Reclamă

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari. Ducesa de Sussex nu ține cont de criticile celor din jur

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari. Soția Prințului Harry pare că nu ține cont de criticile pe care le primește de la cei din jurul ei. Ducesa de Sussex ar fi fost pusă într-o lumină negativă după ce ea și soțul ei au zburat în Canada cu un avion privat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 februarie 2024, 12:45 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Meghan Markle a avut o apariție elegantă, dar scumpă pe străzile din Beverly Hills. Aceasta a ales să ia prânzul cu un grup de prietene în Los Angeles. Presa de peste hotare scrie că Meghan s-a întâlnit și cu directorul creativ Clare Waight Keller. Keller este cel care i-a conceput Ducesei de Sussex rochia de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari

Imaginile surprinse de paparazzi au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Meghan Markle a fost văzută purtând un palton semnat de Max Mara. Paltonul elegant este estimat la suma de 6 250 de Dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle cu un calton ce valorează peste 6 mii de Dolari
Meghan Markle a luat prânzul în Beverly Hills / Profimedia Images

Ținuta ei a fost completată de o bluză neagră și o pereche de pantaloni eleganți. Nu în ultimul rând, Meghan și-a accesorizat look-ul cu o poșetă stil clutch.

Reclamă

Poșeta este estimată la valoarea de 490 de Dolari, scrie publicația PageSix. Meghan a fost fericită să se întâlnească cu admiratorii săi. Paparazzi au așteptat-o la ieșirea restaurantului unde a luat prânzul cu un grup de prietene.

Ducesa de Sussex s-a asigurat că are privirea ferită cu ajutorul unor ochelari de soare. Aceasta nu a fost însoțită de Prințul Harry. Presa internațională mai scrie că acestea nu sunt singurele piese de o asemenea anvergură.

Meghan Markle a fost văzută în trecut purtând un alt palton care era estimat la suma de 1 150 de Dolari. Ducesa de Sussex este adepta ținutelor stilate, elegante, dar și foarte scumpe. În ciuda activităților sale caritabile, Meghan nu pare să țină cont de cheltuielile pe care le are atunci când vine vorba de cumpărături.

Reclamă

Garderoba Ducesei de Sussex e alcătuită din piese vestimentare ce aparțin unora dintre cele mai cunoscute branduri de haine. Soția Prințului Harry nu pare să țină cont de criticile pe care le-a primit de la admiratorii Familiei Regale.

Ce spune Meghan Markle despre ținutele pe care le alege

Stilul vestimentar al Ducesei de Sussex s-a schimbat în ultimii ani. De altfel, stilul pe care l-a adoptat în Statele Unite ale Americii este unul diferit față de cel pe care l-a avut în perioada în care s-a aflat în Familia Regală Britanică.

Meghan a vorbit în trecut despre ținutele sale și despre „regulile nescrise” la care s-a supus în perioada în care se afla în Marea Britanie.

„Din ce am înțeles, nu este recomandat să porți aceeași culoare ca ceilalți membri seniori ai Familiei Regale Britanice. Totodată, nu e recomandat să porți culori care să atragă foarte mult atenția asupra ta. Este unul dintre motivele pentru care alegem să port tonuri neutre”.

„Voiam ca în felul acesta să mă amestec în mulțime. Nu voiam să atrag atenția asupra mea. Astfel, nu era nicio versiunea a mea care ar fi încercat să se potrivească în acea familia și nici nu părea că încerc să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru a mă potrivi acolo. Nu voiam să fac de rușine familia”, a spus Meghan într-un interviu din trecut.

Ducesa de Sussex a fost transparentă cu admiratorii ei în documentarul pe care l-a lansat pe o platformă de streaming online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×