Reclamă

De ce refuză Meghan Markle să vorbească cu frații ei vitregi. Cine sunt Samantha și Thomas Markle Jr. și cu ce se ocupă

S-a aflat de ce refuză Meghan Markle să vorbească cu frații ei vitregi. Ducesa de Sussex nu a avut niciodată o relație foarte bună cu Samantha și Thomas Markle Jr. Soția Prințului Harry a preferat să se detașeze de familia sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 aprilie 2024, 6:41

În timp ce Meghan Markle  are o relație foarte bună cu mama sa, nu se poate spune același lucru și despre relația pe care o are cu tatăl său și cu frații vitregi. De-a lungul timpului, frații vitregi ai Ducesei de Sussex au făcut tot felul de declarații care au știrbit imaginea ei publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce refuză Meghan Markle să vorbească cu frații ei vitregi

Soția Prințului Harry are doi frați vitregi, Samantha și Thomas Markle Jr. Cei trei copii au același tată, Thomas Markle.

Nici cu acesta din urmă nu se poate spune că are o relație prea bună, după cum susțin apropiații Ducesei. Mama lui Meghan Markle este Doria Ragland, în timp ce mama Samanthei și a lui Thomas Jr. Este Roslyn Markle.

Niciunul dintre frații vitregi ai Ducesei nu au fost invitați și nici nu au participat la nunta acesteia din 2018 cu Prințul Harry. Ambii frați au făcut declarații negative împotriva lui Meghan.

Samantha și-a numit sora vitregă o persoană „superficială” într-un interviu pentru The Sun. Thomas Markle Jr. a criticat relația tensionată a lui Meghan cu tatăl lor.

Reclamă

În aceste condiții, nu este nicio surpriză faptul că Ducesa preferă să nu țină legătura cu familia ei.

Cine este și cu ce se ocupă Samantha Markle

Samantha este sora vitregă mai mare a lui Meghan și, în urma unui accident din copilărie, a rămas fără vedere la un ochi și cu paralizie pe partea stângă a corpului. Samantha se folosește de un scaun cu rotile după ce a fost diagnosticată cu scolioză în anul 2008. 

Reclamă

Sora vitregă a Ducesei est o asistentă medicală calificată în domeniul sănătății mintale și are trei copii pe care îi împarte cu cei doi foști soți.

Samantha Markle într-un scaun în fața locuinței sale
Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan Markle pentru defăimare. Ducesa de Sussex se află acum în conflict cu sora sa vitregă / Profimedia Images

Samantha a dat-o în judecată pe Meghan Markle în anul 2022, în urma interviului neașteptat al Ducesei cu Oprah Winfrey din 2021.

Sora Ducesei a cerut despăgubiri de 75.000 de dolari. Cu toate acestea, în luna martie a acestui an, judecătorul Charlene Edwards Honeywell a respins cazul.

Deși Samantha și Meghan nu sunt apropiate, nu se poate spune același lucru și despre fiica cea mare a Samanthei. Ashleigh, nepoata Ducesei, are o legătură apropiată și strânsă cu familia lui Meghan Markle.

Cine este și cu ce se ocupă Thomas Markle Jr.

Relația Ducesei de Sussex cu fratele său vitreg este una destul de dificilă. Thomas Jr. Este fratele vitreg mai mare al lui Meghan și lucrează în mai multe domenii.

Fratele lui Meghan Markle are doi copii, Thomas și Tyler, pe care îi împarte cu prima sa soție, Tracy Dooley. La fel ca Samantha, Thomas are o relație tensionată. Acesta ar fi încercat să-i scrie Prințului Harry înainte de căsătoria cu Meghan.

Thomas Markle Jr. l-a îndemnat pe Ducele de Sussex să nu se căsătorească cu sora sa vitregă dacă își dorește o viață fericită.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Thomas Markle Jr la o conferință de presă după un meci de box purtând o cămașă albastră
Thomas Markle Jr i-a adus acuzații surorii sale vitrege, Ducesa de Sussex / Profimedia Images

Ulterior, acesta a încercat să-și retragă scrisorile și să-și ceară scuze față de perechea de miri. Mai târziu, Thomas Markle Jr. a apărut în public și încercând să o defăimeze pe Meghan în interviurile pe care le-a acordat, scrie DailyMail.

Familia nu este perfectă, însă Meghan Markle pare că aibă un motiv întemeiat pentru care preferă să nu țină legătura cu frații ei vitregi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×