Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima reacție după vestea că Prințesa de Wales are cancer: „Ne dorim sănătate și vindecare”

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima reacție după vestea că Prințesa de Wales are cancer. Ducele și Ducesa de Sussex au lansat o declarație după ce Kate a dat detalii despre starea ei de sănătate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 martie 2024, 10:43

Meghan Markle și Prințul Harry au lansat o declarație după ce cumnata lor Kate Middleton a anunțat că primește tratament pentru cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima reacție

„Ne dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie. Sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, au spus Ducele și Ducesa de Sussex într-o declarație transmisă pentru PEOPLE.

Prințul Harry, 39 de ani, și Meghan, 42 de ani, s-au văzut ultima oară cu Prințesa Kate și Prințul William pentru o plimbare în Windsor. S-au întâmplat după moartea Reginei Elisabeta în septembrie 2022. Ducele și Ducesa de Sussex se aflau în Europa pentru o serie de evenimente caritabile când Regina Elisabeta a murit.

Cuplul și-a prelungit călătoria pentru evenimentele funerare și s-au întors mai târziu în California.

Prințesa Kate a lansat recent un mesaj video pentru a mărturisi că, în urma intervenției chirurgicale din ianuarie, testele postoperatorii „au descoperit că cancerul a fost prezent”. Prințesa de Wales a explicat că se află în „stadiile incipiente” ale unui tratament de chimioterapie preventivă. Kate a mai spus că ea și Prințul William și-au luat timp să explice situația copiilor lor înainte ca informațiile să fie făcute publice.

Reclamă

Înainte ca Prințesa de Wales să ofere informații despre sănătatea ei, o sursă din familie a declarat pentru People că Prințul Harry și Meghan știau despre operația abdominală și recuperarea lui Kate.

Ce spun sursele de la Palat despre Ducii de Sussex

„Sunt conștienți de tot ce se întâmplă în Anglia. Dar sunt lăsați în afara oricăror detalii despre Kate”, a declarat sursa pentru PEOPLE. „E clar că nu există încredere”.

Reclamă

În timp ce Ducele de Sussex a călătorit din California în Regatul Unit în februarie, după anunțul diagnosticului de cancer al Regelui Charles, scurta sa ședere în Regatul Unit nu a implicat întâlnirea cu fratele său, Prințul William sau cu cumnata Prințesa Kate.

O sursă regală a spus la acea vreme că „nu exista niciun plan” ca frații să se reunească. Un fost curtean a sugerat că „preocuparea principală a Prințului William este soția sa”. Încrederea continuă să fie o îngrijorare după lansarea cărții de memorii a lui Harry, Spare.

„Ar fi mersul normal să mergi să-ți vezi cumnata care a suferit o operație gravă. Să-ți vezi și nepoata și nepoții. Dar nu este normal. Este teribil de trist”, a mai declarat o altă sursă de la Palat.

Regina Camilla s-a asigurat, de asemenea, că va fi în cameră în timpul scurtei reuniuni a Prințului Harry și a Regelui Charles la Clarence House pe 6 februarie.

„Totul acesta are de-a face cu dorința lui William de a proteja instituția monarhiei. El spune că nu se poate avea încredere în Harry. Nu cred că William va fi de acord vreodată să îl includă din nou pe Harry în familie. Decât dacă își cere scuze clar și se mută înainte”, a declarat autorul regal Robert Lacey pentru People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×