Reclamă

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana cu cea mai recentă apariție a ei. Ducesa de Sussex a purtat un accesoriu deosebit

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana cu cea mai recentă apariție a ei. Ducesa de Sussex a purtat un accesoriu deosebit. Soția Prințului Harry s-a bucurat de o zi liniștită în compania prietenei sale, actrița Kimberly Williams-Paisley.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2024, 12:01

Ținuta Ducesei de Sussex a fost plină de referințe semnificative și a reușit să atragă atenția tuturor asupra sa. Meghan i-a adus un omagiu regretatei sale soacre printr-o geantă personalizată Lady Dior. Ducesa de Sussex a fost pozată savurând un prânz italian în Montecito, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana cu cea mai recentă apariție a ei

Meghan Markle a fost surprinsă în compania actriței Kimberly Williams-Paisley. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a fost surprinsă părăsind un restaurant cu specific italienesc.

Meghan a fost pozată într-o dispoziție foarte bună discutând cu Kimberly. Actrița este, de asemenea, puternic implicată în inițiative de caritate, care sunt aproape de inima lui Meghan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în timpul unei plimbrăi în timp ce poartă o cămașă albă și o pereche de blugi
Ducesa de Sussex a purtat un accesoriu deosebit / Profimedia Images
Reclamă

Cele două prietene au multe lucruri în comun și se bucură de timpul petrecut împreună ori de câte ori se întâlnesc.

Soția Prințului Harry a optat pentru un look relaxat cu o cămașă albă de 245 de lire sterline de la brandul Los Angeles.

Meghan și-a completat ținuta cu o pereche de blugi simpli. Kimberley a preferat o rochie albastră cu nasturi și pantofi sport albi.

Reclamă

Cel mai emoționant aspect al ținutei sale a fost geanta sa, o versiune în miniatură a genții Dior, nimică celebru Prințesa Diana.

Poșeta mai este cunoscută sub numele de Lady D-Lite. Alegerile vestimentare ale lui Meghan au atras atenția iubitorilor de modă în ultima perioadă, a scris People.

Ducesa de Sussex este decisă să devină un antreprenor de succes. În ultima perioadă a vorbit tot mai des despre produsele pe care le vinde prin intermediul site-ului său de lifestyle.

Meghan Markle a încheiat filmările pentru un proiect surpriză

Ducesa de Sussex a avut în desfășurare mai mult epriecte importante. Soția Prințului Harry se dedică în totalitate proiectelor sale și își dorește să devină independentă din punct de vedere financiar.

Presa internațională scrie că Meghan a încheiat recent filmările pentru o emisiune de gătit și stil de viață. Emisiunea Ducesei de Sussex va fi difuzată pe o platformă de streaming online.

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un acord cu platforma de streaming în 2020, iar acesta ar urma să expire în 2025.

Primul proiect al cuplului pe platforma celebră de streaming online a fost un documentar „Harry & Meghan” care a vorbit despre povestea de dragoste a cuplului. Producția a fost intens discutată în mediul online și nu numai.

Meghan Markle și-a lansat un brand personal și a început să vândă mai multe produse și delicii culinare. Meghan comercializează, de asemenea, și cărți de bucate.

Primele produse al Ducesei de Sussex au ajuns la prietenii acesteia. Ei au postat mai multe imagini în mediul online prin care demonstrau că au primit produsele și se bucură de ele.

Primele produse distribuite de Meghan Markle au fost câteva borcane cu gem de casă. Meghan și Harry sunt implicați în proiecte comune, dar și separate în această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×