Reclamă

Poza editată de Kate Middleton ar fi fost subiect de glume pentru apropiații Ducilor de Sussex: „Nu aș face niciodată această greșeală”

Poza editată de Kate Middleton ar fi fost subiect de glume pentru apropiații Ducilor de Sussex. Surse apropiate de Meghan Markle și Prințul Harry au intrat în controversele create în jurul editării foto a Prințesei. Acestea au spus: „Este o greșeală pe care Meghan nu ar face-o niciodată”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 martie 2024, 6:56

Ducii de Sussex ar fi fost „anihilați” dacă ar fi publicat în secret imagini editate în Photoshop cu ei înșiși și cu familia lor, au declarat surse pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poza editată de Kate Middleton ar fi fost subiect de glume pentru apropiații Ducilor de Sussex

Afirmația vine după ce Middleton a lansat o fotografie cu ea și cu cei trei copii ai săi de Ziua Mamei în Marea Britanie. Imaginea a fost inițial motiv de bucurie pentru că a apărut la mai bine de două luni de când Kate a dispărut din ochii publicului. Ea s-a confruntat cu o afecțiune care a dus-o pe masa medicilor.

Cu toate acestea, controversele nu au lipsit, mai ales că s-a aflat că poza a fost intens editată. Cele mai importante agenții foto din lume, inclusiv Reuters și Associated Press, au avertizat împotriva utilizării pozei. Acestea au spus clienților, inclusiv ziarelor și posturilor de televiziune din întreaga lume să nu publice fotografia.

Metadatele pozei au arătat că a fost editată înainte de lansare. Au existat chiar speculații că a fost reutilizat o coperta Vogue din 2016 pentru a o crea. Recent, în jurul tuturor acestor zvonuri, Prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru orice „confuzie” creată de imagine, spunând: „Ocazional mă joc cu editarea”. Prințul William este cel care a făcut fotografia.

Dar surse apropiate de cumnatul ei, Harry, și de soția lui au declarat pentru PagSix: „Dacă Harry și Meghan s-ar fi confruntat vreodată cu aceeași problemă, ar fi fost anihilați”.

Reclamă

„Nu se aplică aceleași reguli pentru ambele cupluri. Este o greșeală pe care Meghan nu ar face-o niciodată. Are o privire ageră și o atenție extremă la detalii.”

Ce erori de editare au fost evidențiate

În fotografie au fost cel puțin 10 erori, doar imaginea Prințului George rămânând nealterată.

Reclamă

Printre erorile cele mai mari sunt cele legate de: Prințesei Charlotte i-a fost îndepărtată o parte a încheieturii mâinii, mâinii lui Middleton îi lipsește inelul de logodnă, iar Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, are degetele încrucișate în mod ciudat.

Surse regale au declarat pentru Page Six că aceasta a fost „o fotografie de familie făcută de Prințul de Wales”.

Ei au spus că cuplul a vrut să ofere o imagine „informală” a familiei pentru Ziua Mamei. Evenimentul este marcat mai devreme în Marea Britanie decât în SUA, iar Prințesa a făcut „ajustări minore”.

O sursă de la Palatul Kensington a adăugat: „Familia din Țara Galilor a petrecut împreună Ziua Mamei. Ei au avut o zi minunată”.

În ciuda solicitărilor ca originalul să fie publicat, Palatul Kensington a spus că nu va republica fotografia needitată.

Care sunt speculațiile pe care le-a stârnit imaginea editată

Poza editată a dat și mai mult avânt speculațiilor intense, în mare parte în mediul online, despre dispariția de lungă durată a lui Middleton din viața publică. Palatul Kensington a declarat că ea că nu se va întoarce la atribuțiile regale până după Paște.

Speculațiile despre lipsa de informații despre operație și cauza acesteia s-au intensificat luna trecută, când William, în vârstă de 41 de ani, a stârnit temeri că ceva este în neregulă, retrăgându-se dintr-un memorial pentru nașul său, regele Constantin al Greciei, cu doar 45 de minute înainte de eveniment, citând „ motive personale.”

Acest lucru a determinat o serie de comentarii despre prințesa „dispărută”. Palatului i s-a cerut să spună care este starea ei de sănătate.

Câteva zile mai târziu, fotografii au surprins-o pe Kate fiind într-o mașină, lângă casa ei din Windsor. Automobilul era condus de mama ei, Carole Middleton.

Fotografiile nu au fost publicate de presa britanică pentru a evita supărarea Familiei Regale.

Recent însă, Kate a apărut împreună cu soțul ei pentru prima dată de la Crăciun. Ei au fost fotografiați pe bancheta din spate a unei mașini.

Prințul William, într-o mașină, la un eveniment de ziua Commenwelth
Kate Middleton a fost văzută plecând de la Castelul Windsor împreună cu Prințul William / Profimedia Images

Prințul William mergea la Londra pentru un eveniment regal cheie, Serviciul Commonwealth de la Westminster Abbey. Acolo el a fost văzut râzând cu mama sa vitregă, Regina Camilla, în timp ce Kate avea o „întâlnire privată”.

Intervenția surselor apropiate de cumnatul lui Kate și de soția lui cu siguranță nu va fi primită cu brațele deschise la Palatul Kensington.

O sursă regală a declarat pentru Page Six că Markle este „focu de control” în ceea ce privește imaginile. Aceasta a adăugat: „Întotdeauna își dorește ultimul cuvânt, mai ales când vine vorba de editarea lor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×