Reclamă

Cine a încercat să acceseze fără voie dosarele medicale ale lui Kate Middleton. Informațiile despre operația prin care a trecut sunt dorite de toată lumea

S-a aflat cine a încercat să acceseze fără voie dosarele medicale ale lui Kate Middleton. Informațiile legate de operația prin care a trecut Prințesa de Wales sunt dorite de toată lumea. Încălcarea securității a fost imediat sesizată de către spitalul în care Kate a fost internată. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 martie 2024, 11:02

Dosarele medicale ale lui Kate Middleton au fost implicate într-o încălcare a securității. Personalul spitalului ar fi fost cel care a încercat să acceseze informațiile secrete despre operația abdominală a soției Prințului William. Vestea vine la o zi după ce Prințesa de Wales a fost văzută într-un videoclip în timp ce se plimba cu soțul ei, Prințul William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine a încercat să acceseze fără voie dosarele medicale ale lui Kate Middleton

Presa internațională scrie că s-a deschis o investigație în spitalul în care Kate Middleton a fost operată și internată pentru operația abdominală din luna ianuarie a acestui an.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, într-un costum albastru, cu un buchet mare de flori în mână
Prințesa Kate a purtat la eveniment un costum de Sarah Burton pentru Alexander McQueen / Profimedia Images

Potrivit publicației Mirror, cel puțin un membru al personalului de la The London Clinic din Marylebone a încercat să acceseze ilegal dosarele medicale ale Prințesei.

Reclamă

Acest lucru vine pe fondul speculațiilor cu privire la starea de sănătate a lui Kate după operația avută. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a fost contactat de publicația People. Palatul Kensington a spus că „această problemă este a Clinicii din Londra”.

Clinica nu a răspuns încă solicitărilor publicației mai sus menționate. Cei de la Mirror spun că „șefii seniori din spital” au alertat palatul cu privire la o breșă de securitate și au anunțat că va urma o investigație amănunțită.

„Acest lucru este o încălcare majoră a securității și incredibil de dăunătoare pentru spital. Reputația spitalului este fără pată în tratarea membrilor Familiei Regale”, a declarat un reprezentant pentru presă.

Reclamă

„Întregul personal medical a rămas complet uimit și tulburat de această problemă. Nu putem crede că un coleg de încredere ar fi putut fi responsabil pentru o astfel de încălcare a încrederii și eticii”.

Clinica din Londra a mai adăugat că „fiecare dintre pacienții săi merită intimitate și confidențialitate în ceea ce privește informațiile medicale”.

Palatul Kensington ar avea un plan pentru întoarcerea lui Kate Middleton la îndatoririle regale

Presa internațională scrie că Palatul Kensington plănuiește cu atenție întoarcerea lui Kate Middleton. Palatul își dorește ca Prințesa de Wales să aibă parte de o revenire liniștită.

Lucrurile s-ar putea complica din cauza teoriilor care circulă în jurul securității sporite a rapoartelor medicale a Prințesei de Wales.

Absența îndelungată a soției Prințului William a ridicat multe semne de întrebare în jurul publicului. O sursă apropiată Palatului a făcut mai multe declarații pentru publicația Mirror. 

„Se apropie termenul dat de Palatul Kensington. Au fost câteva săptămâni cu o presiune uriașă și lucrurile vor continua să fie așa până se va ntoarce. Ei știu foarte bine că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei atunci când se va întoarce. Au un plan bine pus la punct”, a spus o sursă pentru publicația mai sus citată. 

Publicația Page Six spune că Palatul s-ar fi consultat cu mai mulți experți pentru a crea un calendar cât mai bine pus la punct pentru kate Middleton. Noul secretar al Prințesei, Lt. Col. Tom White, se numără și el printre cei implicați în proiect. 

„Există mai multe conversații care implică echipa de seniori de la Palatul Kensington și echipa de comunicare. Desigur, conversațiile au loc cu foști angajați ca parte a operațiunilor noastre de comunicare”, a spus o sursă anonimă pentru PageSix. Palatul Kensington nu a oferit mai multe informații despre programul soției Prințului William. Kate Middleton este așteptată să să întoarcă la îndatoririle regale după sărbătorile de Paște. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×