Reclamă

Primul produs din brandul Ducesei de Sussex a fost lansat. Meghan Markle are planuri mari cu afacerea sa

Primul produs din brandul Ducesei de Sussex a fost lansat. Meghan Markle are planuri mari cu afacere sa. Soția Prințului Harry a făcut deja primele livrări, iar prietenii apropiați ai acesteia s-au bucurat de produsele sale în ediție limitată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 aprilie 2024, 12:45

Meghan Markle a trimis 50 de borcane cu gem prietenilor săi din Statele Unite ale Americii. Meghan a decis că este momentul să-și lanseze în mod oficial un brand care să îmbrățișeze stilul e de viață. Ducese de Sussex a produs 50 de borcane cu gem de căpșuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul produs din brandul Ducesei de Sussex a fost lansat

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a făcut cadou borcanele în ediție limitată pentru a-și promova noua sa afacere, American Riviera Orchard.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle, alături de Prințul Harry, la un eveniment
Soția Prințului Harry și-a extins planul pentru a acoperi și mai multe categorii / Profimedia Images

Meghan a anunțat lansarea afacerii sale în mediul online în urmă cu mai bine de o lună. Meghan a lansat atunci un videoclip teaser, scrie DailyMail.

Reclamă

În imagini putea fi observată Ducesa de Sussex în timp ce taie flori din grădină, iar mai apoi a fost văzută gătind. Meghan a trimis 50 de borcane de gem prietenilor apropiați.

Borcanele cu gem au fost trimise unor persoane influente din cercul său, inclusiv designerului de modă Tracy Robbins.

Tracy a postat în mediul online câteva imagini cu borcanul primit de la Meghan Markle. Borcanul de gem conținea eticheta noii companii și numerele scrise de mână care arătau că este vorba de borcanul 17 din 50.

Reclamă

Alături de imagini, Tracy a povestit puțin despre produsul pe care l-a primit de la prietena sa.

„Micul dejun, prânzul și cina cu @AmericanRivieraOrchard au devenit puțin mai dulci. Mulțumesc pentru coșul delicios! Îmi place foarte mult această dulceață, așa că nu știu sigur dacă vreau să o împart cu ceilalți. Mulțumesc, M!”, a scris Tracy în online.

Alți influenceri au oferit și ei mai multe informații despre produsele primite de la Meghan Markle.

Vestea lansării produsului a fost primită cu mult entuziasm de fanii Ducesei, care au apelat la rețelele de socializare pentru a-și împărtăși entuziasmul.

Ce planuri are Meghan Markle cu afacerea sa

Publicația PageSix scrie că nu se știe exact care vor fi ofertele noului brand al Ducesei de Sussex.

Site-ul web al Oficiului de Brevete și Mărci din Statele Unite ale Americii raportează că compania este înregistrată pentru a vinde cărți de rețete descărcabile și tipărite, articole de băcătorie, textile, precum și alimente ca dulceața, gemul și marmelada.

Un fan al Ducesei a lăudat în mediul online eticheta de lux a borcanelor de gem. Fanii au apreciat atenția Ducesei de Sussex pentru detalii. Însă nu toată lumea a fost impresionată de lansarea produselor.

Vestea lansării produsului vine la scurt timp după ce cuplul regal a anunțat că lucrează la proiecte noi pe care le vor lansa pe o platformă cunoscută de streaming online.

Proiectele fac parte din acordul lor de primi 80 de milioane de lire sterline pentru conținutul livrat. Meghan Markle și Prințul Harry sunt destul de ocupați în această perioadă.

Ducele de Sussex urmează să plece pentru câteva zile în Marea Britanie, în timp ce Meghan va rămâne în Statele Unite entru a se ocupă în continuare de lansarea brandului său personal. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×