Reclamă

Familia Regală a publicat prima fotografie cu Kate Middleton, după operația abdominală. Prințesa de Wales a pozat alături de copiii ei

Familia Regală Britanică a publicat prima fotografie cu Kate Middleton, după operația abdominală. Prințesa de Wales a pozat alături de copiii ei. Portretul de familie a reușit să strângă rapid aprecierea miilor de fani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 martie 2024, 12:36

Portretul de familie a fost publicat cu ocazia celebrării Zilei Mamei. Imaginea a ajuns să facă rapid înconjurul lumii. Alături de fotografie s-a aflat și un mesaj emoționant. Soția Prințului William și-a dorit să le transmită admiratorilor regali un mesaj sincer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală a publicat prima fotografie cu Kate Middleton, după operația abdominală

Familia Regală Britanică le-a făcut o surpriză plăcută oamenilor din întreaga lume. Imaginea emoționantă cu Kate Middleton le-a oferit fanilor o imagine în interiorul familiei Prințesei de Wales. Aceasta a stat ferită de ochii curioșilor după ce a suferit o operație abdominală în luna ianuarie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fanii s-au arătat a fi îngrijorați dată fiind lipsa îndelungată a soției Prințului William. Mesajul postat alături de imaginea emoționantă a surprins tocmai esența familie.

Reclamă

„Vă mulțumim tuturor pentru urările calde. Va mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat pe parcursul acestor două luni”,  a spus Prințesa în mesajul oficial.

În imagine, Kate Middleton apare îmbrățișată de cei trei copii ai ei. Întreaga familie pare fericită și zâmbitoare. Prințesa este îmbrățișată de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cei trei copii ai acesteia s-au alăturat protretului special cu ocazia zilei mame.

Familia Regală Britanică a promis să revină cu vești noi în ceea ce privește starea de sănătatea a soției Prințului William. Cu toate acestea, Kate Middleton a cerut în continuare discreție în perioada în care se recuperează.

Reclamă

Publicația Hello scrie că fotografia a fost realizată anul acesta chiar de către Prințul William. Prințesa de Wales a fost internată în spital la începutul acestui an, iar Palatul Kensington a anunțat încă de la început faptul că aceasta va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Palatul a anunțat atunci că soția Prințului William nu se va întoarce până după perioada sărbătorilor Pascale. Totuși fanii nu au putut să nu se îngrijoreze atunci când nu au mai apărut informații noi cu privire la starea ei de sănătate și la recuperarea pe care o face în privat.

Kate Middleton se recuperează treptat după intervenția chirurgicală

Kate Middleton se recuperează treptat după operația abdominală din luna ianuarie. Palatul Kensington a oferit recent informații noi despre starea de sănătate a soției Prințului William. Palatul a ținut să liniștească mulțimea cu privire la speculațiile apărute în presa internațională.

Conform noilor declarații, Kate Middleton „se recuperează treptat”. Soția Prințului William petrece această perioadă la reședința sa și a soțului ei. Kate și-a dorit să fie înconjurată de familie și, în special, de cei trei copii ai săi. Prințesa de Wales a fost văzută recent și în compania mamei sale, Carole Mittledon.

Cele două au mers la o plimbare scurtă cu mașina. Atunci a fost și prima dată când Prințesa a fost văzută în public de la operația sa abdominală.

Prințul William a dovedit și el că este un tată implicat. Acesta a renunțat la o parte din îndatoririle regale tocmai pentru a fi aproape de soția sa și pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×