Reclamă

Meghan Markle a dezvăluit că a fost hărțuită în mediul online în timp ce era însărcinată cu Archie și Lili: „Nu este urât, este crud”

Meghan Markle a dezvăluit că a fost hărțuită în mediul online în timp ce era însărcinată cu Archie și Lili: „Nu este atrăgător, este crud”. Ducesa de Sussex a spus că în prezent păstrează „distanța” față de rețelele sociale pentru bunăstarea ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 martie 2024, 16:23

Meghan Markle a dezvăluit că ura din mediul online față de ea a ajuns la apogeu într-un moment în care se simțea foarte vulnerabilă. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani a fost prezentă la Conferința SXSW din Austin, Texas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a dezvăluit că a fost hărțuită în mediul online

Soția Prințului Harry a mărturisit că a suferit cele mai grave abuzuri pe rețelele sociale atunci când era gravidă. Hărțuirea a avut loc chiar și atunci când copiii ei erau bebeluși.

În timpul discuției, moderatorul Errin Haines a întrebat: „Cum ai reușit să gestionezi toxicitatea aparent nesfârșită care vine la tine?”

Ducesa de Sussex și-a luat un moment pentru a-și aduna gândurile. Ea a spus: „Da, rețelele sociale sunt un mediu care cred că are multă toxicitate. Îmi păstrez distanța față de asta acum doar pentru propria mea bunăstare. Cea mai mare parte a hărțuirii și abuzului pe care le-am experimentat pe rețelele sociale și online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie și Lili”.

„Gândește-te doar la asta. Nu este urât, este crud. Știm cu toții că pentru mame este un moment atât de tandru și sacru”, a spus ea.

Reclamă

„Cred că știi, poți fie să cedezi. Ești aproape să cedezi în fața a cât de dureros este. A apărut acel instinct. Faci tot ce poți pentru a-ți proteja copilul, și, ca urmare, protejează-te și pe tine”, a continuat ea.

Meghan Markle își laudă soțul ori de câte ori are ocazia

Meghan a spus că este mult de lucru pentru a menține oamenii în siguranță în mediul online. Cu toate acestea, ea consideră că este „deranjant” cât de mult femeile se pot urî între ele.

Reclamă

Sarcina lui Meghan cu Prințul Archie a survenit în perioada în care a trăit în Regatul Unit cu soțul ei, Prințul Harry. Ulterior, ei s-au retras din rolurile regale. S-au mutat în statul ei natal, California, în 2020, unde s-a născut Prințesa Lilibet în 2021.

În cadrul conversației ample cu Katie Couric, Ducesa de Sussex a vorbit despre modul în care iluziile pe care le perpetuează rețelele sociale pot fi deosebit de dăunătoare proaspetelor mamici.

Declarația lui Meghan Markle

„Când ești proaspătă mamă este o perioadă cu adevărat vulnerabilă. Efectul pe care rețelele sociale îl pot avea asupra proaspetelor mamici poate fi cu adevărat îngrijorător. Ele văd această portretizare a maternității care arată atât de perfectă. Noi știm cu toții că nu este perfect”, a spus Meghan. „Știm cu toții că este dezordonată. Sunt norocoasă că, printre privilegiile pe care le am în viața mea, am un partener incredibil”, a spus ea, făcându-i semn Prințului Harry, care s-a așezat în primul rând la evenimentul ei.

„Soțul meu este un tată atât de practic și un susținător al meu și al familiei mele. Asta nu e ceva de la sine înțeles”, a continuat ea, strigându-și soțul de cinci ani. „Este o adevărată binecuvântare. Dar mulți oameni nu au același nivel de sprijin”.

Meghan și Prințul Harry au vorbit anterior despre nevoia de a face lumea din mediul online un loc mai sigur în timpul primului eveniment organizat de Fundația Archewell în New York, de Ziua Mondială a Sănătății Mintale din octombrie.

Evenimentul Summitul Părinților Fundației Archewell: Wellness Mintal într-o Eră Digitală a dat voce familiilor care sunt pasionate de construirea unei lumi online mai sigure pentru copii și adolescenți. Ducele și Ducesa de Sussex au lucrat direct cu părinții pentru proiectele lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×