Reclamă

Prințul Harry primește o sumă „substanțială” în cazul de piraterie telefonică. Ce a declarat avocatul Ducelui de Sussex

Prințul Harry primește o sumă „substanțială” în cazul de piraterie telefonică. Avocatul Ducelui de Susex a făcut mai multe dezvăluiri. Soțul lui Meghan Markle a dat în judecată Mirror Group Newspapers și a cerut mai multe despăgubiri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 16:25

Ducele de Sussex a dat în judecată grupul editorial și a susținut că jurnaliștii acestei publicații au fost implicați în mai multe acțiuni de piraterie telefonică cu scopul de a obține informații despre viața sa privată prin înșelăciune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry primește o sumă „substanțială” în cazul de piraterie telefonică

Avocatul Ducelui de Sussex spune că acesta va primi o sumă însemnată după soluționarea părților rămase din dosarul său de piraterie telefonică împotriva grupului editorial Mirror Group Newspapers. Declarațiile avocatului au fost făcute în fața Înaltei Curți din Londra, scrie presa internațională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințu Harry, cu ochelari de soare la ochi, într-un tricou polo
Ducele de Sussex a fost fotografiat în culise la Marele Raliu de Formula 1 al Statelor Unite / Profimedia Images

Avocatul Ducelui, David Sherborne, a declarat instanței că MGN, care publică tabloidul britanic The Daily Mirror, îi va plăti Ducelui „o sumă suplimentară substanțială sub formă de daune”, precum și costurile sale juridice. Judecătorul a hotărât anterior că Prințul Harry a fost victima piratării telefonice.

Reclamă

Totodată, judecătorul a decis că Harry a fost victima mijloacelor de „colectare ilegală de informații” de către MGN. Judecătorul i-a acordat Prințului Harry 177.000 de dolari daune în hotărârea sa, a scris CNN.

Fiul Regelui Charles a trimis inițial 33 de articole spre examinare. Judecătorul a constatat că 15 articole publicate de MGN au folosit colectarea ilegală de informații. Aceștia s-au folosit de hacking telefonic și utilizarea anchetatorilor privați, scrie presa de peste hotare.

Alte 115 articole au făcut parte din cererea sa, care ar fi putut să facă obiectul unui nou proces. Totuși, avocatul Prințului a declarat Înaltei Curți că s-a ajuns la o înțelegere între Ducele de Sussex și Mirror Group Newspapers. 

Reclamă

Ce acuzații a adus Prințul Harry în cadrul procesului

La începutul lunii iunie a anului trecut, Prințul Harry a depus mai multe declarații în procesul pe care l-a intentat tabloidului britanic. Ducele de Sussex a petrecut atunci peste șapte ore pentru a depune declarațiile.

Fiul Regelui a fost interogat în procesul său de piraterie telefonică de avocatul Ziarului Mirror Group. Soțul lui Meghan Markle a reușit să demonstreze că reporterii de la Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People i-au interceptat telefoanele.

Fiul Regelui a încercat să riposteze la interogatoriul care a avut loc în iunie și să dovedească faptul că acuzațiile sale se bazează pe fapte reale. Ducele de Sussex a devenit în acel moment primul membru al Familiei Regale Britanice care a fost interogat într-o sală de judecată din Marea Britanie în ultimii 130 de ani.

MGN a fost nevoit să-și ceară scuze Ducelui de Sussex pentru strângerea ilegală de informații despre el. Totuși, MGN a negat pirateria telefonică. Rezultatele din prezent i-au adus dreptatea Prințului Harry. Un purtător de cuvânt al MGN a oferit mai multe informații despre înțelegerea la care s-a ajuns.

Purtătorul a declarat că „sunt mulțumiți de acordul pe care l-au făcut”. Ducele de Sussex a fost decis să lupte până la final pentru a-și demonstra punctul de vedere. Veștile bune vin la scurt timp după ce Ducele de Sussex s-a întâlnit cu Regele Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×