afaceri găzduit de Amy Griffin la ea acasă, Meghan Markle s-a mutat în est.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle se distrează cu oameni de afaceri

Câțiva martori au văzut-o pe Ducesa de Sussex la noul restaurant din East Hampton, Sartiano’s. Surse au declarat pentru Page Six că fosta actriță a fost alături de prietena ei, designerul de modă Misha Noonoo și de soțul ei, Mike Hess.

„Meghan a sosit singură și s-a dus la proprietar ea însăși prin restaurantul aglomerat. Au fost acolo trei ore”, a declarat o sursă a publicației menționate mai sus.

Meghan Markle într-un costum din in, alături de oameni de afaceri
Câțiva martori au văzut-o pe Ducesa de Sussex la noul restaurant din East Hampton, Sartiano’s / Profimedia Images

O altă sursă a spus că Ducesa nu a avut securitate. Ea a fost văzută discutând cu prezentatorul NewsNation Chris Cuomo.

Reclamă

Evenimentul a avut loc la proprietatea lui Griffin, de 13 milioane de dolari. O sursă a declarat anterior pentru Page Six că Markle a zburat din Santa Barbara, California, cu un avion privat împreună cu cofondatorul IT Cosmetics, Jamie Kern Lima.

Noul show de stil de viață al lui Meghan Markle va fi difuzat anul viitor

Markle și-a terminat filmările emisiunii despre stil de viață, dar încă nu există o dată pentru lansare. Noua emisiune va ajunge pe platforma de streaming la începutul anului viitor, au spus surse din industrie pentru Page Six.

Reclamă

Ducesa de Sussex a terminat de filmat proiectul, care va fi o piesă pentru noul ei brand de stil de viață, American Riviera Orchard, aproape de casa ei din Montecito, California.

O sursă a declarat că emisiunea în care Markle gătește și se prezintă ca un guru a stilului de viață precum Martha Stewart, arată „superb”.

Se zvonește de asemenea că Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, va face câteva cameo-uri în show, dar nu se știe dacă va avea un rol determinat în show.

Deși filmările s-au terminat, mai durează câteva luni pentru ca serialul să fie editat. Show-ul trebuie sincronizat pentru țări din întreaga lume cu audio și subtitrări.

Meghan Markle nu a filmat în propria sa casă

De asemenea, nu există încă o dată confirmată pentru lansarea mărcii American Riviera Orchard.

Este posibil ca Markle să fi primit câteva sfaturi de afaceri și posibil chiar și unele finanțări după ce s-a alăturat femeilor de afaceri de mare putere în The Hamptons la G9 Ventures Summit, condus de Amy Griffin.

Se mai știe că Markle nu a filmat în propria ei casă de 14,5 milioane de dolari. Ea a dus camerele la o proprietate uimitoare deținută de vecinii Tom și Sherrie Cipolla, la doar trei km distanță.

Soții Cipolla se mândresc cu un portofoliu de proprietăți în valoare de peste 20 de milioane de dolari. Ei dețin inclusiv două clădiri de locuințe în Los Angeles și Santa Barbara. Ei conduc, de asemenea, o clinică de terapie fizică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×