Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat după un meci de polo din Florida. Ducii de Sussex au fost surprinși în ipostaze tandre

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat după un meci de polo din Florida. Ducii de Sussex au fost surprinși în ipostaze tandre. Ducele și Ducesa de Sussex și-au făcut prezența în Florida la un meci de polo caritabil în beneficiul Sentebale, pe care Harry l-a co-fondat în 2006.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 aprilie 2024, 13:22

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat atunci când au încheiat o zi de polo. Ducele și Ducesa de Sussex au sărbătorit împreună victoria fiului Regelui Charles. Cei doi s-au pozat ținând în mână un trofeu în urma victoriei lui Harry la Royal Salute Polo Challenge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat după un meci de polo din Florida

Competiția la care Prințul Harry a participat s-a desfășurat la Grand Champions Polo Club din Wellington, Florida, pe data de 12 aprilie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul și soția sa au fost surprinși de fotografi în ipostaze tandre. O sursă a comentat mai multe despre eveniment pentru publicația People.

Reclamă

„Erau foarte iubitori unul cu celălalt. Meghan era fericită pentru reușita soțului ei. S-au ținut de mână când au ajuns și au vorbit cu toată lumea de acolo. A fost momentul lui Harry să strălucească și Meghan l-a susținut foarte mult” a spus un apropiat al cuplului pentru People.

Momentul de tandrețe dintre Harry și Meghan reflectat un alt sărut memorabil pe care l-au împărtășit la doar câteva săptămâni după nunta lor regală.

În iulie 2018, Meghan i-a dat lui Harry un sărut de felicitare după ce i-a oferit trofeul câștigător la un meci de polo caritabil.

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry filmeaza împreună pentru o serie documentară

Imaginile cu Harry și Meghan au fost surprinse și de camerele de filmat. Cei doi sunt filmați pentru viitorul lor serial de pe o platformă de streaming online.

Pe 11 aprilie, Ducele și Ducesa de Sussex au dezvăluit că au semnat deja pentru ouă seriale noi care se află în „stadii incipiente”. Unul dintre aceste seriale are drept punct de referință sportul preferat al Prințului Harry, meciurile de polo.

Cuplul regal va servi ca producător executiv pentru serial. Aceștia vor apărea, de asemenea, în scenele filmate, dar nu vor fi vedetele principale, scrie PageSix.

Harry a luat parte la meciul caritabil de polo. Printre invitați s-a aflat și Serena Williams, una dintre prietenele apropiate ale lui Meghan Markle. În timp ce Harry era filmat jucând pe terenul de polo, meghan și srena au stat la povești împreună și au privit meciul.

Meciul a avut loc în fața a 300 de invitați și a beneficiat de susținerea organizației Sentebale, fondată în 2006 de Prințul Harry și Prințul Seeiso din Lesotho.Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un program încărcat în perioada ce urmează pentru a filma la seria lor documentară.

Ducele și Ducesa de Sussex își doresc să reapară pe micile ecrane. Aceștia au declarat că vor dezvălui mai multe despre proiectele lor în perioada ce urmează.

Admiratorii celor doi și-au arătat susținerea în mediul online. Totuși au existat și voci care au criticat decizia Ducelui și a Ducesei de Sussex. Despre Meghan și Harry s-a scris că au dat lovitura în afaceri după ce au semnat pentru cele două proiecte din viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×