Reclamă

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari. Ducesa de Sussex nu ține cont de criticile celor din jur

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari. Soția Prințului Harry pare că nu ține cont de criticile pe care le primește de la cei din jurul ei. Ducesa de Sussex ar fi fost pusă într-o lumină negativă după ce ea și soțul ei au zburat în Canada cu un avion privat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 februarie 2024, 12:45

Meghan Markle a avut o apariție elegantă, dar scumpă pe străzile din Beverly Hills. Aceasta a ales să ia prânzul cu un grup de prietene în Los Angeles. Presa de peste hotare scrie că Meghan s-a întâlnit și cu directorul creativ Clare Waight Keller. Keller este cel care i-a conceput Ducesei de Sussex rochia de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a ieșit pe stradă într-o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari

Imaginile surprinse de paparazzi au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Meghan Markle a fost văzută purtând un palton semnat de Max Mara. Paltonul elegant este estimat la suma de 6 250 de Dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle cu un calton ce valorează peste 6 mii de Dolari
Meghan Markle a luat prânzul în Beverly Hills / Profimedia Images

Ținuta ei a fost completată de o bluză neagră și o pereche de pantaloni eleganți. Nu în ultimul rând, Meghan și-a accesorizat look-ul cu o poșetă stil clutch.

Reclamă

Poșeta este estimată la valoarea de 490 de Dolari, scrie publicația PageSix. Meghan a fost fericită să se întâlnească cu admiratorii săi. Paparazzi au așteptat-o la ieșirea restaurantului unde a luat prânzul cu un grup de prietene.

Ducesa de Sussex s-a asigurat că are privirea ferită cu ajutorul unor ochelari de soare. Aceasta nu a fost însoțită de Prințul Harry. Presa internațională mai scrie că acestea nu sunt singurele piese de o asemenea anvergură.

Meghan Markle a fost văzută în trecut purtând un alt palton care era estimat la suma de 1 150 de Dolari. Ducesa de Sussex este adepta ținutelor stilate, elegante, dar și foarte scumpe. În ciuda activităților sale caritabile, Meghan nu pare să țină cont de cheltuielile pe care le are atunci când vine vorba de cumpărături.

Reclamă

Garderoba Ducesei de Sussex e alcătuită din piese vestimentare ce aparțin unora dintre cele mai cunoscute branduri de haine. Soția Prințului Harry nu pare să țină cont de criticile pe care le-a primit de la admiratorii Familiei Regale.

Ce spune Meghan Markle despre ținutele pe care le alege

Stilul vestimentar al Ducesei de Sussex s-a schimbat în ultimii ani. De altfel, stilul pe care l-a adoptat în Statele Unite ale Americii este unul diferit față de cel pe care l-a avut în perioada în care s-a aflat în Familia Regală Britanică.

Meghan a vorbit în trecut despre ținutele sale și despre „regulile nescrise” la care s-a supus în perioada în care se afla în Marea Britanie.

„Din ce am înțeles, nu este recomandat să porți aceeași culoare ca ceilalți membri seniori ai Familiei Regale Britanice. Totodată, nu e recomandat să porți culori care să atragă foarte mult atenția asupra ta. Este unul dintre motivele pentru care alegem să port tonuri neutre”.

„Voiam ca în felul acesta să mă amestec în mulțime. Nu voiam să atrag atenția asupra mea. Astfel, nu era nicio versiunea a mea care ar fi încercat să se potrivească în acea familia și nici nu părea că încerc să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru a mă potrivi acolo. Nu voiam să fac de rușine familia”, a spus Meghan într-un interviu din trecut.

Ducesa de Sussex a fost transparentă cu admiratorii ei în documentarul pe care l-a lansat pe o platformă de streaming online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×